25/1/17

Αποκάλυψη: “Γκρίζος Λύκος” – σμηνίτης σε ευαίσθητο πόστο στην Πολεμική Αεροπορία! ΦΩΤΟ

Δεν είναι μόνο οι νεοσύλλεκτοι στο Μεσολόγγι. Το ArmyNow.Net ανακάλυψε σμηνίτη που δηλώνει Τούρκος και φανατικός γκρίζος λύκος! Δείτε τις  ΦΩΤΟ
Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ
Μπορεί η φωτογραφία με τους νεοσύλλεκτους που σχηματίζουν με τα χέρια τους τον “αλβανικό αετό” σήμα του αλβανικού εθνικισμού στην γειτονική χώρα να έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης στην ελληνική δημόσια σφαίρα, ωστόσο αρκετοί γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν είναι η μοναδική περίπτωση.
Το ArmyNow.net αποκαλύπτει σήμερα μια ακόμα περίπτωση, από τις πολλές που ενδεχομένως υπάρχουν.
Ένας νεαρός από την μουσουλμανική μειονότητα, που υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία, δηλώνει “περήφανος που είναι Τούρκος” και θαυμάζει τους “γκρίζους λύκους”.
Ο νεαρός, το όνομα αλλά και το πρόσωπο του οποίου έχουμε αποκρύψει, για λόγους προσωπικών δεδομένων, προέρχεται από την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Τρίπολη.
Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετές φωτογραφίες, από αυτές που παραδοσιακά δημοσιεύουν οι στρατιώτες από την θητεία τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Παρουσιάστηκε στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη και στη συνέχεια φαίνεται να έχει πάρει μετάθεση στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, από όπου και η επόμενη φωτογραφία.

Φαίνεται μάλιστα να ανήκει στις δυνάμεις Άμυνας-Φρούρησης του αεροδρομίου.

Θα προσέξατε ίσως ότι στην φωτογραφία του προφίλ του εμφανίζεται η Τουρκική σημαία.

Ο νεαρός για να καταδείξει “πόσο ευτυχισμένος αισθάνεται που είναι Τούρκος”, χρησιμοποιεί αυτήν ακριβώς την φράση του Κεμάλ Ατατούρκ, η οποία είναι και η εθνική φράση της Τουρκίας, στην φωτογραφία του με φόντο την Τουρκική σημαία, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την εθνική του ταυτότητα.

Μάλιστα, σε μια πολύ πρόσφατη φωτογραφία του, μόλις πριν από πέντε εβδομάδες, δήλωνε πολύ τυχερός που γεννήθηκε Τούρκος, στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας στη Δυτική Θράκη.

Σε μια περυσινή φωτογραφία του πάντως, έκανε ευθείες αναφορές στους γκρίζους Λύκους, στην Δυτική Θράκη, βάζοντας μάλιστα και σχετική περιγραφή του εαυτού του ως “λύκου” (kurt) στο προφίλ του.

Και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να σημειωθεί ότι αφού πρόκειται για νεαρό από την μουσουλμανική μειονότητα, δεν τίθεται θέμα ιθαγένειας, καθώς γεννήθηκε με την ελληνική ιθαγένεια και δεν την απέκτησε από κάποιο νομοθέτημα της πολιτείας.
Και προφανώς πρόκειται μια μια ακόμα περίπτωση από τις πολλές που υπάρχουν και που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Το ερώτημα που πλέον τίθεται επιτακτικά είναι τι κάνει η πολιτεία για να προσεγγίσει και να προσεταιριστεί τους νεαρούς που υπηρετούν την θητεία τους, ώστε να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα. 


