14/7/16

Ευθεία επέμβαση στη Δικαιοσύνη - Στόχος ο πλήρος έλεγχος της Δικαιοσύνης, τη στιγμή που η ευθύνη είναι 100% στο ΥΠΕΞ και την κυβέρνηση

Για συκοφοντία κάνει λόγο και η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων, με αφορμή τη μετάθεση ευθυνών από την κυβέρνηση στους λειτουργούς της Διακιοσύνης για την αναβολή της δίκης για την υπόθεση της Siemens
Ανακοίνωση εξέδωσε, όμως, και η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων, κάνοντας λόγο για «άκρα συκοφαντία» κατά της δικαστικής εξουσίας. 
Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων έχει ως εξής: 

«Η επιχειρούμενη, ευτυχώς από ελάχιστους πολιτικούς και μη, απαξίωση της Δικαιοσύνης και των Λειτουργών της δημοσίως (μέσω των ΜΜΕ κ.λπ.) και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που να αμφισβητείται γενικώς και αορίστως η αμεροληψία και η αξιοπιστία της, αφενός μεν αποτελεί άκρα συκοφαντία κατά της ισότιμης και ισόκυρης με την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία δικαστικής εξουσίας, αφετέρου δε δημιουργεί στους πολίτες ανασφάλεια, χωρίς τουλάχιστον μέχρι στιγμής να γνωρίζουμε τελικά αυτή η συμπεριφορά ποιον εξυπηρετεί.
Εμείς, οι Έλληνες Δικαστές και Εισαγγελείς, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε κατά την άσκηση των καθηκόντων μας (κενές οργανικές θέσεις, έλλειψη αναλόγων κτιριακών εγκαταστάσεων, επαρκούς γραμματειακής υποστήριξης, μηχανογραφικής οργάνωσης, μεταφραστικού τμήματος, διερμηνέων, δικαστικής αστυνομίας κ.λπ.) θα συνεχίσουμε, όπως άλλωστε διαχρονικά πράττουμε, έχοντας βεβαίως υποχρέωση προς τούτο, να προσφέρουμε αόκνως τις υπηρεσίες μας στους πολίτες της χώρας μας με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πάντοτε σύμφωνα με το Σύνταγμα, τους Νόμους και προπαντός με τη συνείδησή μας». 

1 σχόλιο:

  1. Καλά σας κάνουν , αφού δεν αποδίδετε δικαιοσύνη !!!!!!! Αν η δικαιοσύνη ήταν δίκαιη το Ελληνικό κράτος δεν θα είχε αυτά τα χάλια !! Το καταλάβατε αυτό < αδέκαστοι > δικασταί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.