8/12/16

Κοινή δήλωση των 8 Τούρκων αξιωματικών: «Ευχαριστούμε όλους τους Ελληνες»

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΣ
Στην καρδιά όλων των Ελλήνων αλλά και των δικαστών επιχειρούν να μιλήσουν οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί με μια κοινή ευχαριστήρια δήλωση για τη σημερινή απόφαση του δικαστικού συμβουλίου.
«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με τη σημερινή απόφαση, η οποία αποδεικνύει ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα η οποία σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ευρωπαϊκές αξίες» αναφέρουν. Σπεύδουν δε να προσθέσουν:
«Μη λησμονούμε ότι βρισκόμαστε στον τόπο που γέννησε την έννοια του ασύλου όπως σωστά είπε και ο εισαγγελέας σήμερα. Είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα επικρατήσει η Δικαιοσύνη. Εμείς και οι οικογένειες μας ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες πολίτες για τη συμπάθεια και συμπαράσταση τους» .
Η δήλωση ήρθε λίγες ώρες μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου το οποίο αρνήθηκε την έκδοσή τους ενώ άγνωστο παραμένει αν η Εισαγγελία Εφετών θα προχωρήσει σε έφεση όπως συνέβη με την προηγούμενη απόφαση που τάχθηκε κατά της έκδοσης.
Υπενθυμίζεται ότι μετά τη σημερινή εξέλιξη με δύο αποφάσεις τους τα αρμόδια δικαστικά συμβούλια έχουν ταχθεί υπέρ της άποψης να μην εκδοθούν συνολικά οι πέντε από τους οκτώ Τούρκους ενώ για τρεις έχει αποφασιστεί το αντίθετο.
Πηγή: iefimerida.gr 

9 σχόλια:

  1. Ἄν, λέμε ἄν, ἔχῃ ὑπάρξει ὁποιαδήποτε παρέμβαση στήν Δικαιοσύνη, σύμφωνη ἰδίως μέ ὅσα γνωστά ἔχουν διαρρεύσει ὅτι ὑποσχέθηκαν πολιτικοί « « «μας» » », στόν Ἐρντογκάν, κάποια στιγμή θά μαθευθῆ, ὁπότε.....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστουν την Ελλαδα .. οι υποκριτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούν την Ελλάδα οι τουρκοφασίστες που σε κάθε ευκαιρία της παραβιάζουν τα ζωτικά της συμφέροντα,τα θαλάσσια και εναέρια σύνορα την ίδια την ψυχή της σε Θράκη-Αιγαίο-Κύπρο.Αυτοί οι ΄΄κύριοι΄΄αντιπροσωπεύουν το βαθύ κεμαλικό φασιστικό και ισλαμικό τουρκικό κράτος και μην έχετε αμφιβολία ότι αν πετύχαινε το πραξικόπημα-οι ίδιοι που σήμερα ευχαριστούν τη Δημοκρατική Ελλάδα,οι ίδιοι θα της επιτείθονταν.Όμως ακόμη και αυτή η τραυματισμένη χώρα-που την πλήγωσαν όλοι σύμμαχοι-εταίροι και φυσικά πρώτα και κύρια εμείς οι κάτοικοί της-ορθώνει το ανάστημά της το δημοκρατικό της φρόνημα-το ανθρωπιστικό της αίσθημα και αγκαλιάζει ακόμη και τους εχθρούς της.Γι αυτόν τον ανθρωπισμό της ποτέ δε θα χαθεί η Ελλάς όσα και αν υποφέρει από έλληνες και μη...να το θυμάστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ἡ λογική στήν παροῦσα φάση, δέν πορεύεται μέ τί πρεσβεύουν. Σαφῶς καί φαίνεται πώς δέν εἶναι κάποιοι τυχαῖοι. Ἡ χώρα πρέπει νά μήν τούς ἐκδόση, ὄχι ἀπό φιλανθρωπία, ἀλλά ἀπό στρατηγική. Kαλό θά εἶναι άπό έδῶ καί πέρα νά λειτουργῆ ἡ πατρίδα γιά τό συμφέρον της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχω συμπάθεια στα 8 βλήματα όμως χαιρετω την απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης . Όπως έπεσε ή οθωμανική αυτοκρατορία έτσι θα πέσει και ή τουρκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτη η υποθεση θυμισε (ειναι καρμπον μαλλον) την υποθεση Χ.Αυγης. Την Μια μερα αφησαν τον Κασιδιαρη ελευθερο και την επομενη (κατοπιν τηλεφωνηματος Σαμαρα) εκλεισαν φυλακη τον Μιχαλολιακο, για τα ιδια "κακουργήματα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το χρήσιμο στο όλο συμβάν θα ήταν να έχουμε αποκομίσει, ως Σώματα ασφαλείας, κρίσιμες-χρήσιμες πληροφορίες για τον Τουρκικό στρατό. Όλα τ άλλα είναι άχρηστα λόγια προς κατανάλωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υποκριτικές θέλω να πιστεύω ότι είναι οι ευχαριστίες τους. Η γιαγιά μου με μικρασιατική καταγωγή θυμάμαι ότι έλεγε "Έχεις Τούρκο φίλο, βάστα κι ένα ξύλο".Θέλω να πιστεύω πως αυτή τη στιγμή η Ελλάδα έχει ένα καλό χαρτί στο χέρι της, ας το εκμεταλλευτεί με τον προσήκοντα τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.