14/2/17

Αιγύπτιος που εγκατέλειψε το Ισλάμ, μιλά για το πραγματικό πρόσωπο αυτής της "θρησκείας" - Δείτε το

Αν η μετάφραση είναι σωστή, πρέπει να διαδοθεί και να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες

14 σχόλια:

  1. Σάββα δεν παρακολούθησα την μετάφραση, γιατι καταλαβαίνω τα Γερμανικά! Καταπέλτης ο ομιλητής!!!! Απίθανο βίντεο!!! Μακάρι να λέγαμε και μεις οι Ελληνες με τέτοια σαφήνεια την αλήθεια για το Ισλάμ. Αυτη την αλήθεια που την ζήσαμε κοτά 900 χρόνια!
    Ο Ράνσιμαν υποστηρίζει ότι αν δεν μας είχαν επιτεθεί οι Φράγκοι, ίσως καταφέρναμε να εκπολιτίσουμε και τους Σελτζούκους και ο Σερ Ε. Πήαρσ, ότι χωρίς την Φράγκικη κατοχή, ο κόσμος θα ήταν άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστή η παρατήρησή σας!
      Παρατηρώντας την πολιτική του Βυζαντίου επί Κομνηνών, όπου επιδίωξαν να ανακαταλάβουν τα παραλιακά μέρη ως την Αντιόχεια, φαίνεται ότι Βυζαντινή Αυτοκρατορία είχε προκρίνει την ανοχή της κατοχής της Ανατολίας από τους Σελτζούκους Ρουμ ώστε να λειτουργούν ως κυματοθραύστης των Ανατολικών εισβολέων. Είναι παρόμοια η στρατηγική τους με εκείνη έναντι των Βουλγάρων 4 αιώνες πριν: αναγκάστηκαν να αποδεχθούν την εγκατάσταση τους στη Βόρεια Βουλγαρία και μετά από αιώνες μαχών αλλά και με παραδείγματα συνεργασίας,όπως στην πολιορκία της Πόλης από τους Άραβες το 717-719, και κυρίως μέσω της πολιτισμικής επιρροής κατάφεραν να εκπολιτίσουν και εκχριστιανίσουν τους (μογγολικής προέλευσης) Βούλγαρους, επιτυγχάνωντας την πλήρη υποδούλωσή τους επί Βουλγαροκτόνου. Οι Βούλγαροι, ήταν σχεδόν 2 αιώνες υπό τους Βυζαντινούς, και θα συνέχιζαν επί μακρώ να είναι, εαν δεν γινόταν η Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Φράγκους. Αντίστοιχα, οι Σελτζούκοι Ρουμ ήταν σε υποχώρηση έναντι του Βυζαντίου από τα μέσα του 12ου αιώνα, και, παρά το πισωγύρισμα στο Μυριοκέφαλο, η ήττα τους από τους Βυζαντινούς θεωρούνταν αναπόφευκτη.
      Οι Φράγκοι ήταν, στην πραγματικότητα, η μάστιγα του Βυζαντίου και ήρθαν μετά οι Οθωμανοί να ολοκληρώσουν την καταστροφή των Ελλήνων.

      Διαγραφή
    2. Παρότι δεν διαφωνω με αυτά που λέτε, εδώ το εννοώ όπως και οι δύο ιστορικοί και Βυζαντινολόγοι που αναφέρω, όχι στρατιωτικά αλλά πολιτιστικά. Οι Σελτζούκοι εξ άλλου, υπο τον Αλ Καμίλ της Αιγύπτου, είχαν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τα ελληνικά γράμματα. Βέβαια αυτοί ήταν Κούρδοι, όπως ο Σαλαδίνος, και πολύ δυνατοί! Σε αντίθεση με τους Οθωμανούς που δεν ήταν τίποτα. Μια μάζα ληστών και καταπατητων ήταν που βρήκε ο Οσμάν και τους οργάνωσε.
      Οσο για τους Φράγκους είναι ακριβώς αυτό που λέτε! Και εμάς κατέστρεψαν, αλλά και το Ισλάμ έχασε την ελάχιστη ευκαιρία να αποβάλει αυτά που λέει ο ομιλών στο βίντεο.Το φανάτισε ακόμα περισσότερο. Και σήμερα αυτό γίνεται!!

