21/7/16

Έτσι κάνουν τα σοβαρά κράτη - Η Αυστρία καλεί τον Τούρκο πρέσβη για εξηγήσεις όσον αφορά διαδηλώσεις υπέρ του Ερντογάν

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Η Αυστρία καλεί τον Τούρκο πρέσβη για εξηγήσεις όσον αφορά διαδηλώσεις υπέρ του Ερντογάν 
Η Αυστρία κάλεσε τον Τούρκο πρέσβη να εξηγήσει την κατεύθυνση που παίρνει η χώρα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος, αλλά και τη σχέση της με τις διαδηλώσεις που έγιναν στην Αυστρία προς υποστήριξη του Ερντογάν.
Ο υπουργός Εξωτερικών Σεμπάστιαν Κρουζ μιλώντας στον αυστριακό ραδιοφωνικό σταθμό του ORF δήλωσε πως η Αυστρία θα ρωτήσει τον πρέσβη αν Τούρκοι αξιωματούχοι ενθάρρυναν χιλιάδες ανθρώπους στην Αυστρία να βγουν στους δρόμους για να στηρίξουν τον Ερντογάν.

Πηγή: Ιεφημερίδα

4 σχόλια:

  1. Οι δικοί μας προφανώς αδιαφορούν για την προβοκάτσια που στήνεται στηνΘρακη και είναι προφανές ότι θα μας βάλει σε περιπέτειες αμφισβητησης της κυριαρχίας μας στην Θράκη! Αλλά αν είσαι νεοοθωμανος δεν ενοχλεισαι από τέτοια σενάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κάνουν έτσι τα σοβαρά κράτη αλλά τα στοιχειδώς κράτη. Τα σοβαρά κράτη κάνουν προληπτικούς βομβαρδισμούς! Τα σοβαρά γιουσουφάκια παίρνουν πίπες-δώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρίσκω την κίνηση της Αυστρίας γελοία.Μία υποτελής χώρα στον αμερικανοσιωνισμό εγκαλεί μία ανεξάρτητη χώρα που μόλις αντιμετώπισε ένα αμερικανοσιωνιστικό πραξικόπημα με το λαό της για εξηγήσεις...Γελάει ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολα για Ολα ---------- Μιλησαν οι Ελευθεροι.........(Πολιορκημενοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.