26/9/16

Οι αθλιότητες της στρατευμένης αριστερής δημοσιογραφίας, περί "ακροδεξιών", δεν πτόησαν τους απλούς πολίτες της Μυτιλήνης - Χιλιάδες στην υποστολή της σημαίας

Ηχηρή «απάντηση» των κατοίκων - Δείτε βίντεο 

«Βούλιαξε» χθες, Κυριακή, το λιμάνι της Μυτιλήνης, από χιλιάδες κατοίκους του νησιού που τίμησαν με την παρουσία τους την υποστολή της σημαίας, μπροστά από το παλιό Λιμεναρχείο της πόλης.
Χιλιάδες κόσμου βρέθηκε μετά από κάλεσμα στα κοινωνικά δίκτυα στην προκυμαία Μυτιλήνης δίνοντας τη δική του ηχηρή «απάντηση» στα επεισόδια της προηγούμενης Κυριακής. 

Μικροί, μεγάλοι, άνδρες, γυναίκες, ήταν όλοι εκεί... Με σημαίες στα χέρια βρέθηκαν στην πλατεία Σαπφούς για να ψάλλουν μαζί με το άγημα του στρατού τον εθνικό ύμνο στην καθιερωμένη υποστολή της σημαίας. 
Ο κόσμος δημιούργησε ατμόσφαιρα «παρέλασης» στην προκυμαία Μυτιλήνης και μόλις το άγημα έκανε την εμφάνισή του όλοι μαζί με ένα αυθόρμητο χειροκρότημα υποδέχτηκαν τους φαντάρους και την μπάντα της 98 ΑΔΤΕ.

Δείτε βίντεο

Πηγή: lesvosnews, lesvospost 

3 σχόλια:

  1. Μπράβο στους απλούς Έλληνες πολίτες αλλά και μπράβο σε σας που το διαδίδετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΚ αλλά τώρα είναι αργά. Όταν έπρεπε να αντιδράσουν δεν έκαναν τίποτα. Ψήφιζαν σύριζα, κοιτάζαν πώς να βγάλουν κι αυτοί λίγο χρήμα από τους πρόσφυγες και τις ΜΚΟ και διαφημίζονταν για νόμπελ ειρήνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.