16/5/17

Η Αριστερά (και όχι μόνο) ώς λεφτόδεντρο...


14 σχόλια:

  1. ο Παμπλο Εσκομπαρ, στην γνωστη σειρα που παιζει το ΣΤΑΡ, που απο φτωχοπαιδο κατορθωσε μεσα απο το πεζοδρομιο να γινει ο μαγαλυτερος μαφιοζος του κοσμου και ο 7ος πλουσιοτερος ανθρωπος του κοσμου, οταν αρχισε να μεταφερει την Κοκαινη μεσω Κουβας, απαντησε σε αμφιβολια συνεργατη του αν θα ηταν σωστη η επιλογη αυτη: "Πιστεψε με, Στον κοσμο αυτο, δεν υπαρχουν ανθρωποι που αγαπουν πιο πολυ το χρημα, απο τους αριστερους!!!". Και πραγματι, με μια χουφτα δολαρια, Οι Κουβανοι κομουνιστες και οι Σαντινιστας της Νικαραγουα, εγλφυαν ακομα και τον απλυτο κ@λο των βαρονων του Καρτέλ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτος θα ξαναψηφισει θα παει ο Αλεξης να βαλει κανενα λουλουδι στην καισαριανη και θα πεσουν τα ανασκελα οι σανοφαγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμαθε τουλαχιστον κατι απο ολη αυτη την περιπετεια του?Ας το ελπισουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα τους ξαναψηφίσει 100% γιατί ήταν όλοι μαζί στο πολυτεχνείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝΕ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝΕ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝΕ, ΓΙΑΥΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εάν καταλαβα καλά ο συγγραφευς του παραπάνω πονήματος προτιμά "από το να τον κοροιδεύει και να του τα πάρει ένας αριστερός, προτιμά αναφανδόν , να του τα πάρει κάποιος δεξιός ο οποίός από πριν θα τον έχει ενημερώσει για τις προθέσεις του? "
    Ενημερώστε τον , ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΕΙΕΙ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ !

    Συμπέρασμα : αυτό που πιθανόν να ξεχωρίσει είναι ο τρόπος ο οποίος θα μοιράζεται το όποιο πλεόνασμα προκυπτει από την οικονομία μας , ο Κούλης λέει σε κάποιους δικούς του, -που πιστεύει 'ότι θα παράξουν χρήμα και μετά θα το μοιράσουμ!!! και ο Τσίπρας που λέει ότι θα το μοιράσει σε κοινωνικά μερίσματα. Αυατό ακριβώς Τίποτε άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.Ενώ η μη παραμονή στο ευρώ; Θα έχουμε ελλειμματικούς προϋπολογισμούς; 2.Το να έχεις τους απατεώνες τους αριστερούς, και να τους πιστεύεις και από πάνω, είναι λίγο;
      3.Αυτό που ξεχωρίζει είναι πως αυξάνεις το ΑΕΠ, τον πλούτο, δεν υπάρχουν στις οικονομίες πλεονάσματα για να τα μοιράσεις ως επιδόματα.

