26/6/16

Ο Βασίλειος Μαρκεζίνης εξηγεί γιατί νίκησε το BREXIT (ηχητικό)

Ο Βασίλειος Μαρκεζίνης εξηγεί γιατί νίκησε το BREXIT (ηχητικό)
Το αποτέλεσμα στη Βρετανία είναι ιστορικής σημασίας με σεισμικές συνέπειες για όλη την Ευρώπη, είπε ο Βασίλειος Μαρκεζίνης, σε συνέντευξη του στον 9.84 , προκαλώντας αίσθηση με το πώς ανέλυσε την ψήφο των Βρετανών, αλλά και το ρόλο των μεγάλων συμφερόντων στη υπόθεση αυτή.

Η Ε.Ε είπε είναι σε διάλυση, ίσως αυτό χρειάζεται για να φτιαχτεί από την αρχή κάτι καλό και κυρίως κάτι που θα λαμβάνει υπόψη τους λαούς και τις ανάγκες τους.
Δυστυχώς στην Ελλάδα ακόμη θεωρούμε ταμπού, τέτοιες συζητήσεις ή με παραμορφωτικούς καθρέπτες, επιμένουμε στους μονόδρομους λύσεων εντός αυτής της Ε.Ε., όπου οι γερμανικές εμμονές και οι υπερατλαντικές στοχεύσεις οδήγησαν σε αυτή τη κατάσταση.
Η Βρετανία θα περάσει και δύσκολες στιγμές εκτίμησε, αλλά οικονομικά θα «αναπνεύσει» από την γραφειοκρατία των Βρυξελλών.
Τα καταστροφικά σενάρια εκτός Ε.Ε. δεν επηρεάζουν τους λαούς, από τη στιγμή που οι συνέπειες της λιτότητας είναι βαρύτατες εντός της Ε.Ε.
Ακούστε τι είπε ο Βασίλειος Μαρκεζίνης:



http://www.tribune.gr/politics/news/article/259509/o-vasilios-markezinis-exigi-giati-nikise-brexit-ichitiko.html

5 σχόλια:

  1. Αυτός βγαίνει πάντα σαν σαλιγκάρι, μετά τη βροχή, για να θυμίσει την ύπαρξή του και την σιωπηρή υποψηφιότητα του για καμιά πρωθυπουργία, προεδρία, στην Ελλάδα. Τη οποία θυμάται όταν τα σημεία των καιρών δείχνουν επερχόμενες αλλαγές. Γυρίστε πίσω στις μεσοβασιλείες μεταξύ μνημονιακών κυβερνήσεων προς επιβεβαίωση.
    Επί έξη συναπτά χρόνια ποδοπατήματος της Ελλάδος και σταύρωσης του ελληνικού λαού, αυτός ο Sir Basil, Queens Counsel, καθηγητής σε βρετανικά, αμερικανικά & ολλανδικά πανεπιστήμια, με άνετη πρόσβαση στις εγκυρότερες
    διεθνείς εφημερίδες δεν έγραψε ούτε ένα άρθρο υπέρ της πατρίδας του πατέρα του -παρά τις εκκλήσεις που του έγιναν από γνωστούς του. ΄Οταν πολλές δεκάδεςΙσπανοί, Γάλλοι, Βέλγοι, Ιταλοί,Αμερικανοί, Βρετανοί και ΓΕΡΜΑΝΟΙ
    καθηγητές και πνευματικοί άνθρωποι-έγραψαν φλογερά άρθρα υπεράσπισης της χώρας μας.
    Αυτός ο τύπος είναι ένας κυνηγός παρασήμων και ευκαιριών και ενίοτε ευκαιριακός "΄Ελληνας", εσωτερικής δημοσιότητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το οποίο δεν θα μάθει ποτέ η διεθνής κοινή γνώμη είναι ότι ο κρίσιμος παράγοντας ο οποίος έστρεψε το ΗΒ στην έξοδο ήταν ο Ελληνικός. Μια σειρά από Έλληνες εργάσθηκαν συστηματικά και αθόρυβα για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Μεταξύ αυτών και ο σεβαστός και λογικός κ. Μαρκεζίνης. Αυτοί οι αθόρυβοι έκαναν την κρίσιμη διαφορά. Η Γερμανία και άλλες φορές στην ιστορία της υποτίμησε τον Ελληνικό παράγοντα, ο οποίος της κόστισε δύο παγκόσμιους. Η τρίτη καταστροφή της Γερμανίας θα είναι οριστική και αμετάκλητη. Η διάσπασή της έχει συμφωνηθεί. Δε θα ξαναδούμε μεγάλο Γερμανικό κράτος για αιώνες.
    Λυπάμαι για τον Γερμανικό λαό ο οποίος είναι κατα βάση αξιόλογος και δημιουργικός. Τα καλά επιτεύγματα της Γερμανίας πρέπει να γίνουν παράδειγμα και για άλλους λαούς, όμως η άρχουσα τάξη της στερείτε στρατηγικής και σοβαρότητας και καταστρέφει τον λαό της με τις λάθος επιλογές της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ὁ Γερμανικὸς λαὸς,ἀνέβασε τὴν Μέρκελ στὴν ἐξουσία.

    Θὰ πληρώση γι᾿αὐτὸ καὶ δὲν τοὺς λυπᾶμαι καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμφωνα με την πολιτική διαθήκη του Τσώρτσιλ η Γερμανία έπρεπε να βομβαρδιστεί ήδη από το 2005 (1945 + 50 έτη).

    Η δεκαετής καθυστέρηση απεδείχθη μέγιστον λάθος που έδωσε την ευκαιρία στο Δ΄Ράιχ να διαλύσει μία σειρά από κράτη και κυρίως τον Ευρωπαικό Νότο.

    Η γενιά που το 2045 (2016 + 39 έτη) θα βρίσκεται στην εξουσία παρακαλείται να λάβει υπ΄ 'οψιν της πολύ σοβαρά τα λεγόμενα του Τσώρτσιλ, και να βομβαρδίσει ενωρίτερον, στα τριάντα εννέα χρόνια, ώστε να έρθει η χρονολογική σειρά στην θέση της.

    Οι παραλήψεις πληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. >Σύμφωνα με την πολιτική διαθήκη του Τσώρτσιλ η Γερμανία έπρεπε να βομβαρδιστεί ήδη από το 2005 (1945 + 50 έτη)<

      1945 + 50 = 1995.

      Καταρρίπτεται-Ουίνστον Τσώρτσιλ.Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια, δεν έχει σημασία να ξέρεις τον λόγο. Τον ξέρουν αυτοί

      Αν το είπε, όπως το είπε (;), προφανώς έκανε χιούμορ.

      Έχεις κάποια (σοβαρή) πηγή γι αυτά που γράφεις; Ότι δηλαδή αυτό γράφει στην πολιτική του διαθήκη;

      Διότι ο Τσώρτσιλ είναι από τούς πρώτους, που πρότειναν μία Ηνωμένη Ευρώπη, για να αποφευχθούν στο μέλλον πόλεμοι εντός της.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.