13/6/16

ΒΙΝΤΕΟ-Έφαγε κλωτσιές ο Πολάκης στην Ιεράπετρα -Κρύφτηκε στο νοσοκομείο για να γλιτώσει το λιντσάρισμα

Oι Κρητικοί δεν πτοήθηκαν από την απόπειρα διασύνδεσης των διαμαρτυρομένων με εκείνους που σκότωσαν τον Λαμπράκη, που έκανε ο Κατρούγκαλος!!!
Με κλωτσιές καλωσόρισαν τον Παύλο Πολάκη οι κάτοικοι της Ιεράπετρας, οι οποίοι τον περίμεναν να φτάσει στο νοσοκομείο της πόλης.
Μόλις ο υπουργός πλησίασε στην είσοδο του νοσοκομείου, εξαγριωμένοι κάτοικοι, όπως μεταδίδει το cretapost, άρχισαν να τον κλωτσούν και να τον γιουχάρουν.
«Κάτω τα χέρια από το νοσοκομείο», φώναζαν οι κάτοικοι.
Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τον κ. Πολάκη να μπαίνει όσο πιο γρήγορα μπορεί μέσα στο κτίριο.


40 σχόλια:

  1. νομιζω οτι μετράνε εβδομάδες πλέον,για να μη πούμε μέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι κομμουνιστες!!!!
      Και οι κομμουνιστες στην Ρωσια μετρησαν 70 χρονια.
      Στην Ανατολικη Ευρωπη, 45 χρονια.
      Στην Κινα μετρουν 65 χρονια και συνεχιζουν....
      Στην Κουβα μετρουν 56 χρονια και συνεχιζουν.....
      Στην Βορεια Κορεα, 60 χρονια και συνεχιζουν.....
      Στην Βενεζουελα μετρουν 20ετια.......
      Και μην αρχισουν τις ανοησιες μερικοι- μερικοι, οτι δηθεν δεν ειναι κομμουνιστες οι Κινεζοι ή οι Κουβανοι, επειδη εφαρμοζουν οικονομικα συστηματα "ελευθερης αγορας". Δεν εχει καμμια σημασια για τους ταλαιπωρους υπηκοους των χωρων αυτων, το οικονομικο συστημα. Σημασια εχει ο αυταρχισμος και η καταπιεση που τους εχει επιβληθει και επιβαλλεται κι΄εδω σιγα-σιγα.

      Διαγραφή
    2. Μαθημένοι είναι όλοι τους στην αυταρχικότητα, δεν ήταν και δεν είναι όλος ο κόσμος σαν τον Ελληνικό άνθρωπο, αφήστε τον κομμουνισμό στην άκρη

      Διαγραφή
    3. Να μην θιγουμε τον κομμουνισμο;;;;
      Να μην λεμε τα πραγματα με το ονομα τους;;;;;
      Μηπως μπορεις να αναφερεις μερικους απο αυτους που να μην προερχονται απο κομμουνιστικα κομματα και "αποκομματα" και να μην πιστευουν στον κομμουνισμο;;;
      Κατι αναλογο κανετε εσεις οι χλιαροι (Νεοδημοκρατες, Καμμενικοι κ.λ.π.) και με τους Ισλαμιστες. Ξεχωριζετε (γιατι αραγε)το Ισλαμ απο τους φανατικους Ισλαμιστες.

      Διαγραφή
    4. Mσ δεν κσταλαβαίνετε ότι ο υπόλοιπος κόσμος δεν είναι Ελλάδα, είναι κάτι άλλο, άλλες κοινωνίες, άλλοι άνθρωποι, άλλο περιεχόμενο έχουν οι ιδεολογίες εκεί και άλλους σκοπούς.

      Διαγραφή
    5. Μα ακριβως επειδη "δεν καταλαβαινω" (το πού το πηγαινεις και τι εννοεις) σου ζητω να μου απαντησεις, αν θεωρεις οτι οι ντοπιοι κομμουνιστες (Συριζαιοι και ΚΚΕ), εχουν καμμια διαφορα στον αυταρχισμο, στο μισος τους προς την δημοκρατια και στα ανθρωπινα δικαιωματα, απο τον Μαδουρο, τον Καστρο, τον Κιμ Γιονγκ Ουν, τους Κινεζους ή απο τους παλαιοτερους Σταλιν, Μαο, Πολ Ποτ, Τσαουσεσκου κ.λ.π.

