10/6/16

Αδωνις Γεωργιάδης: Και μόνο για τη δήλωση του κ. Φίλη, θα πάω στους «Παραιτηθείτε»

Αδωνις Γεωργιάδης: Και μόνο για τη δήλωση του κ. Φίλη, θα πάω στους «Παραιτηθείτε»

«Θα πάω στη συγκέντρωση την Τετάρτη. Όχι ως αντιπρόεδρος της ΝΔ, αλλά ως Άδωνις Γεωργιάδης» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είχαμε πει στην αρχή ως ΝΔ να αποφασίσουμε κεντρικά αν θα πάμε, για να μη φανεί ότι το "καπελώνουμε". Εφόσον οι διοργανωτές είχαν ζητήσει ότι δεν θέλουν εμπλοκή των κομμάτων, είχαμε πει ας μη φανεί ότι πάει τώρα η ΝΔ να ωφεληθεί από αυτό πολιτικά. Μετά όμως από τη δήλωση του κ. Φίλη, αποφασίσαμε ότι δεν μπορεί το κόμμα να απαγορεύσει στα στελέχη του που θέλουν να πάνε να παρευρεθούν, διότι πλέον τίθενται θέματα δημοκρατίας μετά από αυτή τη δήλωση. Κατά συνέπεια, και μόνο για τη δήλωση του κ. Φίλη, θα πάω».
Συμπλήρωσε ακόμη ότι «είναι τελείως βέβαιο ότι οι άνθρωποι που θα βρισκόμαστε στο Σύνταγμα την Τετάρτη δεν έχουμε καμία διάθεση ούτε να κάψουμε τη Βουλή, ούτε ζητάμε εκτροπές από το δημοκρατικό πολίτευμα, ούτε κατηγορούμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους για προδότες. Τίποτα από αυτά δεν υπάρχει στο δικό μας στόμα και προσωπικά δεν θα υποστήριζα τίποτα από αυτά. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που θεωρούμε ότι δεν μπορούμε να παρακολουθούμε τον ΣΥΡΙΖΑ. και τους ΑΝΕΛ να καταστρέφουν το μέλλον μας και να μην κάνουμε απολύτως τίποτα. Θα είναι μια ειρηνική συγκέντρωση, ειρηνικών και φιλήσυχων δημοκρατικών ανθρώπων, οι οποίοι θέλουν να ξεσηκώσουν την ελληνική κοινωνία... Δεν έχει καμία σχέση με τα κόμματα. Δεν θα πάω ως αντιπρόεδρος της ΝΔ, αλλά ως Άδωνις Γεωργιάδης».

12 σχόλια:

  1. Ο Άδωνις, αν και λαλίστατος μπουμπούκος κατά τα άλλα, δεν τολμά, λέει, να βάλει στο στόμα του ότι οι πολιτικοί αντίπαλοι είναι προδότες.
    Το "Μακεδονία" του Μουζάλα και του άλλου του Πυργιώτη, του Μπαλαούρα, είναι λογοπαίγνιο δλδ;
    Η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο κι η κατάλυση των εθνικών μας δικαιωμάτων κι υποχρεώσεων, τι είναι;
    Η αλλοίωση της πληθυσμιακής αναλογίας παρά τη θέληση των γηγενών πως λέγεται;
    Όσο για την παραβίαση της ελληνικής νομοθεσίας και της ιστορικής αλήθειας με την άρνηση της γενοκτονίας των Ελλήνων της Ανατολής από τον αμόρφωτο Υπουργό-μπαλόνι, τι έχει να πει το στόμα σας κ Άδωνι;
    Σίγουρα όχι τη λέξη προδότες ε;

    Συνεχίστε έτσι εκεί στη ΝΔ με τη "βελούδινη" αλλαγή του σάπιου φρούτου που θα πέσει μόνο του κι άμα δείτε τα αποτελέσματα στις εκλογές, μη βάλετε τα κλάματα.
    Ντρέπεστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, πόσο μάλλον να χτυπηθείτε με όσους χρειάζεται προς όφελος του λαού αυτής της χώρας.
    Αλλά ποιός θα χτυπηθεί από εσάς, οι μπούληδες, οι λούληδες ή οι ΠΑΣΟΚοι που έρχονται τρέχοντας προς τα εκεί;
    Έχετε συναίσθηση εκεί στη ΝΔ του τι συμβαίνει ή μεθύσατε κιόλας με την επερχόμενη "νίκη" σας;

