17/2/17

Σ.Καλεντερίδης στον 9,84: «Έτσι βίωσα την υπόθεση Οτσαλάν» (ηχητικό)

Να ακούσει και να αναλογιστεί τις ανευθυνότητες και τις ανοησίες που λέει ο κάθε... πικραμένος

Νέες συγκλονιστικές προσωπικές αποκαλύψεις από τον Σάββα Καλεντερίδη στον 9.84, 18 χρόνια από την επίσημη ανακοίνωση της Τουρκίας ότι ο Οτσαλάν βρίσκονταν πλέον στα χέρια της ΜΙΤ.
Ο έλληνας αξιωματικός που βίωσε τις τελευταίες στιγμές πριν την παράδοση του Οτσαλάν στις Κενυατικές αρχές και από εκεί στα χέρια της Τουρκίας, αποκαλύπτει κι άλλες άγνωστες πτυχές μίας υπόθεσης που συγκλόνισε την Ελλάδα και υπήρξε θέμα παγκόσμιας εμβέλειας.

Μάθε για την Ομάδα πολιτικής πίεσης δέλτα
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το δέλτα στα social media που χρησιμοποιούν, όπως:

3 σχόλια:

  1. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Ξαναζείς, ακούγοντας, τον κεραυνό εκείνης της νυχτερινής είδησης,
    και το δηλητήριο της ντροπής που διαπότισε τις εθνικές σου φλέβες -όποιου διατηρήθηκαν ελληνικές.
    Απεριόριστη συμπατριωτική εκτίμηση για τον λαμπρό 'Ελληνα αξιωματικό και αφηγητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανατριχιάζεις μόνο που σκέφτεσαι ότι οι ίδιες μαριονέτες που χειρίστηκαν τα Ίμια, S300, Οτζαλάν, εγγράφοντας τις υποθήκες που οι σημερινοί γιγάντωσαν, τώρα ξαναμαζεύονται από διάφορες μεριές (όσοι δεν είναι στο ΣΥΡΙΖΑ) με σκοπό να αποτελέσουν δεκανίκι της επόμενης μέρας.
    Μεγάλη προσοχή σε αυτό.
    Όσο για το "δ", παλιότερα είχα πει ότι κορωνίδα των θέσεών του είναι η κατάργηση του διορισμού της Ανώτατης Δικαστικής εξουσίας από την Πολιτική.
    Κι όμως, και μόνο για τις αρχές 3, 4, και 5 (ειδικά την 3 που αφορά τα κομματόσκυλα που υποσκελίζουν άξιους και ικανούς ανθρώπους σε όλα τα πεδία, της ασφάλειας, της παραγωγής, της επιστήμης και της έρευνας) αξίζει να στηριχτεί και να βρει μιμητές. Στο κάτω-κάτω λέει όσα όλοι μας έχουμε στο στόμα αλλά τα ψελλίζουμε.
    Δε μπορεί το 2017 να φέρεται το Κράτος με όρους δεκαετίας '80 και να περιμένουμε προκοπή, όσο η αφρόκρεμα της διανόησης φυλλοροεί στο εξωτερικό.
    Κι αυτό είναι πρόβλημα ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ, από το ποιούς επιλέγουν τα κόμματα στις "λίστες" με την οικογενειοκρατία στη φεουδαρχική παράταξη και τους μισότρελους στην αντίπερα όχθη, μέχρι τους συμβούλους που επιλέγουν οι Υπουργοί για να τους "συμ-βολεύονται"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Σάββα κι ευχαριστούμε για την έγκυρη ενημέρωση! Ανεξάρτητα από την άποψη του καθενός μας για την ποιότητα των πολιτικών προϊσταμένων που οι ίδιοι επιλέξαμε, σε όλους μας δίνει θάρρος να γνωρίζουμε ότι η χώρα διαθέτει υπηρεσιακούς παράγοντες με την επάρκεια και την ευσυνειδησία που απαιτείται, για την επιβίωση του κράτους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.