      Διαγραφή
    3. Οι Σελτζούκοι ήταν Κούρδοι; Είστε καλά;

      Διαγραφή
  2. Που είναι ο Ανταρσυα να υποστηρίξει την κυρία με την μαντήλα, που είναι ο Φίλης να μας πει για το καλό ισλαμ και τα καταφερθει εναντίον του αποστάτη φασίστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικό.
    Αξίζει να προσεχθεί η προσεκτική επιλογή τής κοπέλας που υποστηρίζει τον ισλαμισμό: ήπια ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, με “ντεκαφεϊνέ” αμβλυμμένα στοιχεία “ανατολίτικής” προέλευσης που θα παρέπεμπε στα γνωστά (ας πούμε) στερεότυπα. Επίσης αξίζει να προσεχθεί η επιθετικότητα εναντίον τού Αιγυπτίου που αποκαλύπτει με επιχειρήματα από εύκολα προσπελάσιμες πηγές (στίχους τού Κορανίου και αναφορές σε συγκεκριμένα ιστορικά γεγονότα) και ότι τον διακόπτουν ακόμη και από το βοηθητικό πάνελ.
    Τελικά η Ευρώπη πάσχει από έλλειψη ενημέρωσης.
    Αλλά κάτι μοιάζει ως εάν να μην υπάρχει και πολλή διάθεση για αποκάλυψη τής ιστορικής αλήθειας. Ως εάν να προτιμούν να βολεύονται με το αποκοιμιστικό παραμύθι των γραφικά εξωτικών και τάχα καλοκάγαθων ισλαμιστών που απλά κάνουν πολλές προσευχές ημερησίως, έχουν κάποιους φωνακλάδες στους μυτερούς μιναρέδες τους και επιτρέπεται στους άντρες να έχουν πολλές γυναίκες.

