31/12/16

Ανατροπή; Ο Τούρκος δολοφόνος του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, είχε σχέση με Ρωσίδα!

Μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, Καρλόφ.
Σύμφωνα με άρθρο του Αμντουλκαντίρ Σελβί, που δημοσιεύθηκε στη σημερινή Χουρριέτ, στην όλη υπόθεση της δολοφονίας εμπλέκεται και μια Ρωσίδα, η οποία για κάποιο διάστημα πριν τη δολοφονία διατηρούσε σχέση με τον δολοφόνο αστυνομικό Μεβλούτ Αλτιντάς.
Η σχέση αυτή αναπτύχθηκε στην Άγκυρα, ενώ στη συνέχεια η γυναίκα αυτή αναχώρησε για τη Μόσχα, όπου ζει μόνιμα.

Μετά τον εντοπισμό των στοιχείων που σχετίζονται με την ως άνω γυναίκα, οι ρωσικές αρχές την εντόπισαν στην Άγκυρα και την ανακρίνουν, για να διαπιστώσουν αν και με ποιο τρόπο σχετίζεται με τη δολοφονία.
Αν και οι Τούρκοι προσπαθούν να προσανατολίσουν τις έρευνες γύρω από τον Γκιουλέν, οι Ρώσοι εξετάζουν με εξαιρετικά μεγάλη προσοχή όλες τις παραμέτρους και όλα τα στοιχεία που προκύπτουν, όσο προχωρούν οι έρευνες για το θέμα.
Πάντως το θέμα της εμπλοκής της Ρωσίδας τις μέρες αυτές είναι στο προσκήνιο.

Ortada Rus büyükelçiye suikast var, suikastın işlendiği yerin Türkiye’nin başkenti olması var, radikal İslamcı bir portre çizmeye çalışan bir suikastçı var.

15 Temmuz’da darbe girişiminde bulunacak kadar gözü kararmış bir FETÖ var, bir de bu tür suikastların gizemli kadını var. Bu satırları okurken kafanızda ünlü kadın casusları canlandırdığınızın farkındayım.

Kadın casusların bir numarası Mata Hari gibi. 1. Dünya Savaşı sırasında dansçı kimliğiyle Alman istihbaratı hesabına çalışmıştı. Güzelliğiyle ağına düşürdüğü Fransız ajanların deşifre olmasını sağladı.

Hitler’in ajanı olarak İngiliz kabinesinin tarihi sırlarını elde eden Kraliçe Stephanie Julianna’yı ya da Amerika’daki en ünlü Rus ajanı Elizabeth Bentley’i...

DAHA ÇOK TELEKIZ GİBİ...
Filmlere taş çıkaracak bir ilişki ağı. Değme senaryoların pabucunu dama atacak bir suikast.

Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama suikastçının ilişki kurduğu kadının kimliği farklı çıkıyor.

Rus istihbaratı araştırmasını sürdürüyor ama Rus kadın daha çok ‘telekız’ portresi çiziyor. FETÖ suikastçısı ile Rus kadının para karşılığı ilişki yaşadıkları izlenimi veriyor.

Ama Rus istihbaratı tam olarak ikna olmuş değil. Bu ilişkinin düzeyi nedir, Rus kadın üzerinden farklı bir ilişki ağı ortaya çıkar mı, orası araştırılıyor.

Bu suikast bir şeyi ortaya çıkardı.

O da FETÖ’nün, ayrıca bir suikast timi yetiştirdiği ve bunları gizlemeyi çok iyi başardığı.

İstihbarat birimleri FETÖ’nün suikast timi üzerinde çalışıyor.

2 σχόλια:

  1. Μόλις πριν λίγες ημέρες διαβάζαμε ότι ο παγκοσμίως "αρμόδιος προπαγάνδας" του ισλαμικού "κράτους" είναι Ελληνο-Αμερικάνος και συνεπώς ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι και τόσο αδιανόητο να βρουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο "ευάλωτους" ανθρώπους με εθνικότητες που δεν το βάζει ο νούς να υπηρετήσουν τα τρομοκρατικά συμφέροντα του ισλ. κράτους.

    Συνεπώς ψαρεύουν με διάφορους τρόπους -κυρίως διαδικτυακά- διάφορους ανόητους και ανόητες. Πριν δυο ημέρες μαθαίναμε οτι μια ρωσίδα ερωετευμένη διαδικτυακά με έναν τζιχαντιστή ξεκίνησε από τη ρωσία να φτάσει στη κρίσιμη περιοχή της μεσης Ανατολής που έτσι και δεν την σταματούσαν, δεν αποκλείεται αυτή την ίδια να την βλέπαμε να ανατινάζεται κάπου στη Ρωσία ή κάπου αλλού στην δύση.

    Κάτι παρόμοιο ως φαίνεται θα συμβαίνει και με τον τουρκο δολοφόνο του Ρώσου πρέσβη όπου ενω αυτός on camera δολοφονούσε στο όνομα του ισλαμ ήταν ταυτοχρόνως σωματοφύλακας του Ερντογάν και εραστής μίας ανώνυμης Ρωσίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ μπερδεμένος ο συλλογισμός σου βρε Asper. Κι' άν τον εγκατέλειψε η Ρωσίδα και αυτός για να εκδικηθεί αυτήν και τη Ρωσία, εσκότωσε τον πρεσβευτή; Αυτό το σκέφτηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.