8/12/16

Έτσι κάνουν τα σοβαρά κράτη - Χειροπέδες σε τέσσερις μετανάστες ανάμεσα τους και ο χειριστής του σκάφους στην Κύπρο

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Στη σύλληψη τριών απαγορευμένων μεταναστών 46, 39 και 37 ετών  και ενός μετανάστη υπόπτου ως διακινητή 20 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου . Τα τέσσερα πρόσωπα μεταφέρθηκαν και κρατήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.
Οι εξετάσεις της Αστυνομίας προκειμένου να διαφανούν οι συνθήκες άφιξης των 27 μεταναστών στην θαλάσσια περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς αλλά και για σκοπούς εντοπισμού του διακινητή ή καπετάνιου ξεκίνησαν από νωρίς χθες το απόγευμα.
Κατά τη χθεσινή νύχτα σε ξενοδοχειακό κατάλυμα της  Πάφου διανυκτέρευσαν οι έξι γυναίκες και τα πέντε ανήλικα παιδιά ανάμεσα και στα οποία και δύο βρέφη ενώ για τους 16 άνδρες έγιναν διευθετήσεις και διανυκτέρευσαν στη Πόλη Χρυσοχούς.
Σύμφωνα με το ιστορικό της άφιξης των μεταναστών ήταν 16:35 όταν ρυμουλκήθηκε στο λιμανάκι του Λατσιού χθες το σκάφος στο οποίο επέβαιναν 27 άτομα μετανάστες,εκ τωνοποίων 16 άνδρες, 6 γυναίκες και 5 ανήλικα παιδιά ανάμεσα τους και δύο βρέφη.
Το σκάφος απέπλευσε από τα τουρκικά παράλια.
Για τους μετανάστες σήμερα γίνονται διευθετήσεις για την μεταφορά τους στο στο χώρο φιλοξενίας  Κοκκινοτριμιθιάς.
Η πληροφορία  για το σκάφος στο οποίο μετέβαιναν μετανάστες λήφθηκε λίγο πριν τις 14:00 χθες. Άμεσα τέθηκαν σε κινητοποίηση όλες οι αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας ενώ Άκατος της Λιμενικής “Ποσειδών” έσπευσε στο μέρος για την ρυμούλκηση του πλοιαρίου  στο λιμανάκι του Λατσιού.
ΚΥΠΕ

1 σχόλιο:

  1. o ανθρωπισμος πρεπει ναχει κριτηρια αφενος μεν ανθρωπιστικα κιοχι δουλοπαροικα (βλεπε γερμανια,ΗΠΑ ,ΕΛΛΑΔΑ κ.ο.κ.) και αφετερου να μην γινεται σε βαρος των πολιτων της υποδεχουμενης χωρας...
    Διοτι τοτε οι ευθυνομενοι πρεπει να στηθουν στα δεκα μετρα αφου πριν αρθει η καταργηση της θανατικης ποινης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.