24/11/16

Μουζάλας: 8 στους 10 που φτάνουν στα νησιά είναι παράτυποι μετανάστες

Και πλέον το 97% υποβάλλει αίτηση για άσυλο
Ερμηνεία ότι θα καταρρεύσει η συμφωνία αν πάρουμε στην ηπειρωτική Ελλάδα μετανάστες από τα νησιά, λέει τώρα ο υπουργός
Το επιχείρημα που τα τελευταία 24ωρα επικαλείται η κυβέρνηση ότι αν μεταφέρει πρόσφυγες και μετανάστες από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα θα πέσει η συμφωνία κατέρριψε ο ίδιος ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ένας από τους υπουργούς που το επικαλέστηκε.

Όπως παραδέχθηκε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το επιχείρημα αυτό είναι ερμηνεία της συμφωνίας. «Η συμφωνία δεν το γράφει αυτό, προκύπτει από την ερμηνεία της συμφωνίας» είπε ο κ. Μουζάλας.

Σύμφωνα με τον ίδιο αν φύγουν πρόσφυγες και μετανάστες από τα νησιά και πέσει η συμφωνία κάθε βράδυ θα έρχονται 2.000 άνθρωποι στη Χίο.

Όπως είπε το 80% όσων έρχονται πλέον στα νησιά είναι παράτυποι μετανάστες ενώ παραδέχθηκε καθυστερήσεις στο θέμα της χορήγησης ασύλου καθώς πλέον το 97% όσων φτάνουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ζητούν άσυλο ενώ πριν τη συμφωνία το ποσοστό αυτό ήταν 2%.

«Ναι είναι μια πολύ δύσκολη συμφωνία που κάνει καλό στη χώρα μας καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα είχαμε 100-150 χιλιάδες μετανάστες και με κλειστά σύνορα» είπε επίσης ο κ. Μουζάλας.

Δεσμεύθηκε, τέλος, ότι θα δημιουργηθούν κλειστά κέντρα στα νησιά παρά τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία ότι υποδαυλίζει τις καταστάσεις ώστε αυτά τα κέντρα να μην προχωρούν.

Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο:

 1. Ευριπίδης Μπίλλης
  Προς Καμμένο,
  Και προς λοιπούς κατοχικούς «πατριώτες» Βουλευτές του κατοχικού Ελληνικού κοινοβουλίου,
  Η Εσχάτη Προδοσία του Καμμένου «των νησιών μας», στο ύψιστο σημείο της. Η Λέσβος χάνεται υπό την αποδοχή των όλων μαζί των «πατριωτών» του εθνικού σκοπού των Χοτ Σποτς κτλ. Και ο Καμμένος ο υπεύθυνος για τη φρούρηση των θαλάσσιων συνόρων μας, αντί να τα φρουρήσει, «πατριωτίζεται» εμετικά.
  Άκουγα πριν από λίγο τον γλοιώδη Μουζάλα του Καμμένου που θα τη λέει Μακεδονία, να λέει διάφορες εξυπνάδες για τη Λέσβο. Και να παραδέχεται επιτέλους ότι το 80% δεν είναι πρόσφυγες. Ο διαστρεβλώνων μέχρι προ τίνος την αλήθεια πράκτορας της νέας τάξης που έλεγε ότι είναι «όλοι πρόσφυγες».
  Ως ακόμα και αν όλοι ήσαν πρόσφυγες η Ελλάδα θα έπρεπε να εξισλαμιστεί για να τους συγχαρούν τους «πατριώτες», ο εγκληματίας Ομπάμα και η νεοναζίστρια Μέρκελ.
  Και άκουσα να ψεύδεται ο Μουζάλας προσπαθώντας να αποκοιμίσει τους Έλληνες, λέγων ότι δήθεν θα φτιάξει στα νησιά μας κλειστά κέντρα κράτησης (κρατητήρια) για τις χιλιάδες λαθρομεταναστών που υπάρχουν και που ήδη άρχισαν πάλιν να εισβάλλουν.
  · Άμεσα Καμμένε φρούρησε τα θαλάσσια σύνορα μας. Θα είσαι εσαεί ο κύριος προδότης που κατέστρεψε τη Λέσβο και τα άλλα νησιά μας. Φρούρησε τα νησιά μας πέραν από τις παραστάσεις σας στο ΓΕΕΘΑ με τον νεοταξικό σύντροφο σας Κούλη,ή παραιτήσου
  · Άμεσα επίσης κύριοι «όλοι μαζί κτλ», αφήστε τις βλακείες ότι, πρέπει να καταγραφούν δήθεν στα νησιά, όπου είναι αδύνατο. Και φέρτε τους άμεσα στην Ηπειρωτική Ελλάδα για καταγραφή σε κλειστά κέντρα κράτησης. Αφού είναι αδύνατη η καταγραφή τους εκεί, πάρτε γι αυτό άδεια από την Μέρκελ σας και από όπου αλλού.
  · Και πάψτε να χάριν της Μέρκελ σας να εξισλαμίζετε «πατριωτικά» νεοταξικά, διεθνιστικά και αρρωστημένα τα νησιά μας. Το ντροπή σας είναι πολύ λίγο να χαρακτηρίσει τον «πατριωτισμό» σας αυτόν.
  · Και ανοίξτε άμεσα το φράκτη του Έβρου να ξαλαφρώσουν τα νησιά μας. Και διευκολύνετε τους να ξαμοληθούν στην Μέρκελ τους.
  · Η Εσχάτη «πατριωτική» προδοσία «Εθνικού σκοπού» των Χοτ Σποτς κτλ, κατά τους επίσης «πατριώτες» Κούλη, Αδώνι, Κωστή και Κωστάκη και τους λοιπούς αποδειχθέντες πρόβατα του Άδωνι και του Κούλη βουλευτές της ΝΔ, δεν πάει άλλο.
  · Και κατά τους σιωπώντας επίσης ψευτοφιλανθρώπους που συμμετέχουν στην καταστροφή του Ελληνισμού,
  ΚουτσουμποΛαφαζονοΑλαβανοΚωνσταντοπούληδες
  · Όλοι επιτελούν Εσχάτη Προδοσία εις βάρος του Ελληνισμού, κατηγορώντας θρασύτατα ως ακροδεξιό και φασίστα, όποιον ενδιαφέρεται για την πατρίδα του και αντιδρά. Αυτοί όλοι οι εξυπηρετούντες τα σχέδια της νέας τάξης και συνεπώς φασίστες ακροδεξιοί, «αριστεροί» ως ο Δρας.
  Καλείται ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, στα πλαίσια του όρκου το, να επέμβει για τη σωτηρία των νησιών μας του Αιγαίου. Πριν να είναι αργά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.