30/5/16

Παντελής Λαζαρίδης: Κακώς κατηγορούν την κυβέρνηση. Ο νόμος είναι βαθιά ταξικός, γιατί αφορά τις offshore των αριστερών αγωνιστών.

4 σχόλια:

  1. To πολιτικό σύστημα στο σύνολό του και ανεξάρτητα από τα λεγόμενά τους, φαίνεται καθαρά ότι δε φοβάται πλέον το λαό, που αποκαμωμένος αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται, έτσι μέσω του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου οι ευαίσθητοι μηχανισμοί αντίδρασης περιέργως αδρανούν, στήνει ξανά τα τείχη προστασίας του και αυτό φαίνεται από τη διάταξη που προβλέπει την αναδρομική ισχύ του μέτρου, τόσα εκατομμύρια μάζεψαν όλα αυτά τα χρόνια οι πολιτικοί μας, αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, κλπ, κάπου και κάπως πρέπει να κρυφτούν!
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακώς κατηγορούν την κυβέρνηση. Ο νόμος είναι βαθιά ταξικός γιατί αφορά τις offshore των αριστερών αγωνιστών.
    Ειδικά αυτή η πρεμούρα για αναδρομική ισχύ του νόμου κάποιον συριζαίο μεγαλοσχήμονα καλύπτει.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντελή, κακώς είσαι τόσο προκατειλημμένος γι αυτήν την κυβέρνηση. Δεν έχεις ακόμη καταλάβει ότι "όλοι οι χοίροι είναι μια γενιά";
      Διαγραφή
  3. Εμένα το μου θυμίζουν την πορεία του ΠΑΣΟΚ αλλα σε πιο γρήγορη έκδοση.Κατι σαν fast forward ...Εξ αλλου ο υπουργός τους που αναφέρετε δεν Εναι και καμια Παναγία
    ΑπάντησηΔιαγραφή

4 σχόλια:

  1. "Σάββας Καλεντερίδης: Ο διχαστικός λόγος και το ταξικό μίσος, οδηγούν την Ελλάδα στην καταστροφή"

    "Παντελής Λαζαρίδης: Κακώς κατηγορούν την κυβέρνηση. Ο νόμος είναι βαθιά ταξικός, γιατί αφορά τις offshore των αριστερών αγωνιστών"

    Και ο κομματικός λόγος διχάζει, ή μάλλον κυρίως αυτός. Τα κόμματα δόθηκαν στους λαούς για να τούς κρατούν διχασμένους (κομματιασμένους). Ξεπεράστε τα τα καταραμένα, δεν βλέπετε τι ζημιά έχουν κάνει; Τώρα χρειαζόμαστε όσο ποτέ συσπείρωση και ομόνοια. Μην αφήνετε τα κόμματα, αυτές τις ολέθριες συμμορίες, να μάς διχάζουν. Μη παίζετε το παιχνίδι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nativist
    Άλλο να κάνουμε κριτική στις πολιτκές της κυβέρνησης και τις θέσεις των κομμάτων και άλλο να στρεφόμαστε εναντίον της βάσης και των πολιτών.
    Ο λόγος του Κυρίτση στρέφεται εναντίον μιας μερίδας πολιτών, γι' αυτό χαρακτηρίζεται ως διχαστικός.
    Η κριτική σου νομίζω ότι είναι αβάσιμη, εκτός αν κατάλαβα λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα δεν είναι κριτική αυτό που κάνει ο Λαζαρίδης και πολλοί άλλοι, όταν συνεχώς και συστηματικά ρίχνουν όλα τα κατάξυλα σε τούτη την κυβέρνηση.

    Αυτό που εγώ είπα είναι ότι, εκτός από το ταξικό μίσος, εξίσου ζημιά κάνει και ο κομματικός φανατισμός. Διαβάζω το σχόλιό μου ξανά και νομίζω ότι είναι σαφές, Σάββα, αυτό που γράφω.

    Θα το πω πάλι: Ενώ μετά το ξέσπασμα τής "κρίσης", ο κόσμος είχε αρχίσει να αποστασιοποιείται από τα κόμματα, αυτές τις ελεεινές συμμορίες, εδώ και περίπου δύο χρόνια, τόσο το εκτιμώ, βλέπω με μεγάλη μου λύπη και απογοήτευση ξανά στροφή σ' αυτά. Βλέπω ξανά κομματικό φανατισμό και διχόνοια, το μόνο που δεν χρειαζόμαστε ειδικά τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν χρειαζόμαστε άλλες αποδείξεις για το ότι αυτοί που μάς κυβερνούν είναι ό,τι χειρότερο. Το ξέρομε, το βλέπομε.
    Αλλά, αν δεν ήταν και οι άλλοι άχρηστοι και ανίκανοι, δεν θα μάς κυβερνούσαν οι σημερινοί.
    Λύσεις χρειαζόμαστε και αυτές δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφορούν στην αλλαγή κόμματος στην κυβέρνηση, αλλά στην αλλαγή τού συστήματος.
    Άλλως ειπείν, μην αναλίσκεσθε στο να κατηγορείτε τούτη, ή την προηγούμενη κυβέρνηση. Ασχοληθείτε με το πώς θα ξεμπλέξομε από το διεφθαρμένο τούτο σύστημα, που μάς φορτώθηκε μετά την μεταπολίτευση.

    Xρειαζόμαστε το πείσμα ενός Kάτωνα, να επαναλαμβάνει επίμονα και εξακολουθητικά το σωσίβιο πρόταγμα: Tο σημερινό πολιτικό σύστημα, αυτό που εκτρωματικά διαμόρφωσε η «μεταπολίτευση», πρέπει να καταστραφεί. Nα εξαλειφθούν οι συνταγματικές και θεσμικές του προϋποθέσεις. Xωρίς την παραμικρή επιείκεια για τα σημερινά κωμικά, αλλά άκρως τοξικά απομεινάρια του.

    Χ. Γιανναράς, Καθημερινή 02.12.2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.