27/12/16

Π. Νεάρχου: Αυτοκτονία η διαδικασία για την Κύπρο

Νεάρχου Περικλής
Ένας από τους κορυφαίους Κύπριους διπλωμάτες  και πολυβραβευμένος σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, ο πρέσβης ε.τ.  Περικλής Νεάρχου, μίλησε στον 9.84 για εγκληματική πολιτική λαθών του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, στα όρια της αυτοδιάλυσης χωρίς αντίκρυσμα, του κράτους της Κύπρου, του μόνου αναγνωρισμένου ως οντότητα μέχρι σήμερα στον ΟΗΕ και την Ε.Ε.

Παράλληλα εξήγησε, γιατί όλα συνδέονται με τον ενεργειακό πλούτο σε Κύπρο και Ελλάδα και την προσπάθεια των μεγάλων δυνάμεων να ελέγξουν απευθείας τα ενεργειακά αποθέματα της περιοχής, βάζοντας στο «παιχνίδι» με όρους γεωπολιτικής και την Τουρκία.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό που εγώ διαισθάνομαι είναι το εξής απλό: Ο εξωτερικός παντοδύναμος παράγοντας λέει στον ανίσχυρο ελληνοκύπριο, δώσε μου αυτά που θέλω και θα έχεις εσύ και τα παιδιά σου μια ευπρεπή ζωή (sic), αλλιώς, θα σου τα πάρω όλα, θα σκοτώσω τα παιδιά σου και όσοι θα γλιτώσετε θα είστε πρόσφυγες. Το ότι υπάρχει Έλληνας τόσες χιλιάδες χρόνια είναι γιατί πολεμούσε, έλεγε όχι, και όσες φορές είπε ναι ηττήθηκε δέκα φορές περισσότερο από το να πολεμούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.