27/10/16

Κύριε Τσίπρα, Μαδούροι στην Ελλάδα δεν περνάνε!


Η κυβέρνηση παρανόμησε. Το ίδιο και η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή. Γνωρίζοντας και το Σύνταγμα και την ερμηνεία του από το ανώτατο δικαστήριο, επιχείρησαν να υφαρπάξουν τις αρμοδιότητες αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, που το Σύνταγμα έχει ρητά αφαιρέσει από την κυβέρνηση, για να στήσουν τη δική τους διαπλοκή και να μετατρέψουν ένα (άναρχο και αρρύθμιστο σκηνικό με πολλές αμαρτίες), σε ένα ακόμα χειρότερο.
Σε ένα κλειστό καρτέλ και ολιγοπώλιο, με το οποίο θα ήλεγχαν -ήλπιζαν- την ενημέρωση των πολιτών. Το έκαναν όμως με τρόπο τόσο προκλητικό και ερασιτεχνικό που την πάτησαν. Πιάστηκαν κυριολεκτικά με τη γίδα (το κανάλι των βοσκοτοπιών με λεφτά από την Τράπεζα Αττικής), στην πλάτη. Όταν ξεσκεπάστηκαν άρχισαν μια άθλια επιχείρηση απόπειρας εξαγοράς και εκβιασμού της δικαιοσύνης. Υποσχέσεις για αυξήσεις στους ανώτατους δικαστές, συζήτηση για αντισυνταγματική παράταση της θητείας τους, διώξεις ανεπιθύμητων (περίπτωση Ντογιάκου, Τσατάνη) και αποκορύφωμα επιχείρηση εκβιασμού ανώτατου δικαστή με ροζ υποκλοπές και συνεργούς στη δίωξη και τη δημοσιοποίηση το (φαλιρισμένο) κομματικό όργανο και τον ίδιο τον υπουργό δικαιοσύνης.

Για τη συνέχεια Liberal





9 σχόλια:

  1. Θριαμβολογίες περί αποφάσεων της δικαιοσύνης, μόνο που ή δικαιοσύνη είχε βγάλει και άλλες αποφάσεις που έκριναν ξεκάθαρα αντισυνταγματικές πολλές από τις νομοθεσίες-εκτροπές που ψηφίστηκαν από το ελληνικό κοινοβούλιο κατ' εντολήν των ξένων, για τις οποίες δεν βγάζει άχνα σύσσωμη η αντιπολιτευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου.
      Έχω την εντύπωση ότι σήμερα πανηγυρίζουν οι ίδιοι που διαδήλωναν υπέρ των μνημονίων, οι ίδιοι που έγραφαν στα twitter "Γερούν γερά", οι ίδιοι που περίμεναν με κομμένη την ανάσα την κωλοτούμπα της κυβέρνησης (που τελικά έγινε) για να πούν "σας τα λέγαμε εμείς". Όσο για την ταλαίπωρη Πατρίδα.... η καρέκλα να είναι καλά.
      Προσωπικά για μένα, μετα τις τελευταίες εξελίξεις πήρε πόντους ο Συριζα.

      Διαγραφή
    2. "Η εμείς (εσείς δηλαδή) η αυτοι"...
      Ευτυχώς ακόμα υπάρχουν Έλληνες που θεωρούν το Συριζα το ίδιο με "αυτούς" και πολύ χειρότερο!
      Μάλλον για ΄σένα ότι και να έκανε ο Σύριζα πόντους θα ΄περνε...

      Διαγραφή
    3. @ ΑΕΚ στα εύκολα ΑΕΚΑΡΑ στα δύσκολα ετσι ακριβώς φίλε! Στη συνείδηση πολλών πιθανώς και να πήρε πόντους (κακώς για μένα) ο συριζα, είναι πολύ απλά τόση η αηδία του κόσμου για όλη την προγενέστερη κατάσταση που ακόμα και τώρα ο συριζα φαντάζει αγγελούδι, όσο για την έρμη την πατρίδα...σίγουρα δεν νοιάζεται το ελληνικό οικονομικοπολιτικό κατεστημένο που την λεηλάτησε και την κατέστρεψε! Μόνος ο λαός της θα πρέπει πια να νοιαστεί και να δώσει τη λύση! Κάθε υγιής δύναμη, αν υπάρχει ακόμα τέτοια δηλαδή...

      Διαγραφή
  2. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝ 60 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ?(ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΑΠ'ΕΞΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ).
    Η ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η διαπλοκή, δια των πλουσίως παχυνθέντων εξόδοις της ανώτατων δικαστικών, έκανε απλώς μία τρύπα στο νερό.

    Πρώτον θα καταβάλουν πλέον όλοι το ετήσιο κουστουμάκι που τους αναλογεί και απέφευγαν να καταβάλουν επί δεκαετίες, ελέω των πολιτικών φίλων και συνενόχων τους.

    και δεύτερον ο ουδέποτε καταργηθείς νόμος (οποία αβελτηρία του ΣτΕ) περί αφαίρεσης της άδειας μετά από 3 ζημιογόνες χρήσεις παραμένει. Ό εστί μεθερμηνευόμενον, ότι με τα δανεικά από τις τράπεζες τέλος, θα χρειάζονται συνεχώς νέα κεφάλαια για να λειτουργούν τα μαγαζιά.

    Επί του προκειμένου το MEGA είπε όχι και το έκλεισε το μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελα,θα μας χορηγηθη αφεσις αμαρτιων...θα ξαναπλουτισωμεν ινα ζησωμεν!!!
    Θα βγουμε στις αγορες και θα μουρλαθουμε να αγοραζωμεν,να αγοραζωμεν,θα τα αγορασωμεν ουλα!!!!
    Θενα ξαναμπουμε σε αεναη αναπτυξη Αμιν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.