26/12/16

Παντελής Σαββίδης: Βρισκόμαστε ήδη στον Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Θα είμαστε με τους νικητές;

Όταν ξέσπασε ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, τον Αύγουστο του 1914, οι αναλυτές περίμεναν πως θα τελείωνε σε τέσσερις μήνες. Διήρκεσε τέσσερα χρόνια. Εδώ και αρκετόν καιρό, βρισκόμαστε στον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα διαρκέσει πολύ.
Οι πόλεμοι δεν διεξάγονται πάντα με τον ίδιο τρόπο. Ανάλογα με τις εποχές και τις περιοχές, χρησιμοποιούνται και τα κατάλληλα όπλα.
Θα ήταν αφέλεια να περίμενε κανείς ο σημερινός παγκόσμιος πόλεμος να χρησιμοποιεί στρατιωτικά χαρακώματα. Διεξάγεται με άλλα μέσα, είναι το ίδιο καταστρεπτικός και περισσότερο αποτελεσματικός.
Τι είναι αυτό που υποδηλώνει ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο; Το γεγονός ότι συντελείται μια παγκόσμια ανακατάταξη, και πριν την συμφωνήσουν οι μεγάλες δυνάμεις, διεξάγονται οι αναγκαίες επιχειρήσεις ελέγχου και επιρροής. Όλοι οι μεγάλοι πόλεμοι διεξάγονταν και θα συνεχίσουν να διεξάγονται για την ανακατανομή του παγκόσμιου πλούτου, που σημαίνει την γεωπολιτική ανακατανομή και επιρροή.
Αυτήν τη γεωπολιτική αναδιαμόρφωση βιώνουμε τα τελευταία αρκετά χρόνια. Ίσως από το 2001, με τους Δίδυμους Πύργους. Όλοι το έχουν αντιληφθεί. Δεν είμαι σίγουρος ότι μεταξύ αυτών βρίσκεται και η ελληνική πολιτική ηγεσία.
Στον πόλεμο αυτό η Τουρκία και η Ρωσία βρίσκονται αντιμέτωπες, έστω και αν άλλα δείχνουν τα δημόσια σημάδια.
Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news 

18 σχόλια:

  1. τωρα,εμενα γιατι μου φαινεται, οτι η τουρκια θα σπρωχθει προς την συμφωνια της Σαγκαης κιεξω απο το ΝΑΤΟ,για να την πλακωσουν μετα αμερκανοι και ρωσοι ταυτογχρονα;
    Μαλλον θαμαι προκαταλημμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Σαββίδη θα είμαστε με τους νικητές όπως το προέβλεψε ο Όσιος Σεραφείμ του Σαρώφ.
    Δεν είπε πολλά αλλά προέβλεψε το τέλος της Νέας Τάξης και του Σιωνισμού. Τι είπε ακριβώς; Ότι εκεί στο 1993 θα εμφανιστεί στην πολιτική σκηνή άτομο που θα φέρει " 'Αγιο Πνεύμα" . Αν εμφανίστηκε τέτοιο άτομο θα είμαστε με τους νικητές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλες αυτές οι αηδίες θυμίζουν παρακμάζουσα βυζαντινή, ή τσαρική αυτοκρατορία. Ίσως έχουν και σκοπό πονηρό απ' αυτούς που διαδίδονται: Να καλλιεργήσουν την απάθεια στον λαό μας, την μηδενική προσπάθεια και να τον αφήσουν να περιμένει το μάννα εξ ουρανού.
      Αλίμονο στους Ισραηλινούς, αν καθόταν να ακούνε προφητείες και να περιμένουν την σωτηρία των από τον θεό των Γραφών! Θα τούς είχαν πετάξει οι Άραβες προ πολλού στην θάλασσα.
      Επαναλαμβάνω, όσοι διαδίδουν τέτοιες "προφητείες" είναι επικίνδυνοι και όσοι τις αναπαράγουν είτε ύποπτοι, είτε ηλίθιοι. Ζημιά κάνουν έτσι κι αλλιώς.

      Διαγραφή
    2. Είδες που δεν ξέρεις! Εγώ μίλησα για Προφητεία που αφορά το 1993 και όχι για τις υπόλοιπες που βγάζουν οι εχθροί του ελληνισμού, δηλαδή οι Μασόνοι, για να επαναπαυτεί ο ελληνικός λαός . Αυτό που λέω εγώ μπορώ να το αποδείξω γιατί αφορά το παρελθόν..Εκτός αν δεν σας ενδιαφέρει..

