23/1/17

Η διαδικασία της Γενεύης είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ με τη συμμετοχή Αγγλίας, Τουρκίας και... Ελλάδας

Η Τουρκία απαιτεί να γίνει αμέσως δεκτή στην ΕΕ
Οι Έλληνες πολίτες, σε Κύπρο και Ελλάδα, πρέπει να συνεγερθούν, πριν να είναι αργά!!!
Μιλώντας στο τουρκικό κοινοβούλιο, ο Πρωθυπουργός της χώρας Binali Yildirim είπε, αναφερόμενος στην εν εξελίξει Διεθνή Διάσκεψη για την Κύπρο, ότι «μιλάμε για μια ενωμένη Κύπρο. Άπαξ και διασφαλισθεί αυτή η συμφωνία, η Τουρκία θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως να είναι μέλος της ΕΕ».
Η Διεθνής Διάσκεψη για την Κύπρο είναι μια παράνομη επιχείρηση, στην οποία δυστυχώς συνεργάζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Γενική Γραμματεία του ΟΗΕ, κατά πλήρη αθέτηση των Συνθηκών της ΕΕ και του Συντάγματος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 
Τρεις ξένες χώρες, η Βρετανία, η Ελλάδα και η Τουρκία, δύο εξ αυτών εμπλεκομένων στο παρελθόν σε αιματηρούς πολέμους εναντίων των Κυπρίων, συζητούν τώρα στη Γενεύη τις εθνικές διαμάχες σε μια τέταρτη χώρα, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Στις συνομιλίες είναι παρόντες εκπρόσωποι της ελληνοκυπριακής πλειονότητας του πληθυσμού (82%) και της τουρκοκυπριακής μειονότητας (18%), αλλά όχι το Κυπριακό κράτος.
Είναι ένα μεταμοντέρνο, αλλά είναι ένα πραγματικό πραξικόπημα, οργανωμένο από τις πιο ακραίες δυνάμεις εντός του διεθνούς οικοδομήματος, που στοχεύουν στο να παρακαμφθεί η ετυμηγορία των ίδιων των Κυπρίων στο δημοψήφισμα του 2004. 
Ένας δεύτερος στόχος αυτής της επιχείρησης είναι να γίνει αντιληπτή η επί δεκαετίες στρατηγική των ΗΠΑ και των Βρετανών να φέρουν την Τουρκία μέσα στην ΕΕ, παρά τις ενστάσεις πολλών ευρωπαϊκών εθνών
Η επίλυση που θέλουν να επιβάλλουν στους Κυπρίους, προβλέπει 50-50% κατανομή των αποφάσεων μεταξύ της πλειονότητας και της μειονότητας, παρέχοντας έτσι στην Άγκυρα δικαίωμα βέτο και επίσης με μια κυριαρχική επιρροή στην ψήφο της Κύρπου στους κόλπους της ΕΕ και της Ευρωζώνης.

Περισσότερα στο http://www.defenddemocracy.press/turkey-asks-to-be-immediately-admitted-in-the-eu/

Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος


3 σχόλια:

  1. τι αλλο θα σκαρφιστουν τα αγγλοσαξωνια;
    ειναι να να τους κανεις χαζι με πασαντεμπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ποιά ΕΕ; της πρώτης δεύτερης ή τρίτης ταχύτητας; ή της εκλειπούσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω απολυτως με τον κυριο Κωνσταντακοπουλο. Εκτος ομως απο απορριπτικος οφειλει να προτεινει μια εναλλακτικη πολιτικη προταση , που θα αναγκασει την Τουρκια να διαπραγματευθει στο πλαισιο που θελουμε....Αλλιως η αναμονη για καλλιτερο συσχετισμο, η η πολεμικη αναμετρηση ειναι αυτο που δινει την επιχειρηματολογια στους ημετερους και κυπριους νενεκους να μας λενε "λυσοφοβικους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.