19/10/16

Παρέμβαση Αλιβιζάτου για τη στοχοποίηση του αντιπροέδρου του ΣτΕ

«Άμεσος ο εκβιασμός-Τέτοια πράγματα δεν έχουν ξαναγίνει»

Αθήνα 
Ρουκέτες για την στοχοποίηση και τον εκβιασμό του αντιπροέδρου του ΣτΕ εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΙ ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Νίκος Αλιβιζάτος.
Ο ίδιος χαρακτήρισε «σπονδή υπέρ της Ιστορίας του πιο ανεξάρτητου δικαστηρίου της χώρας την πλειοψηφία των 16 δικαστών που αποφάνθηκαν υπέρ του παραδεκτού της προσφυγής των καναλιών κατά του νομού Παππά».Ο κ. Αλιβιζάτος τόνισε ότι τέτοια πράγματα σε βάρος ενός τέτοιου κορυφαίου δικαστή, όπως χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο αντιπρόεδρο του ΣτΕ, δεν έχουν ξαναγίνει.

Όπως εξήγησε ο εκβιασμός σε βάρος του δικαστή ήταν άμεσος. «Μετά την πρώτη συνεδρίαση του ΣτΕ ήρθε η πρώτη προειδοποιητική βολή σε βάρος του με διάφορα δημιοσεύματα. Όταν είδαν ότι δεν τους φοβήθηκε και την περασμένη Παρασκευή τήρησε την ίδια έντιμη στάση έβγαλαν στη δημοσιότητα και το όνομά του. Όμως δεν πέτυχαν τον σκοπό τους γιατί απεδείχθη ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχουν άνθρωποι με σθένος.»

Ο κ. Αλιβιζάτος εκτίμησε ότι στην απόφαση του ΣτΕ επί της ουσίας του θέματος η πλειοψηφία θα είναι πολύ μεγαλύτερη, γιατί οι παραβιάσεις του Συντάγματος είναι κραυγαλέες.

Είπε επιπλέον πως αν βγει αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά θα πρέπει να συγκροτηθεί το ΕΣΡ να ρυθμίσει το καθεστώς στα κανάλια συμπεριλαμβανομένου και του αριθμού τους.

3 σχόλια:

  1. Εξαιρετική η τοποθέτηση τού καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου.
    Πεντακάθαρα πράγματα. Ενοχλεί τις κλίκες ο γνωστός για την σχεδόν θρησκευτική αφιέρωσή του (μέχρις "σωβινισμού")στον θεσμό τού Σ.τ.Ε. και την ανεπίληπτη άσκηση τού λειτουργήματός του εξαίρετος Δικαστής.
    Όπως είναι γνωστό όταν κάποιος ενοχλεί, αλλά δεν μπορούν να χτυπήσουν στα ίσια, αρχίζουν τα άλλα χτυπήματα, που η λαϊκή έκφραση χαρακτηρίζει μονολεκτικά με το γνωστό απαξιωτικό επίθετο.
    Ας υπογραμμίσουμε μιάν ακόμη φορά ότι ο συγκεκριμένος Αντιπρόεδρος είναι από τούς καλύτερους και πιό αξιόλογους Έλληνες Δικαστές και αποτελεί κόσμημα για το Σ.τ.Ε..Καταρτισμένος, συγκροτημένος, ευφυής, αδιάβλητος, με παρρησία και κύρος που λίγοι διαθέτουν.

    Για όσα τού αποδίδονται ουδόλως ασχολούμαι(πρώτον) διότι αγνοούμε το κατά πόσον είναι γνήσια ή συρραφή παραποιημένων κατασκευασμάτων. Εφ' όσον φθάσαν στο σημείο να τού συμπεριφέρονται έτσι, βέβαιον είναι ότι δεν θα δίσταζαν και να κατασκευάσουν αυτές τις συκοφαντίες. Αλλά και (δεύτερον) αναφέρονται σε κουτσομπολιά φθονερά και μίζερα για προσωπική ζωή δύο ανθρώπων, χωρίς καμιάν ένδειξη ότι επέδρασαν κατ' ελάχιστο είτε σε δικαστική κρίση ή ενέργεια, είτε στην εξέλιξη τής φερομένης ως δήθεν ευνοηθείσης συναδέλφου του.
    Εάν αυτά συνέβησαν ως λέγουν προ διετίας, ποιάν επίδραση είχαν μέχρι σήμερα σε τί; πώς; και γιατί;
    Ας μην "σκίζουν τα καλσόν τους" άδικα κάποιες φωνές δήθεν προστασίας τού κύρους τού Σ.τ.Ε. και τής αντοχής τού Αντιπροέδρου:
    Απέδειξε ότι όσα τού αποδίδονται δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον του και να επηρεάσουν την δικαστική κρίση του(όπως φοβούνται τάχα κάποιοι -όπουλοι εντός και εκτός Ζούγκλας) διότι δεν τον αγγίζουν και, κυρίως , δεν εκβιάζεται. Και μπράβο του.
    Αλλά προφανώς αυτό το τελευταίο είναι το πρόβλημα τους και προκάλεσε την λύσσα των γνωστών κύκλων: Το γεγονός ότι δεν εκβιάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όταν ο εκβιασμός στον δικαστή είναι άμεσος ο αλεβιζάτος την ψωνίζει , εκνευρίζεται και τα παίρνει στην κράνα .. καλό θα ήταν να παραμείνουν οι εκβιασμοί έμμεσοι για να μπορούν και τα "μεγάλα" δικηγορικά γραφεία να κάνουν τη δουλειά τους ... να τα ξεκαθαρίζουμε τα πράματα (όπως λέει και ο Κούλης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να υπενθυμίσω ότι ο Αλιβιζάτος είναι από τα έμμισθα όργανα του Σόρος στην Ελλάδα, όπου έχει αναλάβει πολύ βρώμικο ρόλο στη χώρα μας, ανήκει στην αυλή του Σημίτη και αυτοί οι λόγοι επαρκούν για να τον αποκλείσετε. Από το κατά τα άλλα σας πολύ άριστο σας blog, αγαπητοί διαχειριστές, γνωρίζω ότι πρόκειται για λάθος μη εσκεμμένο, εξού και ο τόνος του σχολίου προς την ανάρτηση αυτή, για αυτό σας εφιστώ την προσοχή σας για το μέλλον, με καλή διάθεση προς εσάς.

    Συνεχίστε την καλή σας προσπάθεια!

    https://kostasxan.blogspot.gr/2016/09/blog-post_289.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.