    Υ.Γ. Παρά τον κίνδυνο να θεωρηθεί ότι ξεφεύγω κάπως από το θέμα, αξίζει νομίζω να επισημανθεί ότι δεν υπάρχουν κινηματογραφικές ταινίες για τις πολιορκίες τής Βιέννης του 1529 και τού 1683. Έχει γεμίσει ο κόσμος με σκουπίδια προπαγανδιστικών τούρκικων κοινωνικών και “ιστορικών” τηλεοπτικών σειρών. Έχουμε εκατοντάδες αν όχι και χιλιάδες κινηματογραφικά φιλμς για τούς Ευρωκτόνους Μεγάλους Πολέμους τού 20ου αιώνα, και άλλα που αναφέρονται μέχρι και στον Τρωικό Πόλεμο αλλά και σε Ήρωες των μυθολογιών και των ιστοριών των περισσοτέρων γνωστών λαών (από την Ιαπωνία και την Ρωσία έως την Πορτογαλία και από το Ισραήλ έως την Σκανδιναβία και την Αμερικανική Ήπειρο) : όμως δεν έχουμε κινηματογραφικά φιλμς ή τηλεοπτικές σειρές που να αναφέρονται στις δύο τόσο σημαντικές αυτές πολιορκίες, μολονότι η συντριβή τής Οσμανλήδικης Ισλαμικής επίθεσης στα 1683 είναι αξίας σχεδόν αντίστοιχης (σε ιστορική προβολή και χρονική αναγωγή) με την νίκη μας στις Πλαταιές (τού 1529 θα μπορούσε ίσως να παρομοιασθεί με τις νίκες μας στον Μαραθώνα και στην Σαλαμίνα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μπορούσε να επιλεγεί και ένας “ελαφρύς” ας πούμε τίτλος όπως π.χ. “Ein Croissant und Cappuccino, bitte” («Ένα κρουασάν κι έναν καπουτσίνο, παρακαλώ»), παραπέμποντας σε δύο “παραλειπόμενα” των δύο πολιορκιών. Στην ανακάλυψη κόκκων καφέ από τον καπουτσίνο μοναχό Μάρκο ντ’ Αβιάνο σε σάκους που εγκατέλειψαν οι πολιορκητές τής Βιέννης κατά την πρώτη πολιορκία τού 1529, και στα κρουασάν τα οποία οι Βιεννέζοι ζαχαροπλάστες , για να εορτάσουν την νίκη , έφτιαξαν στο σχήμα της τουρκικής ημισελήνου δίνοντάς τους όνομα που έχει μάλιστα ρίζα από τον σταυρό στα γαλλικά (croix), λόγω προφανώς τού ότι η νίκη των Βιεννέζων χαρακτηρίσθηκε ως νίκη τού Σταυρού κατά τής ημισελήνου. Και σε μια τέτοια ταινία θα μπορούσαν να καταγραφούν τα γεγονότα που δείχνουν όχι μόνο τον απελπισμένο αγώνα τής Ευρώπης (όχι όλης και τότε) να σταματήσει το αιμοδιψές και ιμπεριαλιστικό Ισλάμ των Οσμανλήδων, αλλά και τις απερίγραπτες κτηνωδίες τους σε βάρος τού Ευρωπαϊκού πληθυσμού, με σφαγές χιλιάδων αμάχων, πυρπόληση χωριών , κάμπων και δασών . Αλλά είναι σαφές ότι δεν ενδιαφέρεται για την δημιουργία τέτοιας ιστορικής ταινίας ή τηλεοπτικής σειράς κανείς παραγωγός ή κινηματογραφιστής (σκηνοθέτης κ.λπ.) , ούτε ξένος ούτε δικός μας. Και όμως σήμερα δυστυχώς έτσι μόνο διαχέεται η πληροφορία και διαδίδεται η ιστορική γνώση ˙ από και με τα Μ.Μ.Ε. . Και μένει ο κόσμος να χάφτει τούρκικες μπούρδες για τον Σουλεϊμάν και να νομίζει ότι το Ισλάμ είναι τάχατε απλά μια αθώα θρησκεία άκακων βεδουίνων, και όλες αυτές οι ορδές τρομοκρατών είναι απλά συμπτωματικές παρεκκλίσεις κάποιων φανατικών μειονοτήτων τους, τάχα κατ’ εξαίρεση.

      Διαγραφή
  4. Η μετάφραση είναι σωστή. Τα γερμανικά μου είναι αρκετά καλά την εκπομπή την έχω δεί στην Γερμανία είναι λίγο παλιά αλλά δεν πειράζει. θα έχουμε εμείς οι Έλληνες μεγάλο πρόβλημα στην ελλάδα αν δεν κάνουμε κάτι με τους μουσουλμάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο μπόρεσα να παρακολουθήσω την μετάφραση, ήταν ολόσωστη ... αυτά που λέει αυτός και σωστά μεταφράζονται είναι απίστευτα!!! Πρέπει να διευρύνονται να ξέρει ο πολύς κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο σέιχ Μουχάμμεντ ιμπν Σάλιχ αλ-Ουθάιμιν απευθυνόμενος από ένα ανοιχτό τηλεοπτικό κύκλωμα σε νέους μουσουλμάνους που ζούσαν στη Μεγάλη Βρετανία, τους είπε: “...σας συμβουλεύω να σέβεστε αυτούς που έχουν το δικαίωμα να τους σέβεστε ανάμεσα σε σας και σε αυτούς με τους οποίους έχετε μια συμφωνία και ζείτε στη γη τους γιατί αυτό σημαίνει ότι έχετε μαζί τους μια συμφωνία…και μην είστε ύπουλοι γιατί η υπουλία είναι σημάδι των απίστων…” (shaykh al-’Uthaymeen on Interacting With non-Muslims in Western Countries, Tele-link (28th July 2000, Birmingham UK); Article ID : LSC010001)

    Ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνδιάσκεψης εξέδωσε μία ανακοίνωση στην οποία λέει: “Τα θεμέλια του Ισλαμικού Νόμου απορρίπτουν όλες τις μορφές βίας και τρομοκρατίας και ιδιαίτερα αυτές τις μορφές που βασίζονται στον εξτρεμισμό και καλεί για προστασία των δικαιωμάτων των ανθρώπων…” (OIC Convention to Combat Terrorism 1999CE/1420H)

    Λέει το Άγιο Κοράνι:

    “Έτσι σας κάναμε έναν λαό ισορροπημένο και δίκαιο, για να γίνετε μάρτυρες σε όλους τους ανθρώπους και ο Απόστολος (Μουχάμμεντ) είναι μάρτυρας σε σας..” (Κοράνι, 2:143)

    και

    “Ο ΑΛΛΑΧ διατάζει τη δικαιοσύνη, την αγαθοεργία και τη βοήθεια στους συγγενείς (πλησίον) και απαγορεύει κάθε μεγάλη αμαρτία, αδικία και παρανομία. Σας προειδοποιεί ώστε να θυμηθείτε.” (Κοράνι, 16:90)

    Ο σέιχ Σάλιχ ας-Σουχάιμι, από τους σεβαστούς διδασκάλους και καθηγητές του Ισλαμικού Πανεπιστημίου της Μεδίνας, είπε σχολιάζοντας τα δύο παραπάνω εδάφια:

    “Το Ισλάμ είναι ένας μέτριος και ζυγισμένος δρόμος και δεν ‘κρατάει’ την αμέλεια στο ένα χέρι ούτε την υπερβολή και τον εξτρεμισμό στο άλλο’ βρίσκεται ανάμεσα τους. Αντίθετα, το Ισλάμ προτρέπει προς τη δικαιοσύνη και προς την καλή συμπεριφορά ανάμεσα στους μουσουλμάνους και στους μη μουσουλμάνους…” (shaykh Saalih as-Suhaymee on the WTC attacks, Salafi Publications)

    Λέει ο Ύψιστος:

    «Και όσοι υπομένουν καρτερικά, αναζητώντας την ικανοποίηση του Κυρίου τους, και διατηρούν τακτικά τις προσευχές, και ξοδεύουν – μυστικά και φανερά – από εκείνα που τους έχουμε χορηγήσει, και αντιμετωπίζουν το κακό με το καλό. Αυτοί θα έχουν μία καλή ανταμοιβή σ’ αυτόν τον κόσμο.» (Κοράνι, 13:22)

    Ο μουσουλμάνος λοιπόν είναι γενναίος και πολεμιστής αν χρειαστεί αλλά δεν σκοτώνει αθώο κόσμο, σέβεται τους συνανθρώπους του, αγαπάει τον ΑΛΛΑΧ Σουμπχάνα ουά Ταάλα, είναι ταπεινός, είναι ειλικρινής, είναι άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη, αγωνίζεται να έχει περισσότερο και δυνατότερο Ιμάν (Πίστη) και τάκουα (ευσέβεια).

    Λέει ο Ύψιστος:

    «…Να βοηθάτε ο ένας τον άλλον στο καλό έργο και στην ευσέβεια, αλλά να μη βοηθάτε ο ένας τον άλλον στην αμαρτία και στην εχθρότητα…» (Κοράνι, 5:2)

    και

    «Ω εσείς που πιστεύετε! Να επιμένετε στο όνομα του ΑΛΛΑΧ σαν μάρτυρες για την δικαιοσύνη και ας μην αφήνετε το μίσος των άλλων να σας κάνει να εγκαταλείψετε τη δικαιοσύνη. Να είστε δίκαιοι. Η δικαιοσύνη είναι πιο κοντά στην ευσέβεια, και να φοβάστε τον ΑΛΛΑΧ, γιατί ο ΑΛΛΑΧ γνωρίζει πολύ καλά όσα κάνετε.» (Κοράνι, 5:8)

