12/10/16

Αχ ρε Έλληνα ρατσιστή!!!

Γιώργος Παπαθανάσης
Να τί σημαίνει ρατσισμός:
1) Ρατσισμός είναι να είσαι στη σειρά του ΟΑΕΔ και να περιμένεις 360 ευρώ την ώρα που ο μπροστινός σου Πακιστανός θα πάρει 580.
2) Ρατσισμός είναι να πληρώνεις στα νοσοκομεία για εισαγωγή και εξετάσεις, μιας και διέλυσαν τη δημόσια υγεια, ενώ ο λαθροέποικος νοσηλεύεται δωρεάν.
3) Ρατσισμός είναι να βάζει ο λαθρομετανάστης... το παιδί του δωρεάν σε παιδικό σταθμό και το δικό σου να μην το δέχονται.
4) Ρατσισμός είναι να βγάζει ο άλλος 50 ή και παραπάνω ευρώ ημερησίως, κάνοντας λαθρεμπόριο, κι εμένα να μου κρατάει το 43% από το 20άρικο.
5) Ρατσισμός είναι να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν οι Έλληνες στους δρόμους μετά τις 11:00 το βράδυ.
6) Ρατσισμός είναι να έχουν γεμίσει τα σπίτια τους οι Έλληνες με κάγκελα & σιδεριές, λες κι είναι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.
7) Ρατσισμός είναι να σε βιάζουν ή να σε δολοφονούν οι λαθρομετανάστες για 10 ευρώ.
8) Ρατσισμός είναι σε μια μικρή χώρα να έχει 2.500.000 άνεργους, 600.000 παιδιά που φύγανε στην ξενητια και 4.000.000 λαθροεποίκους.
9) Ρατσισμός είναι ο ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει 12 μήνες ΤΕΒΕ για να έχει βιβλιάριο υγείας και ο λαθροέποικος με 2 μήνες ένσημα να έχει βιβλιάριο υγείας για όλη του την οικογένεια και τους υπόλοιπους 10 μήνες να δουλεύει μαύρα κλέβοντας την εφορία.
10) Ρατσισμός είναι να πληρώνει ο Έλληνας μαγαζάτορας ενοίκιο, φως, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα, ΦΠΑ, φόρους, ΤΕΒΕ και ο λαθρομετανάστης με την κουρελού έξω από το μαγαζί του, τίποτα!
11) Ρατσισμός είναι να κάνεις συγκέντρωση για τον πεθαμένο πακιστανό λόγω ιδεολογίας την ώρα που οι συμπολίτες σου αυτοκτονούν.
12) Ρατσισμός είναι να μην πρέπει να διαμαρτύρεσαι για την ανεξέλεγκτη εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών καθημερινά στη χώρα σου, οι οποίοι νομιμοποιούνται, τους παρέχεται στέγη και τροφή, σου παίρνουν τις δουλειές την ώρα που εσύ είσαι πεινασμένος, άνεργος στο δρόμο χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά.
13) Ρατσισμός είναι να αποκαλείς τον άλλο ρατσιστή και φασίστα, επειδή δεν μπόρεσες ποτέ να βρεις μια λέξη που να περιγράφει την αγάπη για τη πατρίδα σου που ποτέ δεν ένιωσες εσύ...
14) Ρατσισμός είναι από τους 153.000 δικαιούχους επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ, μόνο 20.000 είναι Έλληνες... ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;
15) Ρατσισμός είναι να σε συλλαμβάνουν γιατί δεν πλήρωσες εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς, ενώ ο Πακιστανός είναι δωρεάν.
Και άλλα πολλά ...
Α ρε Έλληνα ... Ρατσιστή!!

6 σχόλια:

