24/12/16

Τουρκική πανωλεθρία της Αλ Μπαμπ: ως συνήθως φταίνε οι άλλοι

Ένας Τούρκος αξιωματικός λέει ότι οι «αντάρτες» του ΕΣΣ (FSA) απλώς έφυγαν όταν άρχισαν οι συγκρούσεις με το ΙΚ στη Δυτική Αλ Μπαμπ.
A FSA militant poses for a photo-report of the FSA's battle against ISIS"
 Μαχητής του ΕΣΣ  (FSA) ποζάρει για μια φωτογραφία-διαφήμση για τη μάχη του ΕΣΣ κατά του ΙΚ

Τα μέλη του λεγομένου «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» (ΕΣΣ, ένας συνασπισμός ενόπλων φιλοτουρκικών ομάδων) τράπηκαν σε φυγή μακριά από το πεδίο της μάχης όταν ξεκίνησαν οι συγκρούσεις μεταξύ των τουρκικών δυνάμεων και των τρομοκρατών του ΙΚ στη δυτική Αλ Μπαμπ στις 22 Δεκεμβρίου , σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στην τουρκική μπλογκόσφαιρα.

Αναφορές που επικαλούνται έναν τραυματισμένο Τούρκο αξιωματικό, λένε ότι περίπου 40 μαχητές τράπηκαν σε φυγή με τον τουρκικό στρατό, όταν οι συγκρούσεις άρχισαν στα προάστια της αλ-Μπαμπ. Ο συνολικός αριθμός των μαχητών του ΕΣΣ (FSA) που βρίσκονταν στην περιοχή ήταν περίπου 400. Αυτό σημαίνει ότι μόνο το 10% της δύναμης του ΕΣΣ παρέμεινε για να πολεμήσει κατά του ΙΚ.




El Bab'da TSK ile beraber olan 400 OSO gücünden çatışma başlayınca 40'i kaldi.
Gıda sıkıntısı, teneke ile su ısıtmahttp://www.yenicaggazetesi.com.tr/mobi/isidin-elindeki-silahlar-ve-cepheden-kacan-oso-40998yy.htm 

Στις 22 και 23 Δεκεμβρίουαναφέρθηκε ότι ο τουρκικός στρατός και ο ΕΣΣ έχασαν περίπου 70 μαχητές και ένα μεγάλο αριθμό στρατιωτικού εξοπλισμού σε συγκρούσεις με μονάδες του ΙΚ στη δυτική αλ Μπαμπ. Επιπλέον, οι μαχητές του ΙΚ κατάσχεσαν δύο άρματα μάχης Leopard 2Α4, ένα όχημα ACV-15   από τις τουρκικές δυνάμεις.

Μετάφραση στα ελληνικά από Κριστιάν Άκκυριά για τον Ινφογνώμονα Πολιτικά, Αθήνα, 24.12.2016

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ κ. Κριστιάν.
    Μέσα από τις ευχαριστίες μου για την συνεχή ενημέρωση που προσφέρεται σε σημαντικά θέματα για την Πατρίδα μου να σας ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία, σε εσάς και τους οικείους σας.
    Επίσης να ευχηθώ χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή (αν ερμηνεύω φυσικά σωστά το Κριστιαν).
    ΥΓ. Το είδα το πρωί το άρθρο αλλά μόλις πήγα να το διαβάσω διαπίστωσα ότι ήταν γραμμένο στα Αγγλικά. Πρός στιγμήν ανησύχησα αλλά αμέσως σκέφτηκα ότι θα το μεταφράσετε όπως και τόσα άλλα.
    (Παρακαλώ εάν είναι δυνατόν να μην δημοσιευθεί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τις ευχές, Καλά Χριστούγεννα και σε σένα και την οικογένεια.

      Κόψε και το πληθυντικό, δεν υφίσταται εδώ ιδίως αυτές τις ημέρες. Εύχομαι καλές νίκες στη ΑΕΚ και να είναι πάντα στα «εύκολα».

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.