16/2/17

Ο Παπαδόπουλος θυμίζει στο… ΑΚΕΛ τη στάση του στο Ενωτικό Δημοψήφισμα (pic)

Λάδι στη φωτιά ρίχνει με ανάρτηση του στο twitter ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος – Ανήρτησε φωτογραφία με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ και… τη σχέση του με το ενωτικό δημοψήφισμα
Η ψήφιση από τη Βουλή της τροπολογίας του νόμου για εορτασμό του ενωτικού δημοψηφίσματος έφερε… ταραχές τόσο στο εσωτερικό μέτωπο όσο στη διαδικασία των συνομιλιών για το Κυπριακό.
Έντονη ήταν η αντίδραση του ΑΚΕΛ το οποίο καταψήφισε την τροπολογία και επίκρινε ιδιαίτερα το κυβερνών κόμμα για τη στάση αποχής που τήρησε.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ φαίνεται ότι δεν έχει πρόθεση να χαμηλώσει τους τόνους και ρίχνει λάδι στη φωτιά με φωτογραφικό υλικό, από το αρχείο του ΑΚΕΛ το 1950.
Ανήρτησε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter φωτογραφία, που απεικονίζει τον τότε «ΓΓ του ΑΚΕΛ σε ανοικτή ομιλία υπέρ του Ενωτικού Δημοψηφίσματος το 1950» και διερωτάται αν πρέπει «Ν’απαγορευτεί αυτή η φωτογραφία στα σχολεία μας; ». 


Ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ μιλά σε ανοικτή συγκέντρωση υπέρ του Ενωτικού Δημοψηφίσματος το 1950. Ν'απαγορευτεί αυτή η φωτογραφία στα σχολεία μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.