21/7/16

Αλεβιζόπουλος από Χανιά: “Απάτη” και η προαναγγελία για προσλήψεις από την Fraport – Αποικία η Ελλάδα

O πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) Βασίλης Αλεβιζόπουλος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο αεροδρόμιο Χανίων και μετά από ερώτηση δημοσιογράφου είπε για την προαναγγελία της γερμανικής κρατικής εταιρείας Fraport περί χιλιάδων προσλήψεων ότι πρόκειται για άλλη μία “απάτη”.
Είπε χαρακτηριστικά:

“Όταν παίρνεις ένα οικόπεδο και φτιάχνεις αεροδρόμιο πράγματι θα κάνεις προσλήψεις. Όταν όμως παίρνεις έτοιμο αεροδρόμιο τι προσλήψεις θα κάνεις; Λένε ότι θα κάνουν 17.000 προσλήψεις και εννοούν τα καταστήματα στα αεροδρόμια, όπου θα διώξει αυτούς που λειτουργούν σήμερα και θα βάλει άλλους δικούς τους”.

Όσον αφορά τον Οργανισμό της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και τις συζητήσεις με τους δανειστές, είπε:
“Οι δανειστές θα πρέπει να συμφωνήσουν ακόμα και για το οργανόγραμμα μιας κρατικής υπηρεσίας, μιας υπηρεσίας που είναι εξίσου σημαντικός με την ΕΥΠ. Αντιλαμβάνεστε τι αποικία έχει γίνει η Ελλάδα!”.

http://agonaskritis.gr/%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B2%CE%B9%CE%B6%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80/

1 σχόλιο:

  1. Εχθές το IMF ανακοίνωσε ότι η Βρετανία θα έχει μεγαλύτερη ανάπτυξη από την ΓΕρμανία και τη Γαλλία.Εμείς ας φάμε ευρώ και Φραπόρτ δηλαδή γερμανικό δημόσιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.