9/6/16

Δεν παραιτούμαι, απαντά ο Φίλης στη ΝΔ και βάζει βολικές ταμπέλες στους διαδηλωτές της 15ης Ιουνίου

Αντιπαράθεση για το αν το κίνημα της 15ης Ιουνίου είναι «στα όρια της συνταγματικής ανοχής»
«Τώρα, που ο κ. Μητσοτάκης έχει αγκαλιάσει το ακροδεξιάς κατεύθυνσης κίνημα «Παραιτηθείτε» είναι φυσιολογικό να εντάσσει και τη δική μου παραίτηση  στο γενικότερο αίτημά του» σχολίασε ο υπουργός Παιδείας
Στον αστερισμό της κίνησης «Παραιτηθείτε» κινείται η πολιτική ζωή της χώρας, λίγες ώρες αφού ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης υποστήριξε ότι η διαδήλωση της 15ης Ιουνίου είναι ένα «κίνημα στα όρια της συνταγματικής ανοχής».

Οι δηλώσεις του κ. Φίλη προκάλεσαν πολιτικό σεισμό. Άλλωστε ο υπουργός Παιδείας δεν είναι τυχαίο πρόσωπο αφού έχει διατελέσει διευθυντής της «Αυγής», κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και στο «βαθύ» κομματικό μηχανισμό  θεωρείται μία από τις βασικές «δεξαμενές σκέψης» του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγες ώρες αφού η ΝΔ αξίωσε την άμεση παραίτηση του κ. Φίλη ο υπουργός Παιδείας απάντησε στο αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εγκαταλείψει τη θέση του.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ ζητά την παραίτησή μου. Τώρα, που ο κ. Μητσοτάκης έχει αγκαλιάσει το ακροδεξιάς κατεύθυνσης κίνημα «Παραιτηθείτε» είναι φυσιολογικό να εντάσσει και τη δική μου παραίτηση  στο γενικότερο αίτημά του. Ούτε η κυβέρνηση ούτε εγώ προσωπικά σκοπεύουμε να προσφέρουμε αυτό το δώρο στον κ. Μητσοτάκη» σχολίασε ο κ. Φίλης.
Πρώτο Θέμα

3 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με τον Φίλη δηλαδη αν δεν είσαι κομμουνι είσαι χρυσαυγιτης..
    Ο Φιλης και ο Τσιπρας φυσικά ΔΕΝ είναι κατά της συγκεκριμένης κινητοποιησης . ΙΣΑ ίσα.. παρακαλανε να γίνονται αυτά αραια και που για να εκτονωνεται η οργή των πολιτών. Τα έχουμε δει αυτά και στο παρελθον με....αγανακτηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σφαγέας των Ελλήνων σε γραφείο υπουργού

    http://dia-kosmos.blogspot.gr/2016/06/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ με τους διαδηλώνοντες διαφωνώ αλλά ο Φίλης λέει μπούρδες.Όποιος δεν καταστρέφει μπορεί να διαδηλώσει ότι θέλει.Αν οι διαδηλωτές της 16ης Ιουνίου είναι συνταγματικώς μετέωροι τότε οι διαδηλωτές των πρεσβειών του Δεκεμβρίου του 2008 που κάψανε τον κόσμο τι είναι ? Αλλά εκεί στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς και πολλοί στην αριστερα...Ευτυχώς υπήρξαν και σοβαροί άνθρωποι που κατάλαβαν τι πήγε να γίνει και τελικώς έγινε.
    Προσωπικά διαφωνώ με τους μένουμε Ευρώπη,μεταρρυθμίσεις και λοιπά και δε θα πάω φυσικά αλλά μη μας πουλάει ο Φίλης συνταγματική κατοχύρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.