11/1/17

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Συρθήκαμε στις συνομιλίες της Γενεύης


Αρχιεπίσκοπος Κύπρου
''Συρθήκαμε χωρίς να μας δοθεί πειστική εξήγηση στις συνομιλίες  της Γενεύης οι οποίες πιστεύω ότι δεν θα καταλήξουν σε συμφωνία γιατί αν αυτό συμβεί η συμφωνία θα είναι σε βάρος του Ελληνισμού.  
Αυτή την ώρα προτιμώ να μην μιλήσω για τους λόγους που μας έσυραν σε αυτές τις συνομιλίες,  είπε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β!  στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη.

Εξήρε τη στάση της Ελληνικής πολιτικής ηγεσίας κι επισήμανε πως ο Κύπριος Πρόεδρος θα έχει βαρύτατες ευθύνες αν οι όποιες αποφάσεις είναι σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

3 σχόλια:

  1. Προσωπική μου άποψη: Από πνευματική σκοπιά, ο κύριος υπεύθυνος όλης της κακοδαιμονίας του Κυπριακού ζητήματος είναι ο εικονιζόμενος ρασοφόρος. Ο άθεος-Οικουμενιστής αρχιεπίσκοπος Κύπρου έχει συγκεντρώσει την οργή του Θεού πάνω από το Νησί, με τις ανεκδιήγητες αιρετικές του ενέργειες. Πιό πρόσφατη, η απαράδεκτη στάση του απέναντι στη ληστρική ψευτοσύνοδο της Κρήτης. Οι "παροικούντες την Ιερουσαλήμ" γνωρίζουν τι εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να μη μιλήσεις Μακαριώτατε.Θεωρείς ότι η εκλησία της Κύπρου δεν έχει ιστορική ευθύνη για τα τεκταινόμενα στην Γενεύη.Θα μπορούσατε να ενημερώσετε τον Κυπριακό Λαό για το ρίσκο που αναλαμβάνει ο κ. Αναστασιάδης,που ακόμη και με μόνη τη συμμετοχή στην πενταμερή, υποθηκεύει και βλάπτει τα συμφέροντα του Ελληνισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο ενας παει να βαλει τρικλοποδια στον αλλον. Δεν σταματανε να το παιζουν οι παπαδες υπουργοι εξωτερικων. ειδαμε και τα αποτελεσματα του Μακαριου που εφτασε το κυπριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.