      Διαγραφή
    6. Κάνε ένα σεργιάνι στον κόσμο για να καταλάβεις ότι η Κίνα είναι η αιώνια Κίνα, η Ρωσία το ίδιο κτλ, είναι σαν να ισχυρίζεται κανείς ότι ο Έλληνας χριστιανός είναι το ίδιο με τον Σλάβο χριστιανό, τον Γερμανό και τον Άγγλο, ε δεν είναι

      Διαγραφή
    7. Τρικυμια εν κρανιω.
      Ισχυριστηκα οτι οι εντοπιοι κομμουνιστες, που κυβερνουν σημερα, ειναι ιδιοι στον αυταρχισμο, στο μισος για την δημοκρατια και τα ανθρωπινα δικαιωματα, με οποιονδηποτε άλλο κομμουνιστη, οπου Γης.
      Μου απαντας για "αιωνιες Κινες" και "Ρωσιες" και για "διαφορες Σλαβων και Γερμανων χριστιανων".
      "Απο την Πολη ερχομαι και στην κορφη κανελλα".
      Και ναι, ο Ελληνας, ο Σλαυος, ο Γερμανος, ο Αγγλος και ο.....Παπουα χριστιανος ειναι ιδιοι, αν ειναι "χριστιανοι", δηλαδη εμπαθεις, δεισιδαιμονες, μισαλλοδοξοι και δεν ειναι Χριστιανοι, δηλαδη ευσεβεις, φιλανθρωποι και ανοιχτομυαλοι.

      ΥΓ. Τα εισαγωγικα ειναι σκοπιμα.

      Διαγραφή
    8. Ξεδίπλωσε τα λόγια φίλε, μην περιμένετε μασημένη τροφή, οι ανατολικές χώρες αυταρχικές ήταν ιστορικά, το καταλαβαίνεις; Δεν περίμεναν τον κομμουνισμό. Είναι απέραντες χώρες, δισεκατομμύρια άνθρωποι, άλλη κουλτούρα, άλλοι άνθρωποι. Αφενός αυτό και αφετέρου τα χώνεις όλα μαζί αυθαίρετα για να καταλήξεις σε ένα εύκολο συμπέρασμα. Αυτά που αναφέρεις είναι προσωπικά χαρακτηριστικά, όχι κοινωνικά

      Διαγραφή
    9. Ε, τωρα τι να σου απαντησω σ΄αυτα τα "συντριπτικα" επιχειρηματα σου;;;
      Οντως, οι φιλελευθεροι Πολωνοι που επι 150 χρονια, εκαναν αλλεπαλληλες επαναστασεις για να αποτιναξουν τον Ρωσικο ζυγο, ηταν "συνηθισμενοι στον αυταρχισμο"!!!!!!.
      Οι ηρω'ι'κοι Μαγυαροι, που πολεμησαν τους Τουρκους και αργοτερα τους Αψβουργους για την ελευθερια τους, οι Ουγγροι που τους κατεσφαξαν οι Σοβιετικοι το 1956, επειδη δεν ηθελαν τον κομμουνισμο, "ηταν ιστορικα αυταρχικοι"!!!!!!
      Οι Τσεχοι, που εξεγερθηκαν συσσωμοι κατα των κατακτητων το 1968, κι΄αυτοι "απο συνηθεια στον αυταρχισμο", το εκαναν!!!!
      Σε συγχαιρω για τον τροπο που κρινεις τα ιστορικα γεγονοτα!!!

      ΥΓ. Με την δικη σου λογικη, δεν υπαρχει κανεις λαος, εξαιρεσει ισως των Αγγλων, που να μην "ειναι αυταρχικος ιστορικα".

      Διαγραφή
    10. Δεν μου λες, οι κοινωνίες των Κινέζων, των Ρώσων, των Λατινοαμερικάνων έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτά της Ελληνικής; Tα κάνεις όλα χύμα και τα πετάς. Άλλο κόσμο έχει το ΚΚΕ και άλλο, παράσιτα, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλο χαρακτήρα είχε το κομμουνιστικό κίνημα του μεσοπολέμου, με τους πρόσφυγες βιοτέχνες και εργάτες να πρωταγωνιστούν, και άλλο, αφασιακό, σήμερα. Ο Κωνσταντινουπολίτης που ήρθε στην Ελλάδα το 22 και φτωχοποιημένος αγρίως χρησιμοποίησε την κομμουνιστική ιδεολογία έχει τις ίδιες καταβολές και τα ίδια προτάγματα με τον ακτήμονα μουζίκο και τον εξαθλιωμένο προλετάριο της Σταλινικής Ρωσίας; Όλοι αυτοί οι λαοί που αναφέρεις είναι μαθημένοι να ζουν ως λακέδες στο εσωτερικό των χωρών τους, ακόμα με το πνεύμα της φεουδαρχίας αναπνέουν

      Διαγραφή
    11. Και για να ξαναγυρισουμε απο εκει που αρχισαμε, μ΄ολα αυτα που εγραψες, περι "κοινωνιων Κινεζων", "Λατινοαμερικανων", "Σλαυων", "Ελληνες, Σλαυους, Γερμανους, Αγγλους χριστιανους", "Κωνσταντινουπολιτες που ηρθαν στην Ελλαδα το ΄22", "ακτημονες μουζικους", "πνευματα φεουδαρχιας", "αυταρχισμους" και λοιπους "πλινθους και κεραμους, ατακτως ερριμμενους",
      απεδειξες οτι οι κυβερνωντες Συριζαιοι ΔΕΝ ειναι κομμουνιστες.
      Συγχαρητηρια για τις "ιστορικες γνωσεις", την οξυδερκεια και την λογικη σου.

