10/6/16

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητος διέκοψε τις συνομιλίες με τον κ. Βελόπουλο

 Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει ότι έχει διακόψει τις συνομιλίες που διεξήγαγε τους τελευταίους μήνες με τον Κ. Βελόπουλο, με σκοπό την εκλογική συνεργασία.
Η ανακοίνωση του ΣΕΕ αναφέρει τα εξής:

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας ανακοινώνει προς όλους τους φίλους και τα μέλη του ότι, κατά τους τελευταίους μήνες εν όψει του ενδεχομένου διεξαγωγής πρόωρων εθνικών εκλογών, είχε αρχίσει συνομιλίες, μεταξύ άλλων υγειών πολιτικών δυνάμεων και προσώπωνκαι με τον δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή κο Κυριάκο Βελόπουλο με σκοπό την εκλογική συνεργασία.

Οι συνομιλίες διεξήγοντο στη βάση γραπτού πλαισίου συμφωνηθέντων και αμοιβαίως αποδεκτών όρων. Προσφάτως τροποποιήθηκαν τα συμφωνηθέντα με αποτέλεσμα, να διακοπούν οι συνομιλίες.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας συνεχίζει την προσπάθειά του για την επίτευξη της συνεργασίας των ακηδεμόνευτων και εντίμων πατριωτικών πολιτικών δυνάμεων προς όφελος και μόνο της Πατρίδος.

2 σχόλια:

  1. Ψωνισαν απο σβέρκο αυτοί του ΣΕΕ που ήθελαν και εκλογική συνεργασία με "υγιείς πολιτικές δυνάμεις" και κατέληξαν να στηνουν συνεργασία με τον τηλεβιβλιοπώλη που (εκτός των άλλων) επιχειρούσε να πουλήσει τις "αυθεντικές" επιστολές του Ιησού, ανατυπωμένες στο φωτοτυπάδικο της γειτονιάς. Δεν εκπλήσομαι - όσο υπάρχουν εύπιστα μουσκάρια πρόθυμα να ψηφίσουν εκλογικούς Μεσσίες, θα φύονται πάσης λογής πατριδοκάπηλα τηλεοπτικά πυροτεχνήματα που πασάρονται ως "υγιείς πολιτικές δυνάμεις" που (σύμφωνα με δημοσιογραφικά δημοσιεύματα και φωτογραφίες που είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο) είχε κάποια θεματάκια με χρηματικά ποσά που είχαν φυγαδευτεί στο εξωτερικό και κάποιες περίεργες φιλίες και παρέες (κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες) με "αξιότιμους κυρίους" του τοκογλυφικού υποκόσμου.

    Για να μην ξεχνιόμαστε για ποιόν μιλούμε: https://www.youtube.com/watch?v=P7fn8nV3Bf8

    ...κατά τα άλλα, "υγιείς πολιτικές δυνάμεις" ε! Αγοράστε σανό "σοιναίλλυνες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε παλικάρια του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας..
    Με τον Βελόπουλο;
    Ψωνίσατε από σβέρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.