18/2/17

Ερντογάν: οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι δεν είναι τρομοκράτες.Θα πάρουμε τη Ιεράπολη και τη Ράκκα

O Recep Tayyip Erdogan δήλωσε ότι η Αδελφότητα των « Αδελφών Μουσουλμάνων είναι μια οργάνωση διανοουμένων και όχι τρομοκρατική και επομένως δεν μπορεί να εγγραφεί στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων όσο αυτή δεν καταφεύγει σε στρατιωτική δράση » σύμφωνα με την  alAlam.

Και προσθέτει: » επομένως δεν τίθεται θέμα για εμάς να δώσουμε τους διευθύνοντες των Αδελφών Μουσουλμάνων που ζουν στην Τουρκία όσο αυτοί δεν διαπράττουν τρομοκρατικές ενέργειες ».

Στο δορυφορικό σαουδαραβικό κανάλι al Arabyiat ο Erdogan υπογράμμισε ότι η « Άγκυρα έχει ανάγκη από τις χώρες του Κόλπου ειδικότερα της Σ Αραβίας για να πραγματοποιήσει μια κάποια σταθερότητα στην περιοχή».

Αναφέρθηκε στη σημασία δημιουργίας ζώνης ασφαλείας στη Συρία για τους πολίτες σημείωσε ότι η εκκαθάριση της πόλης αλ-Μπαμπ από το Νταές δεν είναι παρά υπόθεση κάποιων ημερών.
Μετά θα κατευθυνθούμε προς το Μανμπέτζ (Ιεράπολη) και τη Ράκκα ».
al manar 18.2.17

dimpenews.com

3 σχόλια:

  1. σωστά τα λέει ο Ταγίπης. αφού για τους μουσουλμάνους της αδελφότητας, η προώθηση του Ισλαμ κατά το πρότυπο του Μωάμεθ είναι θέλημα Αλλαχ και πρέπει να υποταχθούν σε αυτό. πως τολμάνε, ορισμένοι ανίδεοι, να τους αποκαλούν τρομοκράτες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο πιο άδειος ο τενεκες τόσο θόρυβο κάνει.Είναι αλήθεια χαρισματικός αφου με τέτοιες π@παριες και άλλα σαλτανάτια έχει το 50%των τούρκων στο τσεπάκι του.
    Τώρα θέλει να τους πάρει την ψήφο για να γίνει σουλτάνος , να δείτε που στο τέλος θα τους ζητησει να τον ψηφίσουν για προφήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν πιστεψουμε στα γεγονοτα αυτα καθεαυτα,ο ταγιπ εδρασε πολυ σωστα ως τωρα: Καθαρησε το τουρκικο βαθυ κρατος και παρεμβληθη σαν σφηνα στον κουρδικο διαδρομο.Ακομη,εχει την δυνατοτητα να παιζει τοσο με τον αμερικανικο οσο και με τον ρωσικο παραγοντα.
    Οσον αφορα την ρακκα και την ιεραπολη,ε νομιζω οτι το παρακανει...
    Απο εδω που βρισκεται θα μπορουσε να προσπαθησει να ελθει σε συμφωνια με τους κουρδους και να επιτυχει ενα ολοκληρωτικο ελεγχο στην χωρα του, αποσοβωντας αποσταθεροποιητικους παραγοντες τοσο απτους αμερικανους οσο κιαπτους ρωσους.
    Οσον αφορα τους ευρυτερους σχεδιασμους των αμερικανων-ισραηλινων που περιλαμβανουν την τουρκια θα μπορουσε ευκολα να απεχει επαοριστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.