      Διαγραφή
    12. Μια χαρά τα έβαλα στη σειρά τα πράγματα, αμά δεν ξέρεις τον τόπο σου είναι δικό σου θέμα

      Διαγραφή
  2. τι εγινε ρε πολακ(ι) μονο την λουλου το δημοσιογραφισκο θα εχωνες 3 μετρα κατω απο την γη,και με τους συντεκνους της ιεραπετρας για τι δεν πουλησες βαρβατιλα ρε μαγγιτη?χαχαχαχαχαχαχα ωραιος νταης (πιστολακι κομμωτρια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τον Κατρούγκαλο τον έδιωξαν κακήν κακώς από το Ηράκλειο, χωρίς να το αφήσουν καν να μιλήσει, ενώ στον Άγιο Νικόλαο μίλησε με δρακόντια μέτρα ασφαλείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σου λένε οι Κρητικοί, οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και του Παπανδρέου, κάτσε να κάνουμε φασαρία, μην μας πάρουν τον αέρα και μας κουβαλήσουν και τίποτα πρόσφυγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες εσυ τώρα ε?στο μυαλό μας είσαι βρε....ρε μπας και είσαι κρυφοκρητικος η τίποτα άλλο κρυφό?

      Διαγραφή
    2. Ας πάνε να εγκαταστήσουν 5-10 χιλιάδες πρόσφυγες στην Κρήτη που δεν συνορεύει με την Μουσουλμανική Τουρκία, τολμάν; Που να τολμήσουν, θα υπάρξουν μπελάδες για τους πρόσφυγες, για τους ίδιους τους πολιτικούς και για τη χώρα. Τί τα έχουμε τα μέσα και τους υπουργούς;

      Διαγραφή
    3. Καλα άστο...σε Φωστήρα έπεσα...να ασχοληθείς με την πολιτική ταλενταρα μου....ταιριάζεις μ αυτούς

      Διαγραφή
  5. Ο καπετανιος της π@ρδης που σαλπαρε για να σταματησει την επιχειρηση χημικων του ασαντ, αλλα γυρισε διοτι τον πειραξε η θαλασσα!!
    Ειναι αυτος που ελεγε πριν το δημοψηφισμα

    Το “ΟΧΙ” θέλει Έλληνες
    το “ΝΑΙ” θέλει προδότες
    καιρός να ξεχωρίζουνε
    τ'αγρίμμια απ' τις κότες

    Η συνεχεια ειναι γνωστη..

    Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει διεξοδος απο αυτο το πολιτικο συστημα. Ισως μια λυση ειναι η χρυση αυγη, την οποια οι κατοχικες δυναμεις πολεμουν με λυσσα. Αυτο ισως κατι λεει, χωρις ομως να ειναι και αυτο σιγουρο.
    Σε καθε περιπτωση οι ελληνες σημερα δεν εχουν καμια αλλη επιλογη περαν της χρυσης αυγης. Η κωνσταντοπουλου και ο λαφαζανης, ειναι κατα πασα πιθανοτητα επισης δικοι τους. Τους εχουν προετοιμασει με την γνωστη τεχνικη της ηρωοποιησης.
    Ο Θεος βοηθος και η αγια Ρωσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός και οι υπόλοιποι του τσίρκου θα τρώνε ξύλο στα πεζοδρόμια και δεν θα τους σώνει κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ ΕΡΘΡΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτά με τις λεβεντογέννες, να τα προσέξετε λίγο περισσότερο γιατί κατάντησε γραφικό

      Διαγραφή
  8. Ειδα πως ετρεχε λιγακι. Μαλλον για να παρει κασμα να τους θαψει στα τρια μετρα, ο μαγκας του κο... !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι κρητικοί είναι το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα πολιτικού αμοραλισμού που επικράτησε μετά την μεταπολίτευση.
    Κοιτάζουν μόνο την πάρτη τους η οποία δεν εξυπηρετηθεί αυτόν που τάχα λατρεύανε - επειδή θα τους έκανε τα χατήρια.... - θέλουνε μετά να τον ....σταυρώσουν!
    Πλέον είναι παράδειγμα προς αποφυγήν, από παράδειγμα προς μίμηση που ήταν κάποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε το συριζογουρουνο πασοκοσκυλο..φωτιά στο σπίτι σου....

