8/11/16

Φαίδων Φαίδωνος, Υποψήφιος Δήμαρχος Πάφου: Στον πόλεμο λάσπης, απαντούμε με θέσεις και όραμα

Από το Πολιτικό Γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου Πάφου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Είναι με ιδιαίτερη έκπληξη που παρακολουθήσαμε την πρώτη προεκλογική παρέμβαση του υποψήφιου για την Δημαρχεία του Δήμου Πάφου, κ. Άκη Χρυσόμηλου, μέσω ενός τετρασέλιδου εντύπου το οποίο στάληκε χθες στους συνδημότες μας.
Το συγκεκριμένο έντυπο που φέρει τον τίτλο, "Οι 10 Αλήθειες που φοβάται ο Φαίδωνας Φαίδωνος", εγκαινιάζει την προεκλογική προσπάθεια του κ. Χρυσόμηλου με ένα πρωτοφανή και αρνητικό τρόπο. Αντί ο κ. Χρυσόμηλος να μας παραθέσει το δικό του όραμα - καθώς και πως προτίθεται να το υλοποιήσει - επέλεξε να αφοσιωθεί αποκλειστικά σε μια επιχείρηση λάσπης, προσωπικών επιθέσεων και χαρακτηρισμών που αγγίζουν τα όρια του λίβελλου, έναντι του Δημάρχου Φαίδωνα Φαίδωνος.
Σήμερα, που οι συνδημότες μας αντιλαμβάνονται ότι η Πόλη μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, αναμένουν από εμάς μια πολιτισμένη παράθεση επιχειρημάτων και οράματος για το μέλλον της Πάφου. Εμείς πιστεύουμε ότι ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, διαθέτει όλα τα εχέγγυα, τις ικανότητες, αλλά και την έξωθεν καλή μαρτυρία, για να ολοκληρώσει την τιτάνια προσπάθεια κάθαρσης, ανασυκρότησης και ανάπτυξης που ξεκίνησε στην Πόλη μας.
Θέλουμε να υπενθυμίσουμε τις συνθήκες έκτακτης ανάγκης, υπό τις οποίες ο Φαίδωνας Φαίδωνος ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου Πάφου. Με σωρεία σοβαρότατων σκανδάλων που πλήγωσαν την υπερηφάνια των συμπολιτών μας, με μηδενική ανάπτυξη και σωρεία χρονίζοντων προβλημάτων. Μέσα σε μόλις 20 μήνες, η Πόλη μας έχει μετατραπεί σε υπόδειγμα χρηστής διοίκησης - η οποία έχει αρχίσει ήδη να επιφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη στους δημότες (π.χ. μείωση κόστους συγκομιδής σκυβάλων) - ενώ παράλληλα, βιώνουμε πρωτόγνωρους ρυθμούς ανάπτυξης με σημαντικά έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας.
Πολύ σύντομα και μέσα από την ολοκλήρωση δεκάδων έργων υποδομής, η Πόλη μας θα είναι έτοιμη να εκπληρώσει με επιτυχία τον ρόλο της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2017, ενώ έχουν τεθεί στέρεες βάσεις για ένα νέο άλμα προόδου και ανάπτυξης. Εμείς, εγκαινιάζουμε αυτό τον προεκλογικό αγώνα, προσβλέποντας σε μια γόνιμη και καλοπροαίρετη ανταλλαγή θέσεων και επιχειρημάτων.
Η Πάφος σήμερα αλλάζει. Οφείλουμε να διασφαλίσουμε την πορεία προς τα εμπρός. Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Χρυσόμηλο σε διχαστικές πρακτικές και νοοτροπίες, Στο επίκεντρο της προσπάθειας μας θα βρίσκεται ο δημότης, τον οποίο θα εμπλέξουμε με θεσμοθετημένο τρόπο σε μια δημόσια διαβούλευση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.