17/2/17

Ο Χάρης Τζωρτζάκης γράφει για το Γολγοθά του με τη βασανιστική τρέλα της ελληνικής γραφειοκρατίας απέναντι στη ζωή και στο θάνατο


Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης και η σύζυγος του, Έφη Κόντα, περνούν δύσκολες στιγμές μετά την αιφνίδια αποβολή της κ.Κόντα στον 7ο μήνα κύησης. Το έμβρυο, που ήταν ήδη ένα ολόκληρο μωρό, γεννήθηκε νεκρό. Το ζευγάρι είχε μια απλή επιθυμία, μια αυτονόητη απαίτηση: να μάθει πώς και γιατί συνέβη αυτή η επιπλοκή στο έμβρυο κι αν οφειλόταν σε κάποιο γενετικό σύνδρομο που θα είχε ίσως αντίκτυπο σε επόμενες απόπειρες εγκυμοσύνης. Και κάπως έτσι άρχισε ένας Γολγοθάς απέναντι στο ανίκητο τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας που δεν σέβεται ούτε τη ζωή, ούτε το θάνατο. Ο ηθοποιός μοιράστηκε την ιστορία του στο Facebook:


«Στον τρίτο μήνα εγκυμοσύνης της συντρόφου μου, επισκεφθήκαμε το γιατρό μας στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» το οποίο επιλέξαμε τόσο για οικονομικούς όσο και για ιδεολογικούς λόγους. Έπειτα από το καθιερωμένο υπερηχογράφημα διαπιστώθηκε αυξημένο αυχενικό υγρό. Μας συστήθηκε να επισκεφτούμε ειδικό προγενετιστή για εξειδικευμένες εξετάσεις. Ο προγενετιστής, διαπίστωσε αυξημένη αυχενική διαφάνεια(7.5mm) χωρίς όμως περαιτέρω ευρήματα.
Έκτοτε ξεκίνησε ο Γολγοθάς μας.

Για τη συνέχεια AV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.