25/6/16

Νέα εποχή στον Απόλλωνα: Αναλαμβάνουν και επίσημα οι Κάλας, Καλαϊτζίδης, Καλεντερίδης

Νέα εποχή στον Απόλλωνα: Αναλαμβάνουν και επίσημα οι Κάλας, Καλαϊτζίδης, Καλεντερίδης

  • Ο Άλεξ Κάλας αναμένεται το επόμενο διάστημα να έρθει από την Αμερική, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα (φωτ.: Intime)
Ένας προαναγγελθείς… γάμος είναι πλέον γεγονός. Ο Άλεξ Κάλας οριστικοποίησε τη συμφωνία του με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα, και πλέον η ομάδα των Ποντίων γυρίζει σελίδα στην ιστορία της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε, ξεκινά η συνεργασία τόσο με τον ομογενή επιχειρηματία, όσο και με τον αδερφό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ο οποίος είναι πιθανό να αναλάβει χρέη προπονητή.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να έρθει από την Αμερική ο Άλεξ Κάλας.
Επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος αναλαμβάνει ο Σάββας Καλεντερίδης. «Η πρόταση είναι τιμητική για δύο λόγους. Πρώτον διότι προέρχεται από δυο πολύ καλούς φίλους τους οποίους γνωρίζω και για τους οποίους εγγυώμαι την ηθική, την ποιότητα και τις καλές προθέσεις. Ακόμα, είναι τιμητική διότι αφορά ένα ιστορικό σωματείο, ένα σωματείο των Ποντίων», ανέφερε στο pontos-news.gr ο Σάββας Καλεντερίδης λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα.
Στη χθεσινή συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Αλέξανδρος Νεράντζης με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τον Όμηρο Φωτιάδη, και κατά την οποία δόθηκαν οριστικά τα χέρια, αποφασίστηκε ότι στην ομάδα θα υπάρξει ένα μεγάλο μπάτζετ το οποίο θα αποτελέσει βάση για να χτιστεί ένα πολύ δυνατό ρόστερ, με στόχο την άνοδο στη Football League.  
«Η δική μου παρουσία σηματοδοτεί την πρόθεση των επενδυτών να δοθεί βαρύτητα, πέραν του αθλητικού, και στους τομείς της πολιτιστικής και κοινωνικής δράσης του σωματείου», σημειώνει ο Σάββας Καλεντερίδης, και επιβεβαιώνει ότι μαζί με την άνοδο της ομάδας θα υπάρξει και μετονομασία της σε Απόλλωνα Πόντου.

2 σχόλια:

  1. Χαιρομαι πολυ που η ιστορια του "Απολλωνακου", μετα απο 125 χρονια απο την ιδρυση του στη Σμυρνη, τον ξαναδινει σε καθαρα μικρασιατικα χερια !.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το... «Ερασιτέχνης Απόλλωνας» νέτο-σκέτο προκαλεί - όντως - κάποια σύγχιση. «Ερασιτέχνης Απόλλωνας» θα μπορούσε να ήταν π.χ. και ο... «Απόλλωνας Πατρών» (με ή χωρίς Πόντιους, δεν ξέρω... χαχαχα!).

      Κομνηνέ, ο Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, 1891 (γνωστός και ως «Απόλλων Αθηνών» ή «Ελαφρά Ταξιαρχία»), που αναφέρεσαι, είναι η επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα (ΠΑΕ) που εδρεύει στην περιοχή της Ριζούπολης, στην Αθήνα, άρα δεν είναι ο εν λόγω... «Ερασιτέχνης Απόλλωνας»!

      Τι έγινε Πόντιοι; Χάθηκε η ονομασία «Απόλλωνας Καλαμαριάς» ή το «Καλαμαριά» θυμίζει... Xάρρυ Kλυνν;;;

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.