  1. Σωστα αυτα που λες,αλλα δεν λες το πιο σπουδαιο. Απο ποιον εκπορευεται και ποιος χρηματοδοτει παρομοιες πολιτικες που εχουν σα συνεπεια τη διαλυση των εθνικων κρατων,τη φτωχοποιηση των πολιτων,την καταργηση καθε ειδους κοινωνικων και εργατικων κατακτησεων που αποκτηθηκαν με αμετρητο πονο και αιμα. Δεν κατονομαζεις τους υπευθυνους ,την παγκοσμιοποιηση και τον Σορος. Αυτοι ειναι οι πραγματικοι ενοχοι κι οχοι οι μεταναστες. Να μην ξεχναμε οτι κανεις δεν φευγει απο τον τοπο του γιατι ετσι του κατεβηκε. Φευγει γιατι οι Δυτικοι αποικιοκρατες καταστρεφουν πρωτα τις χωρες τους για να τις λεηλατησουν οικονομικα αργοτερα. Να μη χανουμε λοιπον τον πραγματικο ενοχο απο τα ματια μας,κι αυτος ειναι η Νεα Ταξη Πραγματων που προσπαθουν να επιβαλλουν σε ολους ντοπιους και μεταναστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος Παπαθανάσης τα γράφει πολύ ωραία,δεν βλέπω να ξυπνάει ο Έλληνας.Είναι δυστυχώς ή ευτυχώς ένα χαρακτηριστικό της Φυλής μας η ιδιαιτέρα ευαισθησία προς τους ξένους άνευ λογικών συνειρμών περί των ιστορικών συνεπειών.Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που ειναι ριζωμένο στο συλλογικό ασυνείδητο λόγω της κοσμοπολίτικης ανάπτυξης του ελληνισμού,της ιδιαίτερης αναρχικής φύσης του Έλληνα(κάποιος ερευνητής είχε παρομοιάσει τον Έλληνα με τη θεωρία του χάους) και των ιστορικών του κατατρεγμών.Δεν αλλάζει.
    Ο Έλληνας θέλει έναν κυβερνητή να τον προστατέψει σε αυτό το σημειό ! Κάποιον που θα γίνει λίγο κακός ανθρωπιστικά και θα προστατέψει τα σύνορα παρά την ασυνείδητη θέληση του ελληνικού λαού.Αν δεν το κάνει ο Έλλην είναι πλήρως ανίκανος να αμυνθεί από μόνος του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λεμε ο καθενας τον πονο του ... και ολοι εχουμε δικιο
    Το γεγονος οτι στο παρελθον υπηρχαν εθνη-κρατη ειναι γεγονος ,οτι υπαρχει ταση να ανατραπει αυτο ειναι επισης γεγονος Αυτο που λειπει ειναι μια νεα ιδεα , για τον τροπο που ο Ελληνισμος θα απαντησει σ αυτην την προκληση
    1. Με το πολιτισμικο του οπλοστασιο
    2. Με ξενοφοβικες ξενοφερτες ξαναζεσταμενες συνταγες
    3. Κατι αλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου το πολυ ωραιο αυτο αρθρο,ανηκει στην ετικετα λαθρομεταναστευση,ας διαβασει οποιος εναδιφερεται,αυτο(απο Αμερικανικο think tank,γραμενο απο Ελληνιδα):
    http://www.zerohedge.com/news/2016-10-12/eu-exit-only-way-out-greeces-occupying-force-refugees

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι ετικέτες όπως "ρατσιστής" και "μισαλλόδοξος" κ.λπ. είναι τα πλέον χρήσιμα όπλα, των περισσοτέρων δήθεν "ανθρωπιστών" πολιτικών μας καθώς και πολλών Μ.Μ.Ε., διά τον Αφελληνισμό και Αποχριστιανισμό του Ελληνικού Λαού.
    Μόνο στο άκουσμα των άνω λέξεων, οποιαδήποτε αντίδραση του κόσμου παραλύει, δια των φανταστικών συμπλεγμάτων ενοχής που προκαλούν!
    Έργο της αδιάκοπης προπαγάνδας μεγάλου μέρους της πολιτικής και οικονομικής ελίτ της ταλαίπωρης πατρίδας μας, που φαίνεται να έχει βαλθεί να διαλύσει την χώρα μας.

    Ζούμε και μία σχεδιασμένη από την Τουρκία δημογραφική αλλοίωση της χώρας μας, με κατακλυσμό της από σταλμένους από την Τουρκία μουσουλμάνους μετανάστες, με σκοπό την Λιβανοποίηση ή την Κοσοβοποίηση της Ελλάδος.

    Από το πρωϊ ως το βράδυ δημοσιογράφοι και πολιτικοί κατηγορούν ως ρατσιστές τους κατοίκους των παραμεθορίων περιοχών που διαμαρτύρονται! Περιοχές που κινδυνεύουν από την Τουρκία, που προσπαθεί εντατικά να δημιουργήσει εκεί πολυπληθείς μουσουλμανικές μειονότητες, δια να έχει πρόφαση να τις προσαρτήσει.

    Η ηλιθιότητα μας φαίνεται δεν έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ε εγω δηλαδή ειμαι ρατσιστης με κεφαλαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.