    Ο Φαήλος κι ο Μιχαλολιάκος χαίρονται, συνεχίστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζειν επικινδύνως ο Αδωνις που θέλει να πάει στη συγκέντρωση των "νέων αγανακτισμένων" aka "Παραιτηθείτε". Από ότι θυμάμαι, την προηγούμενη φορά που λόγω άγνοιας κινδύνου (?) ήρθε εν μέσω πλήθους και έθεσε εαυτόν εντός ακτίνας βολής γροθιάς & παραμέτρων εκτόξευσης ροχάλας, είχε την προνοητικότητα να διαφύγει ακριβώς την τελευταία στιγμή πριν ο συνάδελφός του Γιώργος Κουμουτσάκος αρχίσει να μαζευει αναμνηστικές γροθιές από το πλήθος.

    Άδωνη, μην πας - εκτός κι αν θέλεις να προκαλέσεις. Άσ'το δεν είναι αυτά τα "αγωνιστικά" για εσένα - εσύ είσαι για άλλα πράματα, σπουδαία. Θεωρητικώς, μπορεί ο εχθρός του εχθρού σου να είναι φίλος σου, αλλά το να περιφέρεσαι με ύφος νικητή μεταξύ πλήθους έτοιμο να εκραγεί, μπορεί και να γίνει αιτία να προσγειωθεί στα (προσφάτως αναδομημένα με μπότοξ) ροδαλά σου μουτράκια καμιά ταχέως κινούμενη σφιγμένη γροθιά.

    ...Άσ'το καλύτερα - δες το από την TV να νιώθεις κι ασφαλής. Άσ'το καλύτερα, μην την πατήσεις σαν το φιλαράκι σου τον Κουμουτσάκο που μετά μπήκε με σκισμένα ρούχα στη Βουλή και κάθισε σαν βρεγμένη γάτα. Άσ'το καλύτερα, μην τύχει και θυμηθεί κανείς από τους "Παραιτηθείτε" οτι πριν από το ΣΥΡΙΖΑ εσύ ήσουν ο στόχος και αποφασίσει να σου ξεπληρώσει κανένα παλιό χρέος. Ασ'το καλύτερα, ασ΄το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να αλλαξεις βρακακι το βραδυ πριν κοιμηθεις γιατι αυτο που φορας το λερωσες και μονο που ακουσες οτι ο Αδωνις θα ειναι εκει...μαθε λοιπον αριστεροκαθεστωτικε οτι εκτος απο τον Αδωνι θα κατεβουμε και εμεις μετα απο ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...και οταν κατεβαινουμε ΕΜΕΙΣ καλυτερα ΕΣΕΙΣ να κρυβεστε αν και η μυρουδια απο τα λερωμενα βρακακια σας παντα σας προδιδει..
      ΥΓ
      Την τελευταια φορα που κατεβηκαμε (ισως εσυ τοτε μπουσουλαγες) ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ οπως και την προ-περασμενη φορα....οποτε να μην σου μενει καμμια αμφιβολια οτι απο τις 15 Ιουνιου το ακροαριστερο φασιστικο καθεστως της ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑΣ (αριστερης βεβαιως) ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ θα μετρα μερες για να φυγει μεσω καλπης ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ αλλοιως θα πεσει στο δρομο και θα πεσει ασχημα.....

      Διαγραφή
    2. @ Νικηφορος Φωκας,

      Αν αι χρησιμοποιείς ένα σπουδαίο, Ιστορικό και εξόχως ηρωϊκό όνομα, δύστυχως υποφέρεις από ψυχο-κάτι και διακατέχεσαι από το σύνδρομο του μάγκα του πληκτρολογίου. Είσαι η κλασική περίπτωση του εμονικού τρολ που έχει το απόλυτο δίκιο της άποψής του ό,τι επιχείρημα κι αν του πουν, και όταν δεν έχει να ανταπαντήσει συγκεκριμένα σε αυτά προσβάλει τους συνομιλητές του. Ας είναι, αν ετσι προτιμας...