Ποιοι είναι οι Γκρίζοι Λύκοι

Οι Γκρίζοι Λύκοι σύμφωνα με το σχετικό λήμμα στην wikipedia είναι τουρκική εθνικιστική, πολιτική οργάνωση που έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική από τον αναλυτή Μάρτιν Λη.
Ανεπίσημα, είναι η νεολαία του Τουρκικού Κόμματος του Εθνικιστικού Κινήματος. Πρωτοεμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’60 και ανέπτυξε δράση τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της χώρας. Ως έδρα της φαίνεται να είναι η Κωνσταντινούπολη.
Μέλη της οργάνωσης τη χαρακτηρίζουν ως μια αντιιμπεριαλιστική οργάνωση, η οποία αριθμεί περίπου 700 συνδικάτα, ομάδες αποστράτων, συνταξιούχων και «σωματεία μαρτύρων». Πρόκειται για οργανώσεις οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από τους γονείς και τα αδέλφια Tούρκων στρατιωτών, οι οποίοι σκοτώθηκαν σε μάχες με τους Kούρδους.
Η ιδεολογία της οργάνωσης βασικά είναι ο παντουρκισμός, η ιδέα δηλαδή για την ένωση και κοινή δράση όλων των τουρκικών φυλών και τη συμβίωσή τους σε μια νέα Τουρκική Αυτοκρατορία.
Η οργάνωση έχει οργανώσει συλλαλητήρια κατά της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων, καθώς και επιθέσεις εναντίον Κούρδων στην Τουρκία αλλά και την Ευρώπη. Μέλος των Γκρίζων Λύκων ήταν ο Μεχμέτ Αλί Αγκτσά, που το 1981 επιχείρησε να δολοφονήσει τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β΄. Μέλη των Γκρίζων Λύκων συμμετείχαν στη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ το 1996.

ArmyNow.Net

9 σχόλια:

  1. Τα συγχαρητήρια μου στον Παυλόπουλο, υπουργό Εσωτερικών κυβέρνησης Καραμανλή, που τους έδινε υπηκοότητα κατά χιλιάδες.
    ΄Οταν είπα κάποτε στον Βαρβιτσιώτη (πατέρα) Μα τι κάνει αυτός, τρελλάθηκε;
    - "Καλά κάνει, μου απάντησε. ΄Ετσι θα τους κερδίσουμε".. κι' έστριψε ν' απομακρυνθεί, τσαντισμένος με την ερώτηση.
    Δεν είναι λοιπόν μόνο οι Τσιπραίοι, οι Σημίτιδες, οι"προοδευτικοί" εθνοφονιάδες.
    Ο ιός ΗΙV είχε απλωθεί σ' όλο το πολιτικό σαλόνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με Γκρίζους Λύκους και αλβανικούς αετούς θα πάμε σε πόλεμο για την υπεράσπιση τής Πατρίδος μας;

    Δράττομαι τής ευκαιρίας να υπενθυμίσω ότι το 2011 (;) καταργήθηκε η προϋπόθεση τού γένους για την εισαγωγή στις παραγωγικές σχολές των ΕΔ.
    Καίτοι ο Σαμαράς είχε αναλάβει ως προεκλογική δέσμευση να την επαναφέρει, δεν έχει ακόμη επανέλθει. Έτσι, κάθε αλλοδαπός που έχει ελληνοποιηθεί, μπορεί να γίνει αξιωματικός στις ελληνικές ΕΔ, με μόνο κριτήριο την υπηκοότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ταϋγέτη.

    Καὶ γιατὶ παρακαλῶ δὲν μπορεῖ νὰ ἀφαιρεθῆ ἡ ὑπηκοότητά του;
    Δὲν μιλῶ γιὰ ἰθαγένεια ἡ ὁποῖα εἶναι ἄλλο πρᾶγμα,ἀλλὰ γιὰ ὑπηκοότητα ἡ ὁποία ἀφαιρεῖται.

    Ἐφ ὅσον αἰσθάνεται Τοῦρκος ἄρα ἐχθρὸς τῆς χώρας ποὺ τὸν ἔθρεψε,ὄχι μόνο νὰ τοῦ ἀφαιρεθῆ ἡ ὑπηκοότητα ἀλλὰ καὶ νὰ σταλῆ παραῦτα στὴν Τουρκία ποὺ τόσο ἀγαπᾶ.