      Διαγραφή
    3. Εξακολουθείς να γράφεις αρλούμπες, αλλά δεν το καταλαβαίνεις. Δώσε μου επίσημη πηγή της προφητείας!
      Και τελικά, βγήκε η "προφητεία"; Εμφανίστηκε το "Άγιο Πνεύμα" ... εκεί στο 1993;

      Διαγραφή
  3. Νοοπολιτικη διαχειρηση των νεοελληνων με τη βοηθεια "προφητειων". Γι αυτο εγιναν τις μοδας. οταδε γερων ειπε το ενα, ο δεινα το αλλο ..... Πως μπορει κανεις να ξερει τι ειπαν και αν το ειπαν? Γι αυτο και σοφα ποιουσα η επισημη εκκλησια δεν εχει λαβει καμμια θεση για το θεμα αυτο. Ποιει την νησσαν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το επίπεδο πολλών Ελλήνων είναι απογοητευτικό και αυτό εκμεταλλεύονται οι διάφοροι επιτήδειοι.

      Δες εδώ χάλια.

      Διαγραφή
    2. Και που να δεις...τι ελεγχο του νου κανουν οι μουσουλμανοι.,και στους νεοτουρκους..και στο καθε καρυδιας καρυδι της ανατολης..που δεν φημιζεται να εγραψε και κανενα βιβλιο ελευθεριας και πνευματος τα τελευταια 4000 χρονια...

      Διαγραφή
  4. Πλειστάκις βρεθήκαμε στο πλευρό των νικητών αλλά μετά την πληρώσαμε ωσάν ηττημένοι! Όσον αφορά τους γέροντες... συν Αθηνά,εεε...συγγνώμη, συν Γέροντα και χείρα κίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλειστάκις..., τις εξής δύο..., στον Β'ΠΠ.
      Στον Α'ΠΠ βγάλαμε τα μάτια μας μοναχοί μας με την μεγαλομανία και αφέλεια τού Βενιζέλου.

      Διαγραφή
  5. εφημερίδα Πράβδα 5/09/1992

    Σύμφωνα με τις προφητείες του όσιου Σεραφείμ του Σαρώφ. Η Ρωσσία, τον επόμενο χρόνο (1993) πρέπει να αναστηθεί και Όργανο του Θεού πρέπει μα γίνει Κυβερνήτης σοφός , θεοσεβής και σταθερός άνδρας ο οποίος θα επαναφέρει την τάξιν στη Ρωσσία. Τότε οι διώκτες του Χριστού και οι καταδότες δεν θα είναι κρατικοί λειτουργοί , οι δε Μασόνοι και οι Ιησουίτες θα φύγουν στα δικά τους μέρη και δεν θα διαφθείρουν πλέον την ψυχή του μεγάλου Ρώσσικου Λαού. Και η πλέον κατάλληλη στιγμή δια την απομάκρυνση των σατανικών δυνάμεων από την διακυβέρνηση της χώρας, θα είναι οι εκλογές νέων κυβερνητών συμπεριλαμβανομένου και αρνηθέντος τον θεόν Προέδρου, εις περίπτωση αποδοχής Νέου Συντάγματος της Ρωσσίας

    Ηλίας Κωνσταντίνωφ
    Λαϊκός βουλευτής Ρωσσίας
    Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Ρώσσικης
    Λαϊκής Ένωσης


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να δούμε αν το 1993 εμφανίστηκε άτομο με " Άγιο Πνεύμα" ...

    Βλαδιμίρ Πούτιn

    Τον Ιούνιο του 1991 έγινε Πρόεδρος Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Αγίας Πετρούπολης και το 1994 πρώτος Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Το Μάρτιο του 1997 προήχθη σε αντιπρόεδρο του Εκτελεστικού Γραφείου του Προέδρου, ενώ το 1998 ορίστηκε Διοικητής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ρωσίας, διάδοχος της Επιτροπής της Κρατικής Ασφάλειας. Ένα χρόνο αργότερα, τον Αύγουστο του 1999, ορίστηκε Πρωθυπουργός από τον Πρόεδρο Μπορίς Γιέλτσιν και τον Ιανουάριο του 2000, μετά από το ξαφνικό διάγγελμα παραίτησης του Γιέλτσιν, ορίστηκε προσωρινός Πρόεδρος. Το 2000 έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Ρωσικής Δημοκρατίας και εξελέγη Πρόεδρος. Επίσης, στις 14 Μαρτίου 2004 επανεξελέγη με συντριπτική πλειοψηφία.

    Από την άλλη μεριά, επανέφερε σοβιετικά σύμβολα, όπως τον ήχο του ύμνου της Σοβιετικής Ένωσης του 1944-199. (αυτά που κατήργησε ο Γιέλτσιν και ο Παύλος ο Α΄)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίαν αξιόπιστη πηγή και όποιος δεν γουτάρει, ας πάει να γυρεύει το φύλο τής "ΠΡΑΒΔΑ".... :-))))

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Το θέλω! Σκάναρέ το, κάν' το αποθήκευση και ανέβασέ το. Εκτός κι αν ξέρεις άλλο τρόπο.

      Διαγραφή
    2. Θα το ανεβάσω ως σειρά από εικόνες η αλλιώς στο scribd.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.