27/9/16

Αναμέτρηση με το Παράλογο: Πώς γίνεται να υπάρχουν ακόμα Συριζαίοι;

Την περίοδο της ακμής του ΣΥΡΙΖΑ τη θυμόμαστε όλοι, και πλέον μέχρι και οι πιο δογματικοί υποστηρικτές του είναι σε θέση να την κατανοήσουν και να την αναλύσουν άψογα. Θα έλεγα μάλιστα ότι η αιτιολογία της ανόδου του είναι το μόνο σκέλος της οντότητάς του ως προς το οποίο δεν διαφωνεί κανείς:
Τα παλιά κόμματα χρεοκόπησαν γιατί εξάντλησαν το περιθώριο των ψεμάτων που μπορούσαν να πουν. Μέχρι να καταλάβουν ότι έπρεπε να ’χαν πει απ’ την αρχή την αλήθεια, το κοινό τους τα εγκατέλειψε προς αναζήτηση νέου, πειστικότερου ψεύτη. Στην πολιτική αγορά εύλογα προέκυψε ένα τεράστιο κενό και μια αντίστοιχου μεγέθους ζήτηση για ένα νέο επαναστατικό προϊόν. Ο ΣΥΡΙΖΑ άρπαξε την ευκαιρία, σέρβιρε το προϊόν και με το παραπάνω -τάζοντας ό,τι υπήρχε για να τάξει-, παράλληλα με τις υποσχέσεις προσέφερε ιδανική “αριστερή” ιδεολογική κάλυψη για τις συνειδήσεις των εκλογέων του, υφάρπαξε την ψήφο και ανέβηκε στην εξουσία. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Είπε ψέματα, τα έκανε μαντάρα, και οι επαναστάτες του περιέπεσαν στην αδράνεια του πολλαπλώς εξαπατημένου που κολλάει στον τελευταίο μαλάκα εραστή για να μην τον δουλεύουν οι φίλοι του. 
Για τη συνέχεια  thecurlysue.com


2 σχόλια:

  1. Εδώ υπάρχουν ακόμη νεοδημοκράτες και πασοκτζήδες, για τους συριζαίους προβληματίζεσαι???? χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O συριζα ειναι σύστημα βαθύ με στέρεες αμερικάνικες άκρες από πίσω.Επίσης ας θυμόμαστε πάντα ότι ο τσίπρας στις εκλογες του σεπτεμβρη ξεφορτώθηκε νόμιμα μέσω εκλογών τους λαφαζανηδες και σία, δίχως να χρειαστεί να κάνει νύχτες των κρυστάλλων!Δεν θα άφηναν οι αμερικάνοι κανένα κόμμα να κυβερνήσει σε νατοικό έδαφος αν δεν ειχαν εγγύση ότι θα γίνεται η δουλειά τους.Οι αμερικάνοι ως έθνος είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές διότι έχουν αντίληψη χοντροκομμένη για τα πάντα και νοιάζονται μόνον για το αποτέλεσμα ανεξαρτήτως προσπάθειας και προσώπων..και ο μαο τσε τουνγκ αν τους έκανε τη δουλειά στην Ελλάδα, θα τον έκαναν πρωθυπουργό για χιλια χρόνια,ούτε που θα τους ενδιέφεραν οι ιδέες του εφόσον γινότανε η δουλεια..δεν κολλάνε σε τέτοιες λεπτομέρειες..εδώ εξαφάνισαν τις αποικιακές αυτοκρατορίες και πήραν τη θέση τους σε χρόνο ρεκόρ μετά το β παγκόσμιο πόλεμο.Ο Τσώρτσιλ δεν κατάλαβε από που του ήρθε και ο Ντε Γκωλ αν και κατάλαβε δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην τρομακτική ισχύ της υπερδύναμης...Αυτά μέχρι να τα ΧΩΝΈΨΟΥΝ οι τελειωμένοι πια πακοσονουδούληδες -που ασχολούνται με το αν πήγαινε ο καλογριτσας σε εκδηλώσεις σύριζα! και με το αν θα αντικατασταθεί η παλια ολιγαρχία από νέους κομπραδόρους-θα τους έχει καταπιει το καζανάκι.Η επανάσταση έληξε ή την έληξαν το 1989,τώρα όλοι παιζουν στο ίδιο γήπεδο για το ιδιο τροπαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.