23/11/16

Να γιατί είπα ότι έπρεπε να είναι φυλακή η Χριστοδουλοπούλου - Παγίδευσε την Ελλάδα - Ακόμη 600 μετανάστες τα τελευταία 24ωρα στα νησιά του Αιγαίου

Αυξάνονται οι ροές - Όταν κάποιος βλάπτει την Ελλάδα, δεν πρέπει να τιμωρείται; - Η πολιτική αυτή κατέρρευσε και τα ερείπιά της έπεσαν πάνω στην Ελλάδα...

Στη Λέσβο σήμερα, βρίσκονται εγκλωβισμένοι 5.918, στη Χίο 3.558 και στη Σάμο 2.278
Αυξημένες ροές μεταναστών και προσφύγων στα νησιά του βορείου Αιγαίου σημειώνονται τα τελευταία πέντε 24ωρα.
Από το πρωί της περασμένης Παρασκευής έως και σήμερα Τετάρτη, στη Λέσβο πέρασαν 285 άτομα, στη Χίο 245 και στη Σάμο 69. Συνολικά δηλαδή πέρασαν 599 άτομα, αριθμός που ισοδυναμεί με το 5% περίπου του συνόλου των εγκλωβισμένων σήμερα στα νησιά του βορείου Αιγαίου μεταναστών και προσφύγων.
Στη Λέσβο σήμερα, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση βορείου Αιγαίου, ανακοινώθηκε ότι καταμετρήθηκαν 5.918 άτομα, στη Χίο 3.558 και στη Σάμο 2.278. Συνολικά, καταμετρήθηκαν 11.754 εγκλωβισμένοι πρόσφυγες και μετανάστες.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

11 σχόλια:

  1. Ευριπίδης Μπίλλης (euripidesb173@gmail.com)
    Όλοι οι «ανθρωπιστές» ΤσιπροΚαμμενοΚουληδοΚωστακηδοΦωφοΠοταμοΛεβέντηδες και οι διεθνιστές «φιλάνθρωποι» ΛαφαζανοαλαβανοΚωνσταπούληδες το ίδιο είναι.

    Οι πρώτοι είναι όλοι μεταλλαγμένοι νεοταξικά και εξαπατούν εδώ και πολλά χρόνια, τον Ελληνισμό με τον λαθρομεταναστευτικό ψευτο-ανθρωπισμό τους.

    Δείτε κατωτέρω τον λαθρομεταναστευτικό καρκίνο διάβρωσης του Ελληνισμού. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.
    Και στον κατωτέρω σύνδεσμο δείτε και πολλές άλλες αηδιαστικές ανθελληνικές εθνομηδενιστικές νεοταξικές λεπτομέρειες.
    Ο εθνομηδενιστικός καρκίνος των ΤσιπροΚαμμενοΚουληδοΚωστακηδοΦωφοΠοταμοΛεφεντηδοΓΑΠηδων (καταφθάνει ο τελευταίος για να μας "ξανασώσει"), αλλά και των ΛαφαζανοΑλαβανοΚουτσουμποΚωνστατοπουληδων, έχει φτάσει στο κόκκαλο.

    Αντιληφθείτε και την Εσχάτη προδοσία του υπεύθυνου δήθεν ΑΝΕΛ Καμμένου που δεν φυλάει τα; θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας και πειθήνια στην Νούλαντ του εγκληματία Ομπάμα, εξισλαμίζει και καταστρέφει άθλια τον Ελληνισμό.

    Τα νησιά μας πρώτα, για τα οποία δήθεν εκόπτετο.

