17/2/17

Ο Χάρης Τζωρτζάκης γράφει για το Γολγοθά του με τη βασανιστική τρέλα της ελληνικής γραφειοκρατίας απέναντι στη ζωή και στο θάνατο


Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης και η σύζυγος του, Έφη Κόντα, περνούν δύσκολες στιγμές μετά την αιφνίδια αποβολή της κ.Κόντα στον 7ο μήνα κύησης. Το έμβρυο, που ήταν ήδη ένα ολόκληρο μωρό, γεννήθηκε νεκρό. Το ζευγάρι είχε μια απλή επιθυμία, μια αυτονόητη απαίτηση: να μάθει πώς και γιατί συνέβη αυτή η επιπλοκή στο έμβρυο κι αν οφειλόταν σε κάποιο γενετικό σύνδρομο που θα είχε ίσως αντίκτυπο σε επόμενες απόπειρες εγκυμοσύνης. Και κάπως έτσι άρχισε ένας Γολγοθάς απέναντι στο ανίκητο τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας που δεν σέβεται ούτε τη ζωή, ούτε το θάνατο. Ο ηθοποιός μοιράστηκε την ιστορία του στο Facebook:


«Στον τρίτο μήνα εγκυμοσύνης της συντρόφου μου, επισκεφθήκαμε το γιατρό μας στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» το οποίο επιλέξαμε τόσο για οικονομικούς όσο και για ιδεολογικούς λόγους. Έπειτα από το καθιερωμένο υπερηχογράφημα διαπιστώθηκε αυξημένο αυχενικό υγρό. Μας συστήθηκε να επισκεφτούμε ειδικό προγενετιστή για εξειδικευμένες εξετάσεις. Ο προγενετιστής, διαπίστωσε αυξημένη αυχενική διαφάνεια(7.5mm) χωρίς όμως περαιτέρω ευρήματα.
Έκτοτε ξεκίνησε ο Γολγοθάς μας.

Για τη συνέχεια AV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.