23/2/17

Βγάζει πολύ γέλιο… η Έλενα Κουντουρά στη Σαουδική Αραβία

Άμα σκεφτείς ότι η υπουργός Πολιτισμού της Ελλάδας ήταν κάποτε τοπ-μόντελ στη χώρα μας και έκανε φωτογραφίσεις οι οποίες θα τις «χάριζαν» ένα πολύ σκοτεινό μέλλον στη χώρα των Σαούντ αν είχαν γίνει εκεί και σήμερα τη βλέπεις με την κατάμαυρη κελεμπία σαν τον… μαύρο Χάρο δίπλα σε έναν τύπο… δυσκοίλιο να ξεχειλίζει από βαρβατίλα, σκέφτεσαι τι άλλο μπορεί να κάνει η χώρα για να προσελκύσει χρήμα που θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.
Η Έλενα Κουντουρά βρέθηκε στο Ριάντ στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, για την οποία ακούστηκε από πηγές ότι δεν ήταν κανονισμένη επί μακρόν, αλλά για λόγους που δεν διευκρινίζονται οργανώθηκε ταχύτατα. Το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ενώ συνεχίζουμε την προσπάθεια διασταύρωσης και ερμηνείας της πληροφορίας.


Η υπουργός μας έλαβε μέρος στο γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και της αποστολής υπουργών της ελληνικής κυβέρνησης, ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν Mπιν Αμπντουλαζίζ Aλ Σαούντ και συμμετείχε στις διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο πλευρών, στο πλαίσιο των οποίων ετέθη και το θέμα του τουρισμού.

defence-point

5 σχόλια:

  1. Και η Εβίτα Περόν, που ενέπνευσε πολλά σωστά σχέδια στον άνδρα της, Juan Domingo Perón, καμπαρετζού ήταν.
    Τι ακριβώς θέλει να πει ο γελοίος τίτλος τού άρθρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά η υπουργός ακολούθησε το υποχρεωτικό πρωτόκολλο, διότι εκεί πήγε για να προωθήσει τον Τουρισμό της χώρας και όχι να βγεί φωτογραφίες σύμφωνα με τα γούστα του καθενός.

    Ο τίτλος και το περιεχόμενο του άρθρου είναι επιεικώς απαράδεκτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μαλιστα ακολουθησε επισήμως την επισκεψη του ΠτΔ Παυλοπουλου αρα συμμορφωση στο πρωτοκολλο.
      Βεβαια καποιοι θα πουν ότι οταν επεσκεφτηκε το ζευγος Ομπαμα το Ριαντ,η Μισελ Ομπαμα δεν φορεσε το τοπικο ενδυμα αλλα ξεχνουν ότι το ζευγος δεν πηγε επισημά αλλα στο πλαισιο του Προεδρικου αποχαιρετισμου σε φιλους και συμμαχους.
      Όταν ο Ομπαμα επεσκεφτηκε το Ριαντ επισήμως την πρωτη φορα,εκανε κατι πολύ πιο 'υποτιμητικο' σκυβοντας στον χαιρετισμο μπρος τον Βασιλια,κινηση που πολύ συζητηθηκε λογω και των αιχμων εναντιον του Ομπαμα ως πιστου μουσουλμανου.
      Σημειωνω ότι ο Βασιλιας της Σ.Α. θεωρηται ως ο Παπας των απανταχου μουσουλμάνων.

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το επόμενο πολίτικαλ κορέκτ είναι να κάνουν οι άνδρες περιτομή πριν επισκεφτούν π.Χ. το Ισραήλ ή την Περσία.
    Καραγκιόζηδες όλων των λαών ενωθείτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.