11/6/16

Η μέγγενη έκλεισε - Εγκόλπωση το λέει ο Μπαλακτάρης - Η Ιεράπολις στα χέρια των Κούρδων

Εκατό χρόνια μετά, η Ιστορία εκδικείται τους Τούρκους μέσω των Κούρδων
Από μέρα σε μέρα πέφτει η Μένπετζ και οι Κούρδοι ετοιμάζονται να ανακηρύξουν την αυτονομία της, μετονομάζοντας την πόλη σε Μαμπούκ, που στα κουρδικά σημαίνει "δύστροπη νύφη".

Προς το παρόν διαβάστε το χθεσινό μου άρθρο στη δημοκρατία και το αυριανό μου στην κυριακάτικη δημοκρατία και θα επανέλθουμε...

3 σχόλια:

  1. τεράστιοι κερδισμένοι οι Κούρδοι από την δυσκολία του ΣΑΣ (Συριακού Αραβικού Στρατού) να αντεπιτεθεί στις βορειοανατολικές περιφέρειες.Και πέρα της ιστορικής περιοχής τους σε Ιράκ και Συρία έχουν επεκταθεί σε καθαρά αραβικές περιοχές.Πριν από δέκα χρόνια αν το έλεγες θα σε έβγαζαν τρελό.Το πείραμα όμως της γεωπολιτικής μηχανικής που λέγεται ΙΣΙΣ κατάφερε να κάνει τα ακατόρθωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε με το καλό να μη μείνει ούτε ρουθούνι ισλαμιστικο. Να κλεσει η δαγκανα και να κοκκινησει ο Ευφρατης με το αίμα των ισλαμιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπουνταλάδες και θρασύδειλοι εξυπνάκηδες οι γείτονες, νόμιζαν ότι με το αρχαίο "μυστικό" όπλο τους, το μπαξίσι, θα μπορούσαν εσαεί να περνάνε μπέηκα και να διασώζουν την τελευταία στιγμή την αιματοβαμένη Türkiye Cumhuriyeti που έστησε ο Mustafa Kemal . Όμως όλα δείχνουν ότι το κράτος τους οδηγείται σε δομικές μεταβολές μέχρι και την πλήρη αναδόμησή του και ότι το δημιούργημα τού Κεμάλ δεν θα εορτάσει εκατονταετηρίδα το 2023.
    Η ημισέληνος μάλλον οδηγείται στην προς Ανατολάς δύση της με τον νεοσουλτανίσκο Recep Tayyip Erdoğan κολλημένο στο σπασμένο δοιάκι ενός πλεούμενου που το ρεύμα των εξελίξεων το οδηγεί πλέον αναπόφευκτα τελείως αλλού από εκεί που ο μοιραίος οιακοστρόφος φανταζόταν.
    Εμείς να δούμε πώς θα αξιοποιήσουμε τις νέες συγκυρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.