      Σχετικά με τον Άδωνι (που σε παλαιότερη συνέντευξή του - και δεν αστειεύομαι σε αυτό - είχε δηλώσει οτι "...προτιμά την τρυφηλή ζωή και να μένει μακρυά από κακουχίες..."), επειδή δεν γνωρίζεις, καλύτερα να μην μιλάς. Μάθε λοιπόν, πως ΕΙΔΙΚΑ ο Άδωνις, είναι τόσο άτολμος, τόσο αφερέγγυος και τόσο γλοιώδης που ίσως είναι ο μοναδικός που μπορεί να είναι ακόμη πιο απεχθής από τους τυχοδιώκτες απάτριδες του ΣΥΡΙΖΑ που δυστυχώς κατέλαβαν την εξουσία και οδηγούν το έθνος σε αφανισμό. Είναι ίσως ο πλέον μισητός και μη-δημοφιλής ακόμη κι από τους οπαδούς/ακολούθους/γλύφτες του ίδιου του πολιτικού κόματος στο οποίο δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια. Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς τους λόγους για τους οποίους ο Άδωνις είναι ο πλέον αντιπαθής, λυπάμαι αλλα δεν μπορώ να σου τους αναλύσω, όχι επειδή θα χρειαστεί να μας παραχωρήσει το blog πολλές σελίδες και απεριόριστο χρόνο, αλλά επειδή δείχνεις να μην αντιλαμβάνεσαι τίποτα πέρα από τις βασικές σωματικές λειτουργίες και δεν βλέπεις τίποτε πιο μακρυα από τα βλέφαρά σου. Θα ήταν χαμένος κόπος να σου εξηγήσω. Και λυπάμαι για αυτό...

      Τέλος, δεν ξέρω σε ποιούς "αριστεροκαθεστωτικούς" αναφέρεσαι, "ποιοί" είστε "εσείς" οι "άλλοι" που καταφέρνετε να "προκαλείτε λερωμενα βρακακια" στο περασμά σας, αλλά αν κρίνω από τον φανατισμό και την σύγχυση της σκέψης σου που αποτυπώνεται στο γραπτό σου λόγο, μάλλον έπασχες από ναυτία όταν το έγραφες. Καλό θα είναι να παραμείνεις κλινήρης μέχρι αποκαταστάσεως των κέντρων ισορροπίας του εγκεφάλου, διότι με την παρουσία σου μόνο καλό δεν κάνεις στην Πατρίδα - κάθε άλλο μάλιστα!

      ΥΓ. Αν "εσείς" οι "άλλοι" που καταφέρνετε να "προκαλείτε λερωμενα βρακακια" στο διάβα σας είστε τόσο αποτελεσματικοί... κρατείστε δυνάμεις - θα σας χρειαστούν. Ο Τούρκος απέναντι δείχνει ανυπόμονος κι αν "εσείς" οι "αλλοι" είστε τόσο αποτελεσματικοί όσο υποστηρίζεις στο να "προκαλείτε λερωμενα βρακακια" άμα τη εμφανίσει, μπορείτε να φανείτε χρήσιμοι στην Πατρίδα (εκτός κι αν οι δυνατότητές σας περιορίζονται μόνο μέσω πληκτρολογίου και δεν βρίσκουν εφαρμογή εκεί που πρέπει).

      Διαγραφή
    3. @ Unknown
      Το μηνυμα το πηρες...οσο και αν προσπαθεις με το ογκωδες παραληρηματικο κειμενο σου να το αποκρυψεις. Επιπροσθετως σε προειδοποιω οτι ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΡΟΛ απο το αθλιο συριζαριο τελειωνουν οσονουπω , αρα καλυτερα να ψαξετε να βρειτε απο τωρα καποια τιμια δουλεια ,θα ειναι μια πολυτιμη εμπειρια ,πρωτόγνωρη για σας.