    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=421664


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είμαι ούτε μια τρύπα στον ζουρνά !! Είμαι ο τελευταίος Έλληνας αλλά σκάω γιατί όλοι μα όλοι το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα τους !! Που είναι τα "παλικάρια" στρατιωτικοί ?????? Που είναι οι "αδέκαστοι" Δικαστές ??????? Δυστυχώς παλικάρια σπανίως εμφανίζονται !! Η μόνη σωτηρία είναι στρατιωτικός νόμος. Τίποτα άλλο !! αφιερώστε πέντε λεπτά και σκεφτείτε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικο συμφωνω μαζι σου. Το ειχα πει εδώ και καιρο, χρονια θα ελεγα, ότι η η πολιτικη κατασταση στην Ελλαδα με τους πολιτικους, ανθέλληνες και προδοτες, εσκεμμένα κανουν ότι κανουν και ξερουν πολύ καλα να το κανουν δεν σωζεται με πολιτικα κομματα και αχρηστους πολιτικάντηδες. Η χωρα θα εξισλαμιστεί σε μια γενια και οι πολιτικοι θα αλλαλαζουν για την καρεκλα τους. Ένα αθλιο πολιτικο συστημα τα τελευταια 45 χρονια. Αλλα ποιος θα παρη την εξουσια; Οι στρατιωτικοι; Αυτοι βαρανε προσοχή στους προδοτες. Μονον και μονον όταν αποστρατεύονται μιλανε, όταν είναι εν ενεργεια βγαζουν τον σκασμο. Ξερω υποχρεώσεις, δανεια, παιδια, φροντιστηρια κ.τ.λ Τι να την κανεις την επανασταση οταν πρωτα είναι το στομαχι και η τραπεζα. Ακομα δεν εχουμε δει τιποτα. Θα ερθουν πολύ μαυρες ημερες. Οι προφητεις θα ωχρειαν μπροστα τους. Αν, αν λεω βρεθουν στρατιωτικοι να επιβαλλουν στρατιωτικο νομο φοβάμαι μην γινει το ιδιο όπως το 1974. Δηλαδη να χαθη ελληνικο εδαφος και τοτε να μας παλουκωθούνε για αλλα 50 χρονια οι ιδιοι αχρηστοι πολιτικοι.Το κολπο είναι γνωστο ιδιως σε τέτοιους καιρους. Οι μυστικες υπηρεσίες και τα ξενα συμφεροντα πολυ ευκολα μπορει να επηρεασουν καταστασεις.

      Διαγραφή
  3. φωνή βοώντος.... φωνή Ιερεμίου.... απορώ για την αντοχή του στομαχιού σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α)Η Τουρκία:
    1)Στέλνει εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες ή "πρὀσφυγες" στην Ελλάδα, δια να αλλοιώσει την σύνθεση Ελληνικού πληθυσμού και να δημιουργήσει μια τεράστια μόνιμα εγκατεστημμένη μουσουλμανική μειονότητα.
    2)Αμφισβηστεί συνεχώς τα σύνορα μας με καθημερινές παραβιάσεις και θέττει υπό αμφισβήτηση την Συνθήκη της Λωζάννης.

    B)Η Ελλάδα:
    1)Επιτρέπει, για δήθεν "ανθρωπιστικούς λόγους", την "προσωρινή" εγκατάσταση σε δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνους μετανάστες στα ακριτικά Ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, γεγονός εξαιρετικά επικίνδυνο.
    2) Έχει επιτρέψει τα τελευταία 25 χρόνια την εγκατάσταση περίπου 4 εκατομμυρίων αλλοδαπών στην χώρα μας, κατά το πλείστον μουσουλμάνων, αλλοιώνοντας την σύνθεση του γηγενούς Ελληνικού πληθυσμού.

    Συμπέρασμα:
    Βαδίζουμε στο να γίνουμε κάτι σαν τα πολυπολιτισμικά "κράτη" του Λιβάνου ή της Γιουγκοσλαβίας (πού διελύθη).
    Οι ευθύνες πολλών πολιτικών μας καθώς και αρκετών Μ.Μ.Ε. είναι τεράστιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πουλάτε τα νησιά όπως πουλήσατε και την Κύπρο και μετά μας λέγατε τα παραμύθια ότι δεν πολέμησαν οι Κύπριοι, όπως μας τα είχατε πει και για τους Μικρασιάτες. Δεν δώσατε όπλα ούτε στους Κύπριους ούτε στους Μικραιάτες, όπως δεν τα δίνετε και στους νησιώτες σήμερα για να προστατευθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι τι αλλο θα μπορουσε να κανει η (οποια) ελληνικη κυβερνηση, απο το να δεχτει αυτους τους ανθρωπους? Οταν πανω στις βαρκες βρισκονται ανθρωποι τι μπορεις να κανεις? Να τους πνιξεις? Παρ ολο που πνιχτηκαν εκατονταδες, η ροη των προσφυγων συνεχιζεται, η απελπισια τους δεν εχει τελος! Και οι ...πολιτισμενοι Ευρωπαιοι χτιζουν τειχη . Το ιδιο ακριβως προβλημα εχει κ η Ιταλια, γι αυτο ο Ρεντσι αφαιρει τη σημαια της Ευρωπης απο το γραφειο του. Εμεις τι μπορουμε να κανουμε , να τους πνιγουμε στη θαλασσα? Θελουμε να λεγομαστε και Χριστιανοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή είναι καλύτερα να πνιγούμε εμείς (μέσα στη ίδια μας τη χώρα) από την πλημμύρα των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, μόνο και μόνο για να λεγόμαστε καλοί χριστιανοί ;;; Σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω...

