19/2/17

Μήνυμα στην Άγκυρα από τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή

Από τη Χίο έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα ο νέος αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, τονίζοντας το αξιόμαχο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. «Οι Χιώτες μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι, γιατί ο ελληνικός στρατός κάνει καλά την δουλεία του. Ο ελληνικός στρατός είναι δυνατός, ισχυρός και δεν είναι σε κρίση, φυλάσσοντας από την μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη», τόνισε ο αρχηγός ΓΕΣ, παραλαμβάνοντας από τον μητροπολίτη Χίου Μάρκο, το Χρυσό Σταυρό του Αγίου Ισιδώρου.
Το πρωί της Κυριακής ο αρχηγός ΓΕΣ παραβρέθηκε στον μητροπολιτικό ναό και παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και το μνημόσυνο για τα θύματα του βομβαρδισμού του πλοίου του Σουηδικού Ερυθρού Σταυρού Wiril, στις 7 Φεβρουαρίου 1944.

2 σχόλια:

  1. Το νησί πρέπει άμεσα να συνδεθεί από τη δυτική πλευρά με την Αττική, να επιστραφούν τα χωράφια στους ντόπιους που τους τα πήρε το δασαρχείο σε όλο το νησί, να έχει καθημερινά περίπολα στους δρόμους από τους ντόπιους για τις φωτιές, να γεμίσει με κρυψώνες περισσότερους με τρόφιμα και πυρομαχικά για ώρα ανάγκης, να επιτραπεί στους τοπικούς δήμους και κοινότητες να κάνουν ανάπτυξη όπως νομίζουν. Το νησί λόγω δημογραφικού δεν έχει μέλλον και πρέπει να δωθούν κίνητρα στους απανταχού της γης Χιώτες να επιστρέψουν έστω στα χρόνια της σύνταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή δύναμη στον Άξιο καί Έντιμο νέο Αρχηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.