21/2/17

Το τερμάτισε ο Γιλντιρίμ - Έκανε το σήμα της εγκληματικής οργάνωσης των γκρίζων λύκων

Πραγματικά και χωρίς δόση υπερβολής, ο Τούρκος πρωθυπουργός, υπό την πίεση των δημοσκοπήσεων, που φέρουν το ΝΑΙ να μην έχει τη δυναμική που υπολόγιζε το στρατόπεδο Ερντογάν, προέβη σε μια ακραία κίνηση... απόγνωσης.

Για να προσελκύσει τις ψήφους το Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ), σε ομιλία που έκανε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΡ σήμερα, έκανε μπροστά στις κάμερες το σήμα των "γκρίζων λύκων", που είναι και με τη βούλα των τουρκικών δικαστηρίων μια εγκληματική τρομοκρατική οργάνωση, τα μέλη της οποίας φυλακίστηκαν στη διάρκεια της χούντας του Εβρέν για να εγκλήματα που διέπραξαν εναντίον αριστερών.
Τώρα, ο Ερντογάν και Γιλντιρίμ, εναγκαλίζονται τους Τούρκους εθνικιστές και τους γκρίζους λύκους, οι τοπικές οργανώσεις των οποίων αρνούνται να υπακούσουν στην ηγεσία του κόμματος ΜΗΡ, για σύμπραξη με το στρατόπεδο του ΝΑΙ, του Ταγίπ Ερντογάν.
Ακιντζί, τ' ακούς όλα αυτά, που σε πείραξε το ψήφισμα του ΕΛΑΜ; 

4 σχόλια:

  1. Σαββα θελουμε δυνατο καθοριστικο αιφνιδιαστικο πληγμα, τυπου πολεμου εξι ημερων, προς τα Μεμετια.
    Ενα χτυπημα που θα τους ηρεμησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To τι θέλεις έχει λίγη σημασία. Για να κάνεις πόλεμο 6 ημερών, πρέπει να έχεις την οργάνωση, τον στρατό και προπαντός το σθένος αυτών που τον έκαναν. Τον έχεις; Το β' ενικού εντελώς ρητορικό.

      Διαγραφή
  2. Γελάει και η Κουτσή Μαρία με αυτούς ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.