      Διαγραφή
    2. ΄Εχεις αναρωτηθεί γιατί το 2014 πέρασαν 80.000 και το 2015 κοντά 1.000.000; Ο ίδιος πόλεμος ήταν. Απλά η προηγούμενη κυβέρνηση εφάρμοσε πολιτική αποτροπής. Το λιμενικό μας έσπρωχνε βάρκες πίσω (χωρίς να τις βυθίζει). Όσοι πέρναγαν κλεινόντουσαν σε στρατόπεδα με συνέπεια οι λίγοι που πέρναγαν να ειδοποιούν αυτούς που περίμεναν απέναντι ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν στην Ευρώπη.
      Στην συνέχεια με το σήμα που έδωσαν οι Συριζαίοι εθνομηδενιστές (πολλοί και ιδιοκτήτες ΜΚΟ) μόλις ανέβηκαν στην εξουσία, πολλαπλασιάστηκαν οι ροές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πνίγονται πολύ περισσότεροι, αυτοί που έρχονται na υποφέρουν γιατί εγκλωβίζονται και το χειρότερο είναι ότι όταν δώσει σήμα ο σουλτάνος, πολλοί από αυτούς θα έρθουν να σφάξουν χριστιανούς, γιατί θα νομίζουν ότι τους το είπε ο Αλλάχ. Εσύ μπορεί να γλιτώσεις, εάν μπεις σε κανένα χαρέμι.
      Κατά συνέπεια η απάντηση στην ερώτησή σου ¨"τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η όποια Ελληνική κυβέρνηση...", είναι: Ότι έκανε η κυβέρνηση του 2013-2014.

      Διαγραφή
    3. 1)Μουσουλμάνοι είναι οι μετανάστες, κατά συντριπτική πλειοψηφία, που ΔΕΝ κινδύνευαν στην Τουρκία. Η επιλογή του επικίνδυνου και παράνομου ταξιδιού τους στην Ελλάδα ήταν δική τους ευθύνη και επιλογή. Επί πλέον πάνω από τους μισούς είναι από όλο τον πλανήτη και όχι από εμπόλεμη ζώνη. Έπρεπε λοιπόν να μείνουν στην Τουρκία, ή να πάνε σε άλλη μουσουλμανική χώρα, όπως στις πάμπλουτες Σαουδική Αραβία, Κατάρ, κ.λπ..
      2)Όσον αφορά τους πραγματικά διωκόμενους λίγους Χριστιανούς Σύριους, αυτούς θα έπρεπε να τους φροντίσουμε ως Χριστιανική Ε.Ε., στέλνοντας στην Τουρκία απεσταλμένους δια την παραλαβή και αποστολή τους σε ασφαλή Ευρωπαϊκή χώρα.

      Διαγραφή
  7. Η ΕΕ αντί να κάνεις κάλπικες συμφωνίες πρέπει να υποχρεώσει την Τουρκία να μην επιτρέπει στη χώρα της ελεύθερη είσοδο σε κάθε μουσουλμάνο του πλανήτη, και να επιβάλει βίζα. Τώρα η Τουρκία είναι ανοιχτή σε όλους τους μουσυολμάνους του κόσμου που θέλουν να την πατήσουν για να έρθουν στην Ευρώπη. ΗΠΑ και ΕΕ μπορούσαν έυκολα να επιβάλουν τη βίζα σε όλους όσους θέλουν να πατήσουν την Τουρκία. Αυτό θα οφελούσε και την ίδια την Τουρκία που τώρα είναι ξέφραγο αμπέλι. Θα την τινάξουν στον αέρα οι τρομοκράτες και πεινασμένοι άνεργοι που μαζεύει από κάθε ισλαμική χώρα, και που για χίλια δολάρια θα βάλουν βόμβες και θα σφάξουν τον αθώο Τουρκικό πληθυσμό σε μια ακόμα επανάσταση της κακιάς ώρας. Σκάβουν το λάκο τους οι Τούρκοι, υπακούοντας σε εντολές τρίτων που στέλνουν το Ισλάμ στην Ευρώπη μέσα από την Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.