18/1/17

Βενιζέλος: Αποτέλεσμα χυδαίου εκβιασμού οι εξελίξεις στο ΔΟΛ

Ως αποτέλεσμα «χυδαίου εκβιασμού» από την κυβέρνηση χαρακτηρίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος τις εξελίξεις στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. Ο κ.Βενιζέλος επισημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα Δημοκρατίας, πολυφωνίας και διαφάνειας, ενώ όπως, προσθέτει «μαθαίνουν όλοι τι σημαίνει πραγματική διαπλοκή».
Η ανάρτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο facebook έχει ως εξής:

Τόσο απροκάλυπτα πια! Ο χυδαίος εκβιασμός που καιρό τώρα οργανώνουν οι κυβερνώντες, η επίμονη στοχοποίηση ενός ανθρώπου σε πρόδηλη αδυναμία που βρίσκεται επιπλέον υπό την πίεση της ποινικής προδικασίας, έφερε αποτέλεσμα. Την παράδοση των ιστορικών εφημερίδων του δημοκρατικού προοδευτικού χώρου στα χέρια της ωμής εξουσίας της αδίστακτης εθνικολαϊκιστικής αριστεράς.
Η απόλυτη παράδοση του δήθεν πανίσχυρου εκδότη, εκθέτει τους κυβερνώντες περισσότερο από το νόμο Παππά και την ακυρωτική απόφαση του ΣτΕ.
Υπάρχει πρόβλημα δημοκρατίας, πολυφωνίας, διαφάνειας. Μαθαίνουν τώρα όλοι τι σημαίνει πραγματικά διαπλοκή. Δεν περνούν τέτοιες ακρότητες. Ευτελίζουν όμως μια παράδοση που πρέπει να την προστατεύσουν δημοσιογράφοι και αναγνώστες.venizelos-post.jpg
πηγή: protothema.gr

2 σχόλια:

  1. Ο ανθρωπος αυτος εχει το ακαταλογιστο. Πληρη πορωση συνειδησεως ενεκα του παθολογικου ναρκισσισμου του.

    Υπενθυμίζουμε πως μέσω του PSI υπεγράφη η υπαγωγή των ομολόγων του δημοσίου στο αγγλικό δίκαιο, η απαγόρευση της μετατροπής του εξωτερικού χρέους σε εθνικό νόμισμα, καθώς επίσης η υποθήκευση ολόκληρης της Ελλάδας. Όλα αυτά σε μία χρονική στιγμή που οι δανειστές φοβόντουσαν όσο τίποτα άλλο μία ελληνική χρεοκοπία – η οποία μπορεί μεν να ήταν επώδυνη, αλλά θα οδηγούσε τη χώρα στην έξοδο από την κρίση, ενδεχομένως με ένα δικό της εθνικό νόμισμα.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΑ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν η ναυαρχίδα της διαπλοκής μας βομβάρδιζε επί χρόνια με ακαθαρσίες και δούλευε για την πράσινη διαπλοκή ειδικά για το Σημιτικό παρακράτος, τότε βέβαια κατά τον πολιτικό γκάγκστερ Βενιζέλο, είχαμε πλέρια δημοκρατία, πολυφωνία, διαφάνεια.

    Να τον χαίρεστε τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό, μας διασκέδασε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.