12/12/16

Γεράκια για την Απελευθέρωση του Κουρδιστάν: Θα πνίξουμε το φασισμό του Ερντογάν στο αίμα που έχυσε ο ίδιος

Διαβάστε το πλήρε κείμενο της ανακοίνωσής τους
Τα Γεράκια για την Απελευθέρωση του Κουρδιστάν, οργάνωση που ιδρύθηκε τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, και δραστηριοποιείαι όταν το τουρκικό κράτος εφαρμόζει άγριες πρακτικές εναντίον των Κούρδων, ανέλαβαν την ευθύνη για την διπλή βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, που στοίχισε τη ζωή σε 44 άτομα, στη συντριπτική πλειονότητά τους αστυνομικοί, ενώ προανήγγειλαν και άλλες επιθέσεις.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την ενέργεια πραγματοποίησαν δυο μέλη του ΤΑΚ, όπως είναι το ακρωνύμιο της οργάνωσης, στις 22:30, το βράδυ του Σαββάτου, μετά τον αγώνα Μπεσίκτας-Προύσας.
Τα ονόματα των δραστών, που έχασαν τη ζωή τους στην επιχείρηση, θα αποκαλυφθούν τις επόμενες μέρες.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Η Ομάδα Εκδίκησης Ş. Tirej πραγματοποίησε αυτήν την επιχείρηση. Όσο ο Πρόεδρος Άπο συνεχίζεται να κρατείται στις φυλακές, όσο ο φασισμός της Τουρκικής Δημοκρατίας και του ΑΚΡ κάνει βασανιστήρια καθημερινά στις μανάδες στο Κουρδιστάν, όσο θα κακοποιεί τις σορούς των Κουρδισσών μαχητριών, όσο θα σκοτώνουν εν ψυχρώ τα παιδιά στο Κουρδιστάν, να μην περιμένει κανείς μια ήσυχη και φυσιολογική ζωή στην Τουρκία.  Οι λαοί της Τουρκίας πρέπει επιτέλους να πουν ΣΤΟΠ σ' αυτόν τον φασισμό. Άλλωστε, ο μόνος υπέυθυνος αυτού του χάους, είναι ο φασισμός του ΑΚΡ.
Ο φασισμός αυτός ή θα περάσει ο ίδιος το σχοινί στο λαιμό του και θα πρεμαστέι, ή εμείς θα τον πνίξουμε στο αίμα που έχει χύσει ο ίδιος. Κάθε σταγόνα αίματος που χύνουν οι σύντροφοί μας, είναι για τους μαχητές αυτοκτονίας του ΤΑΚ μια σαφής και απαραβίαστη εντολή για νέες επιθέσεις. Ο Κουρδικός λαός να είναι ήσυχος, σ' αυτόν τον σκληρό πόλεμο, εμείς θα είμαστε οι νικητές"!

1 σχόλιο:

  1. Στο τουίτερ αναφέρεται ότι νεκροί είναι αστυνομικοί που συμμετείχαν στις σφαγές των Κούρδων στη Σιλώπη.Μάλιστα εις εξ αυτών είχε βάλει στο facebook φωτογραφίες νεκρών Κούρδων και πανηγύριζε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.