      Διαγραφή
    4. @ Νικηφορος Φωκας,

      Ψψψψτ δον Κιχώτη! Να, ένας ανεμόμυλος... α, να κι ενας ακόμη. Πωπωωωω παντού ανεμόμυλοι

      ΥΓ. Όταν εκνευρίζεσαι και αρχίζεις κατα την προσφιλή σου τακτική να απειλείς και να υβρίζεις, το μόνο που καταφέρνεις είναι να χάνεις το δίκιο σου. Όταν μάλιστα (λόγω ανοησίας ή άγνοιας) βλέπεις παντού "εχθρούς" και στρέφεις τα βέλη σου προς οτιδήποτε, τότε όχι μόνο δεν σου κάνει καλό, αλλά αποτελείς βαρύδι ακόμη και για τους σκοπούς που θέλεις πετύχεις.

      Διαγραφή
    5. Ο Νικηφορος Φωκας παραπάνω μαλλον προσγειώθηκε σήμερα από το διαστημα και δεν θυμάται τον μπουμπούκο πριν 2 χρόνια να δηλώενι δημοσίως οτι οι διαδηλώσεις στη πλατεία Συντάγματος πρεπει να απαγορευτούν δια Νόμου και οι διαδηλωτές να συλαμβάνονται. Α, ξέχασα τότε ήταν κυβέρνηση και δεν ήθελα να δεχεται κριτική. Σήμερα όμως, ο ίδιος δυναμιτίζει και βάζει φωτιές, όχι βεβαια οτι αυτό δεν θα ήταν αναμενόμενο.

      Όταν δημοσιογράφος που τον ρώτησε γιατί πριν 2 χρόνια έλεγε οτι οι διαδηλώσεις επρεπε να απαγορευονται ενώ τώρα τις οργανώνει, ο μπουμπούκος γούρλωσε τα μάτια, ίδρωσε και άρχισε να τα γυρνάει. Α, ρε μπουμπούκο ξεφτίλα, κρίμα ρε γμτ, κρίμα

      Διαγραφή
  3. Το συνθημα αυτο σημαινει ΠΑΡΑΙΙΤΗΘΕΙΤΕ εσεις (Αμερικανοκεντρικων συμφεροντων κυβερνηση) , για να ερθουμε εμεις (Γερμανοκεντρικων συμφεροντων αντιπολιτευση). Σας εχουν παρει χαμπαρι μπουμπουκο.....Για το παντεσπανι σου παλευεις εκπορνευσας την αρχαιαν ελληνικην γραμματειαν σε τετοιο βαθμο που σε χρησιμοποιουν σαν παραδειγμα προς αποφυγην οι νεοι στους οποιους συστηνω την μελετη των αρχαιων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Hasan Muratoglu,

      Αν και το όνομα που διάλεξες είναι ατυχέστατο και χτυπάει καμπανάκια ως Τουρκο-γενές (αρα και απεχθές), δεν μπορώ παρά να ομολογήσω οτι συμφωνώ απόλυτα με το κείμενο που διατύπωσες. Ειδικά στο δευτερο τμήμα για την δυσφήμιση που προκαλεί ο Άδωνις (λόγω δημόσιας προβολής και του γλοιώδους χαρακτήρα του) στην μελέτη της ΑρχαιοΕλληνικής Γραμματείας και την αντιπάθεια που εκφράζουν οι νέοι (συνδέοντας την με τον μπουμπούκο), συμφωνώ τόσο που νιώθω να το έχω γράψει εγώ ο ίδιος

      ΥΓ. Να αλλάξεις όνομα βρε άνθρωπε - προσελκύεις φίλια πυρά

      Διαγραφή
  4. Έτσι μπράβο! Αυτό θέλει και ο Φίλης, να συσπειρωθεί γύρω από το ΣΥΡΙΖΑ το ακροατήριό του και να φαίνεται ότι η μοναδική εναλλακτική της κυβέρνησης είναι οι πάσης φύσεως Μπουμπούκοι. Ούτε συνεννοημένοι να ήταν (ή μήπως είναι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμα κατεβει ο Αδωνις εκει και λεει τετοια,οι μισοι απο αυτους που ητανε να κατεβουνε δε θα πατησουνε στη πλατεια καν.
    Σιγα μη παω εγω και ο καθενας εκει να διαμαρτυρηθουμε εναντια σ'αυτα που κανουν οι αριστεροι,για να κανουμε αβαντα στον Γεωργιαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.