      Διαγραφή
  7. Θεωρω ότι ο Συριζα ηταν απολυτα ειλικρινης οσον αφορα τις προθεσεις του,μαλιστα όχι όταν εγινε κυβερνηση αλλα από τις εποχές της παρεας της Κουμουνδουρου όταν εκανε τις καθιερωμενες εβδομαδιαιες 'ασκησεις' του στα Εξαρχεια και στο κεντρο της Αθηνας.
    Υπενθυμιζω μερικες από τις ιδεοληψίες του που ουδέποτε απαρνηθηκε : παρελασεις στα Σοπια με τα αδελφια τους που τους αναγνωριζαν το δικαιωμα να αποκαλούνται 'Μακεδονες',πολιτικη ανοιχτων συνορων όχι μονον με τους Βαλκανιους αλλα και με τους απανταχου εισβολεις και όχι μονον εσχάτως τους 'προσφυγες' Συρους,αποδοση της Θράκης στους 'τουρκους' κατοικους της,(εκει εχουμε μια αντιπαλοτητα με τα αλλα 'δημοκρατικα'κομματα που ειχαν σπευσει να αποκτησουν ανθέλληνες βουλευτες),μοιρασμα αν όχι χαρισμα του Αιγαιου αφου τα ψαρια του δεν μπορουν να διαχωριστουν σε ΅Ελληνικα και τουρκικα,(και εδώ εχουμε μια πικρη προιστοριαν τωνν αλλων 'δημοκρατικων' κομματων),εξοντωση της Παιδιας με απαλοιφή της αριστειας,της Ιστοριας ( η γιαγια της Ρεπουση ηταν προσφυγας Μικρασσιατισσα) ,των παρελάσεων,του Εθνικου φρονήματος και του εκμαυλισμου της γεννετικης ορθοτητος,αλωση της χιλιόχρονης τεχνης με παλλομενα πεη αντι Ιφιγένειας και Αισχυλου,καταργηση της θρησκειας και του εκκλησιασμου των μαθητων,καταργηση των φυλακων υψιστης ασφαλειας με ότι αυτό συνεπάγεται το οποιον αλλωστε το ζουμε σημερα,αναδειξη της ομοφυλοφιλιας σε υπερηφανη αριστεια με προστασια μεχρι επιτρεπόμενης της υιοθεσίας,εξοντωση της μεσαιας ταξης και της ιδιωτικης προτωβουλιας ως επισης και την αρπαγη της ακίνητης περιουσιας των μαλακισμ@@@@ενων νοικοκυριαων που εκαναν οικονομιες να αποκτησουν ένα κεραμιδι,εξοντωση του τουρισμου με την ασυδοτη εγκατασταση εισβολεων και ιδιως μουσουλμάνων οποτε με έναν σμπαρο εχουμε 2 τρυγόνια και σταματω γιατι νεγινα κουραστικος με την φραση του Αλεξη ότι οι δικοι μας ψηφοφοροι δεν εχουν λεφτα αλλα θα τα παρουμε από αυτους που εχουν αρχης γενομενης από την μεσαια ταξη.
    Σε τι λοιπον ο Συριζα υπηρξε αναληθης αφου πριν τον ψηφησουμε τα ειχε ανοιξει τα χαρτια του.
    Ισως μονον μας ξεγελασε όταν ευρισκομενος στον προθαλαμο της εξουσιας χρησιμοποιησε την αλανθαστη συνταγή των προηγουμενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευριπίδης Μπίλλης
    Ποια "αριστερά" και ποια "δεξιά" και ποιο "σοσιαλιστικό".

    Από το 1996 με τον Σημίτη, τον Γιωργάκη και τον Κωστάκη ίσως και από προηγούμενα, αυτά τέρμα. Μόνον νέα τάξη.

    Και όποιος αμφιβάλλει ας ακούσει τον Ανδρέα Παπανδρέου σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου και τον Κωστάκη Καραμανλή το 2005 (δια στόματος Προέδρου Βουλής Μπενάκη και αποδοχής του επίορκου Παπούλια) να κηρύσσει την υποδούλωση της Ελλάδας στη νέα τάξη.
    Όλοι είναι υπόλογοι εσχάτης προδοσίας.

    Ανδρέας Παπανδρέου 27-06-1995
    https://www.youtube.com/watch?v=FS-W1uYZsfI

    ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ 8-2-2005

    "Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης."

    Αυτήν πού τό εδήλωσε (γραπτή δήλωσις) κάτι παραπάνω ήξερε από εμάς! Παρά τό ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ όπως περιεχόμενο τής δηλώσεως αυτή κυκλοφορεί ελεύθερη καί αμοίβεται από τόν Ελληνικό λαό! (Μερικά χρόνια πρίν εάν εδήλωνες κάτι αντίστοιχο σέ φυλάκιζαν!)
    8-2-2005 ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ - ΜΠΕΝΑΚΗ σε ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
    http://www.youtube.com/watch?v=qRNHI7uw9o0

    Δείτε και τον Σημίτη να καταφέρεται εναντίον του Έθνους μας από το 1992
    «ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ Ή ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ;» https://www.flickr.com/photos/85915004@N03/29036810661/in/dateposted-public/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απορώ ποιοι είναι αυτοί οι δύο σχολιαστές που, διαβάζοντας το τόσο πονεμένο άρθρο ενός συνανθρώπου μας, το χαρακτήρισαν ''αστείο''. Εκτός αν είναι, να τους χαρακτηρίσω, κομματόσκυλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.