16/2/17

Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ στην Άγκυρα

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ, στρατηγός Ντάνφορντ, σε προηγούμενη επίσκεψή του στην Άγκυρα
Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Φικρί Ισίκ, δήλωσε σήμερα ότι αύριο πρόκειται να επισκεφθεί την Άγκυρα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ στρατηγός Ντάνφορντ, με σκοπό να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν τη Συρία.
Ο Τούρκος υπουργός δήλωσε ότι ο τουρκικός στρατός και οι Σύριοι μισθοφόροι έχουν περικυκλώσει την Αλ Μπαμπ και κάνουν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στο εσωτερικό της, ενώ τόνισε ότι η επιχείρηση θα συνεχιστεί στην Ιεράπολη/Μένπετζ και τη Ράκκα.

Όσον αφορά την επιχείρηση στη Ράκκα, ο Ισίκ δήλωσε ότι αυτή θα πρέπει να γίνει με σωστούς εταίρους, όχι με το YPG, αλλά με Άραβες μισθοφόρους.
Τέλος, αναφερόμενος στην επικείμενη συνάντηση με τον Αμερικανό στρατηγό, είπε ότι στη συζήτηση θα τεθούν οι ενστάσεις της Τουρκίας για το YPG και θα ζητηθεί η στήριξη των ΗΠΑ για την καταπολέμηση του ΡΚΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.