5/8/16

Η χειρότερη κυβέρνηση μετά τον Τσολάκογλου - Έθαψαν τα παιδιά της Μαθηματικής Ολυμπιάδας, πλήρωσαν τους εθνομηδενιστές



11 σχόλια:

  1. Η σημερινή είναι η χειρότερη; Δεν ξέρω με ποιο όργανο μπορεί να μετρηθεί κάτι τέτοιο, αλλά προφανώς είναι χαλασμένο αυτό το όργανο μέτρησης πατριωτισμού κυβερνήσεων, γιατί έχουν προηγηθεί οι κυβερνήσεις Παπανδρεου-Παπαδημου-Σαμαρα-Βενιζελου, εκεί ήταν όλα όμως τέλεια έτσι; Δεν πείθει ο μελοδραματικός τίτλος του άρθρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη
    ασφαλώς και είναι οι χειρότεροι.
    Είπαν τα περισσότερα ψέμματα ως κοινοί απατεώνες.
    Άνοιξαν τα σύνορα και δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα στη χώρα.
    Πήγαν τον κόσμο σε ένα κήβδιλο δημοψήφισμα, τον εξαπάτησαν και έφερα το τρίτο και μακρύτερο μνημόνιο.
    Διαλύουν την εθνική παιδεία με μια δράκα εθνομηδενιστών.
    Εισβάλλουν στις εκκλησίες.
    Επαινούν τους καταληψίες.
    Τι άλλο να σου αραδιάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Savvas Kalenteridis κ. Καλεντερίδη το 'χω ξαναγράψει σε άλλα σχόλια πιθανώς να καταντά και κουραστικό αλλά το ξαναλεω άλλη μία φορά, έτσι όπως ακριβώς το αναφέρω πολλές φορές και σε συζητήσεις με φίλους μου, έξω στην καθημερινή ζωή, για όλα αυτά που αναφέρατε υπεύθυνοι απολύτως είναι όλοι εκείνοι που με τις πολιτικές τους έστρωσαν το δρόμο με ροδοπέταλα στους σημερινούς κυβερνώντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη,
      καλό είναι να μην μετράμε ποιος είναι ή ποιος ήταν χειρότερος.

      Όταν ψηφίζαμε ( Όσοι το κάναμε και μετανιώσαμε ) το κάναμε γιατί θέλαμε μια δυναμική απάντηση στους ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ με όποιο κόστος, το κόστος θα ήταν μεγάλο αλλά σύντομο σχετικά.
      Δεν υπάρχει μέλλον ούτε με τους ΜΕΝ ούτε και με τους ΔΕ αφού δέχονται ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να είμαστε δέσμιοι των ΒΑΡΒΑΡΩΝ για 100-200-300 χρόνια;
      Δεν είναι λύση αυτή !!!!

      Διαγραφή
  4. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν φταινε και δεν πρεπει να κατηγορουμε την τωρινη κυβερνηση,η οποια ειναι χειροτερη απ αυτους που λες.Ειναι σαν να λεμε,ενταξει,δεν φταινε τοσο οι νεοναζιστες της ΧΑ,αλλα οι προηγουμενοι.Να κοιταμε το παρελθον,αλλα ζουμε στο παρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, τεκμηριώνεται η ρήση: Οι Λαοί έχουν τους Κυβερνήτες που τους αξίζουν. Μετά απο τόση σήψη, δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από ότι μας έχει προκύψει.
    Να σημειώσω δε, ότι δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά η συνέχιση του παλιού λύκου με άλλο τομάρι.Κανείς δεν ήθρε ουρανοκατέβατος.
    Αυτός ο λαός, ο σημερινός νεοέλληνας, δεν αξίζει να σωθεί και δεν θα σωθεί (το έχω πει πολλάκις στο παρελθόν).
    Σε κάποια άλλη χρονική στιγμή, με κάποια άλλη γενιά, ίσως ξαναγεννηθεί αυτό που λέγαμε Ελλάδα και ελληνική ψυχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κυβερνάει αποσπώντας τη συγκατάθεση μόνο του 19% του εκλογικού σώματος δεν σας ενοχλεί καθόλου. Το "οι λαοί έχουν τους κυβερνητες που του αξίζουν" είναι ολιγαρχική προπαγάνδα. Και άκρως επιτυχημένη μάλιστα αφού ανέλαβαν να την αναπαράγουν μαζικά τα ίδια τα θύματά της: Εμείς. Το δικαίωμα να επιλέγεις τον αφέντη σου δεν καταργεί τη δουλεία.

      Διαγραφή
    2. Οι πολιτικοί μας δεν έχουν καμιά επαφή με τον κόσμο που τους ψηφίζει, αυτή θα είναι και η ταφόπλακα τους έτσι πώς πάνε.
      Ο Κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη, είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλο, δεν υπάρχει το «το μη χείρον, βέλτιστον». http://www.huffingtonpost.gr/achilleas-samaras/-_1921_b_8273748.html

      Διαγραφή
  6. Ο Τσολακογλου τι σας φταιει;Ας διαβασουμε λιγο ιστορια και ας μην αναμασαμε στερεοτυπα που με τεχνη μας εχουν φυτεψει στο μυαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φταίει, διοτι πήρε αποφάσεις περί πολέμου ή συνθηκολόγησης, παρά τις αντίθετες περί τούτου διαταγές των εχόντων της συνολικής εικόνας για το εθνικό συμφέρον. Ήταν ο καταλύτης που επέτρεψε να ξαναγυρίσει ο εθνικός διχασμός με την νεκρανάσταση των βενιζελικών.

      Διαγραφή
  7. Ο καθένας το βλέπει απ' τη σκοπιά του. Εγώ λέω δεν υπάρχει πατριωτισμός, απ' τη στιγμή που κάποιος ανέβει στην εξουσία. Είναι πολύ δύσκολο να κλείσεις τα αυτιά στις κάθε είδους σειρήνες. Οι προηγούμενοι, μας κατέστρεψαν. Εμείς, ο λαός, άβουλοι! Οι περισσότεροι απαίδευτοι. Όταν έχεις τη... σελήνη υπουργό παιδείας τι περιμένεις? Δεν είναι η πρώτη φορά που πάνε οι φοιτητές με δικά τους έξοδα. Ούτε κόπηκαν οι υποτροφίες του ΙΚΥ τώρα. Απλά τα πράγματα. Χανόμαστε σιγά σιγά και σβήνουμε ως χώρα, καταντήσαμε γραφικοί απ' τους συμπατριώτες όταν... κάνουμε το σημείο του σταυρού. Και ερωτώ: τι θα γινόταν αν εισέβαλαν κάποιοι σε τέμενος και έκαναν καταστροφές? Ποιος θα μιλούσε στο μουσουλμάνο που κάνει προσευχή πέντε φορές την ημέρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.