12/10/16

Παγκόσμια πρωτιά για την Κύπρο - Κλείνουν on line γάμους στην Πάφο


Παγκόσμια πρωτιά για την Κύπρο και τον Δήμο Πάφου με πρωτοποριακό σύστημα που επιτρέπει την on line κράτηση του γάμου σου.
Όπως είναι γνωστό ο γαμήλιος τουρισμός στην Πάφο και στην Κύπρο γενικότερα, αποφέρει εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Με το νέο σύστημα δίνεται μια σημαντική ώθηση σε ξένους υπηκόους να παντρευτούν στην Κύπρο καθώς πια θα μπορούν πιο εύκολα να προγραμματίσουν τον γάμο τους μέσω διαδικτύου.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Πολίτη», ο δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος υπέγραψε την Δευτέρα 10/10 συμφωνία με την εταιρεία Lasirata Ltd για λειτουργία του νέου πρωτοποριακού συστήματος BookYourWeddingDay.com.
Πλέον τα μελλοντικά ανδρόγυνα θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να κάνουν τις κρατήσεις τους, αποφεύγοντας έτσι τις χρονοβόρες διαδικασίες και την ταλαιπωρία.
Σύμφωνα με τη δημιουργό του συστήματος, Μαρία Ευριπίδου, η καινοτόμα πλατφόρμα BookYourWeddingDay.com είναι η πρώτη και η μοναδική στον κόσμο αποσπώντας αρκετά βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.
Να σημειώσουμε πως στο σύστημα μπορεί κανείς να βρει σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα των χώρων γαμήλιων τελετών και των ξενοδοχείων, δίνοντας του την δυνατότητα να κάνουν την κράτηση τους εύκολα και γρήγορα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.