      Διαγραφή
    2. Παράδειγμα προς αποφυγή ειναι ο πατέρας σου που ανάθρεψε προβληματικό έλληνα...δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην είμαστε ενωμένοι ως Έλληνες.

      Διαγραφή
    3. Και συ να είσαι σίγουρος οτι όταν θα κάνουν κάποτε ντου οι Σκοπιανοί γιατι κοιμάστε....Κρητικοί θα έρθουν στο πλευρό σας γιατι έτσι έκαναν πάντα...γυρνά πλευρό τώρα καλε μου συμπατριώτη.

      Διαγραφή
  10. Έχετε φάει τα κομμάτια σας μερικοί ενεγκεφαλοι με την Κρήτη.αφορμη ψάχνετε να θάψετε.....λες και μόνο η Κρήτη ψήφιζε ΠΑΣΟΚ η ΣΥΡΙΖΑ και λες και όσοι ψήφιζαν ΝΔ μας έσωσαν...κανένας δε θυμάται που μάζευε ο Ανδρέας ενα και δυο εκκατομυρια κόσμο....
    Να ξέρετε λοιπόν οτι η κρητη δεν έχει ανάγκη κανένα...είμαστε Έλληνες και υπερήφανοι...και σας έχουμε και γραμμένους στα παλιά μας τα παπούτσια...ξυδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάλα κάναν και ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ οι Κρητικοί, όπως και οι άλλοι Έλληνες, το ζήτημα είναι ότι κατηγορούνται οι Πασοκτζήδες και εκθειάζονται οι Κρητικοί οι οποίοι για μένα είναι πολύ υπερεκτιμημένοι. Για παραμύθια καλοί είναι. Σίγουρα οι Κρητικοί τους έχουν όλους γραμμένους, ροκανίζοντας το κράτος μέσα από τις θέσεις κλειδιά που κατέχουν σε αυτό , αδιάφοροι για την μελλοντική του τύχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι σοβαρός εκτιμητής....περαστικά σου και καλη φώτιση.

      Διαγραφή
    2. Απαντας σε ανθρωπο που ενω "τσουβαλιαζει" ολους τους Κρητες στο ιδιο "σακκι", ξεχωριζει τους Ελληνες κομμουνιστες, απο τους υπολοιπους(Κινεζους, Ρωσους, Κορεατες, Βενεζουελανους).
      Λες και εχουν διαφορα οι δικοι μας απο τους λοιπους, στην αντιληψεις, στον αυταρχισμο, στην αντιδημοκρατικοτητα και στην ελλειψη σεβασμου στα ανθρωπινα δικαιωματα.
      Διαβασε, σε παρακαλω, τις απαντησεις που μου δινει, πιο πανω για να εκτιμησεις την "ευρυτητα" του "πνευματος" και της "λογικης" του ανδρος.

      Διαγραφή
    3. ...ειπαν Π.Π. και ΚΟΤΖΕΝ και μια πολύχρωμη πεταλούδα πέταξε στην μακρινή Κίνα. θα το ξαναπώ, οι Κρητικοί είναι καλοί στο να λένε παραμύθια, με μέγιστο τον Καζαντζάκη, όχι για να διοικούν, όπως γίνεται τώρα, κράτος.

      Διαγραφή
    4. Ένταξη γραφικε...πολυ ασχοληθήκαμε...κάτσε στο χωριό σου και στο Κάτω Κάτω γραμμένο σ έχουμε που θα κρίνεις εσυ και τον Καζαντζάκη...άντε ανυπαρκτε.

      Διαγραφή
    5. Διαπιστώνω ότι είσαι βαθιά επηρεασμένος από το έργο του Καζαντζάκη. Αυτές είναι οι αλήθειες, φανταστείτε να κυβερνούσε η Νάπολι και η Σικελία την Ιταλία, Ελλάδα θα την κάναν. Καλοί είναι οι Κρητικοί για να λένε ιστορίες, για γλέντια και για πόλεμο, από πολιτική νομίζουν ότι το κράτος είναι το χωράφι του παππού τους και από οικονομία δίνουν την εντύπωση στους ξένους ότι όλοι οι Έλληνες δεν είναι επαγγελματίες.

      Διαγραφή
  12. Εμ ευτυχώς υπάρχει και η Κρήτη και τους ρίχνει καμία κλοτσοπατιναδα γιατί εδώ έρχονται μόνο με ματ ίσα με οχτώ διμοιρίες εκεί και με διμοιρίες να πάνε θα βγουν με τα καλάσνικοφ αρεωκρητη μου με τα ωραία σου.
    Σαν τόπο δύο πράγματα δεν συγχωρεί τους προδότες και τους κλέφτες. Δώσε πόνο Κρήτη μου δώσε πόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «Θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν.Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες.Θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτει...
    (Αγιος Παισιος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.