20/10/16

«Δηλώσεις Ερντογάν», «περούκα γκέιτ» και η καταρρέουσα ΓΓΕΕ του κ. Κρέτσου - Αποκλειστικά Έγγραφα


Γράφει ο Insider
Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, είναι μία από τις τέσσερις κρατικές υπηρεσίες που έχουν αναλάβει από τον κ. Τσίπρα, ειδικά καθήκοντα υποστήριξης του κυβερνητικού Έργου. Μαζί με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, τις παλαιές υπηρεσίες του ΣΔΟΕ, την Γενική Γραμματεία κατά της διαφθοράς, συγκροτούν μια ισχυρή ομάδα κρούσης, που διώκει την διαφθορά και αντιμάχεται την διαπλοκή που τόσο ταλαιπώρησε την χώρα κατά τις τελευταίες δεκαετίες.
Ειδικά το τελευταίο διάστημα, η Γενική Γραμματεία έχει επιφορτιστεί με το βαρύ φορτίο της απόδοσης των τηλεοπτικών αδειών και ως εκ τούτου λόγω -προφανώς- του όγκου δουλειάς παρατηρούνται αρκετές δυσλειτουργίες στις υπηρεσίες της.
Όμως, πέραν της περίφημης επιτροπής για τις τηλεοπτικές άδειες, η δράση της οποίας, λόγω της ολιγωρίας της στο πόθεν έσχες έκπτωτου καναλάρχη, εξετάζεται πλέον από τη δικαιοσύνη, η Γενική Γραμματεία υπό τον κ. Κρέτσο, ενεπλάκη με αρνητικό τρόπο σε άλλα δύο γεγονότα της επικαιρότητας.
Η σύμπτωση είναι ότι και στα δύο αυτά γεγονότα, σχετίζεται με πρωτοφανή τρόπο το ΑΠΕ (Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων) το οποίο και αυτό λογοδοτεί στους κ.κ. Παππά και Κρέτσο, μιας εποπτεύεται θεσμικά από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

Για τη συνέχεια Liberal

2 σχόλια:

 1. Ενημερωτές του Σωλήνα: Γκαίμπελς, Κα Γκε Μπε, C.I.A.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αστέριε
   αλλού είναι ο Γκαίμπελς, η ΚΓΒ αλλά και η ΣΙΑ.
   Είναι ακριβώς εκεί που λέει το άρθρο.
   Μα στο κέντρο, πιο κέντρο δεν γίνεται...

   Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.