    Και εδώ θα ήθελα να αναφέρω κάτι που είχε πει ο μεγάλος άλιμ (λόγιος) Τάκιου’ντ-ντίν Άχμεντ ιμπν Ταϊμίιγια (ραχίμαχουλλάχ) – κείμενα του οποίου συχνά επικαλούνται οι σημερινοί τρομοκράτες – : “Κάντε το καλό με έναν καλό τρόπο και μην απαγορεύετε το κακό με άσχημο τρόπο” και ο Προφήτης είχε πει: “Μην επιζητείτε τη μάχη με τον εχθρό. Ζητήστε απ’ τον ΑΛΛΑΧ ασφάλεια και ειρήνη αλλά εάν συμβεί και συναντηθείτε με τον εχθρό, τότε δείξτε δύναμη και θυμηθείτε ότι ο Παράδεισος βρίσκεται υπό τη σκιά του ξίφους.” (Sahih Muslim;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε μας ήσυχους ρε Σουλιώτη
      αυτό το πράμα είναι θρησκεία;
      Σε παρακαλώ παίξε παραπέρα.
      Παιδεραστές και δολοφόνοι, είστε με τα καλάς σας;
      Έχετε οδηγήσει την ανθρωπότητα αιώνες πίσω με τις βαρβαρότητές σας
      Καταστρέψατε όλα τα μνημεία της ανθρωπότητας, χειρότεροι από ..... είναι οι πιστοί του Ισλάμ.

      Διαγραφή
    2. Στοιχειώδης αλήθεια και δικαιοσύνη θα ήταν να ακούγαμε τα "ψέματα" της μουσουλμάνας για τα οποία μιλά ο τίτλος του βίντεο. Δυστυχώς οι δημιουργοί του έκριναν πως δεν χρειαζόταν να ακουστεί η φωνή της, παρά μονάχα η φωνή του ανθρώπου που της απαντούσε.

      Το μόνο που ακούμε εδώ, είναι πως ο Μωάμεθ σύμφωνα με τους βιογράφους του, αποκεφάλισε δύο ανθρώπους. Και η μουσουλμάνα λέει πως το Κοράνι δεν συνιστά αποκεφαλισμούς, οπότε δεν δεσμεύεται από καμία τέτοια εντολή.

      Το ελάχιστο αυτό επιχείρημα που μας άφησαν οι δημιουργοί του βίντεο να δούμε, πειστικότατο - και το μόνο "ψέμα" που διαπιστώνω είναι το ψέμα του τίτλου.

      Φόνους και μάλιστα αγριότατους έχουν διαπράξει και ορισμένοι Κριτές και Προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης - πουθενά όμως η Εκκλησία μας δεν λέει πως πρέπει να τους μιμηθούμε.

      Όσοι θέλουν να μετατρέψουν τον αγώνα κατά του ισλαμισμού σε αγώνα κατά του Ισλάμ, προσφέρουν πολύ κακές υπηρεσίες.

      Διαγραφή
    3. Διαγραμμένε
      το ισλάμ δεν είναι θρησκεία.
      Αργά ή γρήγορα, αναλόγως με τις συνθήκες (takkiye) οι μουσουλμάνοι αποκαλύπτονται.
      Έχουν εντολή από τον προφήτη τους, να κάνουν την ανθρωπότητα με το καλό ή με το σπαθί, μουσουλμανική.
      Μάλιστα, τους λένε ότι κάθε άνθρωπος γεννιέται μουσουλμάνος.
      Απλά, οι συνθήκες δεν του επιτρέπουν να το αντιληφθεί.
      Γι' αυτό, ο κάθε μουσουλμάνος, έχει ιερή υποχρέωση να κάντι ό,τι περνάει από το χέρι του και από το... γιαταγάνι του, για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, για να γίνεις κι εσύ αυτό που γεννήθηκες, δηλαδή μουσουλμάνος.

      Διαγραφή
  7. Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRW)
    Στη «κόλαση» των τζιχαντιστών: Βιάζουν και βασανίζουν σουνίτισσες
    http://www.protothema.gr/world/article/655844/sti-kolasi-ton-tzihadiston-viazoun-kai-vasanizoun-sounitisses/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.