    Δὲν περιμένω βεβαίως αὐτὸ νὰ γίνη ἀπὸ ἕνα κρατος ποὺ τὸ ἀποτελοῦν Κότες καὶ γράφω Κότες διότι ΜΙΑ γενναία πατριωτικὴ ἀπόφασι μέχρι τώρα δέν ἔχω δεῖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως και άλλοτε έχω πει, ιθαγένεια/υπηκοότητα στην ελληνική νομική γλώσσα είναι το ίδιο πράγμα. Μην μπερδεύεις την ιθαγένεια με την εθνικότητα, η οποία σαφώς δεν μπορεί να απονεμηθεί/αφαιρεθεί.

      Για την αφαίρεση τής υπηκοότητας πρέπει να συντρέχουν ειδικοί λόγοι και δεν ξέρω αν οι παραπάνω είναι ανάμεσα σ' αυτούς.

      Διαγραφή
  4. Σκατά Κράτος και κατ΄ επεκταση ΕΔ . Θα δωσει διαταγή επίθεσης στον εχθρο ο αξκος και οι οπλιτες θα γυρισουν να τον πυροβολησουν για να καταλαβουν τη Χωρα . Για όλα μα όλα φταινε οι πολιτικοι ΟΛΩΝ των κομματων αλλα και οι εκάστοτε Αρχηγοι για την ΣΙΩΠΗ τους. ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρέμβαση ΓΕΣ για δεύτερο περιστατικό με «αλβανικό αετό»

    Αν η μνήμη μου δεν με απατά, αυτό πρέπει να είναι το τρίτο κρούσμα, διότι και πριν δύο περίπου χρόνια -δεν μπόρεσα, δυστυχώς, να το βρω στην αναζήτηση- είχαμε κι άλλο περιστατικό, το πρώτο, και είχε γίνει πολλή συζήτηση κατά πόσο πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να στρατεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν μιλούν κάποιοι και λένε προδοσία για τα ψηφαλακια κλπ, τους χαρακτηρίζουν γραφικούς και ρατσιστές, όταν οι Αλβανοί θα ¨καταλάβουν" την Ελλάδα με τους ψήφους τους τότε θα είναι αργά για δάκρυα, κατ τ άλλα οι χρυσαυγίτες είναι οι ρατσιστές και οι φασίστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδια ειναι κακα φαινόμενα αλλά νομίζω οτι τα αναβαθμίζουμε και άνευ λόγου.Δεν ειναι φαινόμενα τα οποία ειναι πρωτόγνωρα.Χρονια τωρα υπάρχουν στο στρατό μουσουλμάνοι Ελληνες άλλοι πατριώτες και άλλοι που ανήκουν ιδεατά στη γείτονα. Οι απλοί στρατιώτες δεν ειναι για μένα κίνδυνος.Ειναι μεμονωμένα περιστατικά και δεν εχουν και κάποια ιδιαίτερη εξουσία.Και στο τουρκικό στρατό υπηρετούσαν μέχρι προτεινος Ελληνες της Πόλης.Οσο υπηρετούν σε θέσεις οργανικά και πρακτικά υποβαθμισμένες και καθαρά εθιμοτυπικά δεν μπορεί να βλάψουν κανένα.Ολα τα αλλά ειναι για τις μεσημεριανές εκπομπές...Κινδυνεύουμε περισσότερο απο θύλακες εκτός της κοινωνίας παρά απο μεμονωμένους στρατεύσιμους που τυπικώς υπηρετούν τη θητεία τους.Απο τη στιγμή που ειναι Έλληνες πολίτες και δύνανται να φέρουν όπλα συνταγματικά υποχρεούνται να υπηρετούν.Μη γίνουμε σαν το Ισραήλ που οι Άραβες αποκλείονται απο το Στρατό διότι παμε σε πολίτες δυο ταχυτήτων και δυο κατηγοριών άλλωστε πολλοί μουσουλμάνοι δεν ειναι γκρίζοι λύκοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.