17/3/17

Σε 8ετή φυλάκιση καταδικάστηκε ο Σώρρας (βίντεο)

(Φωτ.: Ελλήνων Συνέλευσις)
Ποινή φυλάκισης 8 ετών επέβαλε δικαστήριο στην Πάτρα στον Αρτέμη Σώρρα μετά τη μήνυση που υπέβαλαν ο πρώην συνεργάτης του και ο κουμπάρος του για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.
Πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα η ποινή τόσο για τον Σώρρα όσο και για τη σύζυγό του είναι χωρίς αναστολή και χωρίς δυνατότητα έφεσης. Η απόφαση προβλέπει και 5ετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.
Μηνυτές του Αρτέμη Σώρρα ήταν ο πρώην συνεργάτης του που κατήγγειλε ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ όταν συνεργαζόταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελές αυτοκίνητό του και ο Σώρρας τότε του έδωσε πλαστά δηνάρια από το Κουβέιτ.
Σε δηλώσεις του πριν από την ανακοίνωση της απόφασης ο κουμπάρος και κατήγορος του Αρτέμη Σώρρα δικηγόρος Φώτης Λεπίδας τόνισε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, την οποία κατονόμασε ως τον «ιθύνοντα νου» και όλων όσοι εμπλέκονται στην «απάτη» που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

7 σχόλια:

  1. Εγώ το πιστεύω, ο Δίας θα πληρώσει την εγγύηση και θα τον βγάλει έξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχα. Λες?! :)

      Πρόσφατα άκουσα ότι έκαναν αλλαγή και ότι ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 5 χρόνια φυλάκιση είναι εξαγοράσιμη εφόσον το επιτρέπει το δικαστήριο στην απόφαση του. Ο Σώρρας καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκιση..οπότε μάλλον εξπρές δρομολόγιο για Korydallos college και δεν θα μπορεί να το αποφύγει με εξαγορά.

      Αλλά και θεωρητικά ας πούμε ότι ήταν εξαγοράσιμη δεν θα πρέπει να δικαιολογήσει που βρήκε τα χρήματα?

      Σε κάθε περίπτωση δεν είμαι νομικός. Όποιος είναι και θέλει μας ενημερώσει μπορεί να το κάνει αν θέλει.

      Διαγραφή
  2. Με τις μηνιαίες συνδρομές που έπαιρνε απο τα μέλη του τι απέγινε; 11000 μέλη απο 10 Ευρώ το μήνα κάνει 110.000 Ευρώ ανά μήνα τουτέστιν 1.300.000 Ευρώ το χρόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ 'ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ 'ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΕΥ ΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ,ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ...

    Η πατρίδα έγινε χώρος και η εφέστιος ουσία μας χώρα,άνευ της οποίας αδυνατούμε να προχωρήσουμε,να ζήσουμε ελεύθεροι και ωραίοι..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, την οποία κατονόμασε ως τον «ιθύνοντα νου» και όλων όσοι εμπλέκονται στην «απάτη» που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα”.


    Σωστός ο κ. Λεπίδας και μακάρι να γίνει αλλά πολύ φοβάμαι ότι “το πουλί πέταξε” που λένε.

    Αν μείνει Ελλάδα και τον πιάσουν θα ακολουθήσει κι άλλη δίκη για την απάτη με τα... "δισεκατομμύρια", τα 8 χρόνια φυλάκιση θα γίνουν 18 και θα κινδυνέψει να τον λιντσάρουν κιόλας.

    Αν το ζεύγος Σώρρα έχει κάνα εκατομμύριο στην άκρη από την απάτη με τις συνδρομές της "Ελλήνων Συνέλευσις -Ε.ΣΥ" των απελπισμένων και ευκολόπιστων που κορόιδεψαν, το πιθανότερο είναι ήδη να βρίσκονται εκτός Ελλάδας. Υπάρχει ακόμα ένας κατάλογος συγκεκριμένων χωρών εκτός Ευρώπης που αν έχεις χρήμα δεν ρωτάνε τίποτα και θεωρείσαι ο καλύτερος άνθρωπος αν επενδύσεις και σωστά Με 1-1,5 εκατ δολάρια, πλαστά διαβατήρια ξένης χώρας και με αλλαγή εμφάνισης όσο γίνεται δεν θα τους ψάξει κανείς πρακτικά.

    Είναι οικονομική απάτη, το χουν κάνει κι άλλοι, μεγάλες οικονομικές απάτες,τεράστια σκάνδαλα και στην πορεία τους ξεχάσαμε.

    Τρεις επιλογές:

    1) Κρύβει τα χρήματα, πηγαίνει μερικά χρόνια φυλακή και μετά αποφυλακίζεται για να τα χαρεί Είναι όμως πενηντάρης και τα 10-20 καλά χρόνια που του μένουν μέχρι τα 60-70 του θα τα περάσει φυλακή οπότε δεν είναι και τόσο καλή επιλογή για τον ίδιο.

    2) Να το παίξει τρελός. Για παράδειγμα να παρουσιαστεί αρχαίος Έλληνας έξω από τη Βουλή (μην γελάτε, δεν τα έχουμε δει όλα σε αυτό τον τόπο), να ουρλιάζει μπροστά στις κάμερες και να κάνει επίκληση στον Δία να ρίξει κεραυνούς στους δικαστές που τόλμησαν να καταδικάσουν τον “σωτήρα” του Έθνους. Ο συνήγορος να ζητήσει ψυχιατρική εξέταση και ο Σώρρας να πει στον ψυχίατρο(ντυμένος αρχαίος Έλληνας) “Ακούω φωνές;”...”Από ποιον φίλε μου;”...”Από τον Δία!”..”Μάλιστα, και τι σου λέει;”...” Είμαι ο εκλεκτός του! Σε λίγο έρχεται ο αδελφός μου ο Απόλλωνας. Μαζί θα σώσουμε την Ελλάδα!”...”Ενδιαφέρον”

    3) Φεύγει, το “πουλί πέταξε” σε ωραία μέρη κι άντε πιάστο.

    Τα (1) και (3) και ειδικά το τελευταίο τα έχουν εφαρμόσει διάφορα λαμόγια σε αυτό το βαλκανικό ταλιμπανάτο.


    ΥΓ: Όλοι αυτοί (στο παρακάτω βίντεο) ψηφίζουν και μετά αναρωτιόμαστε γιατί έφτασε εδώ η Ελλάδα.

    https://www.youtube.com/watch?v=KABb2O5liaQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμ έλα που δε θα ζήση και πολύ για...να τα ''χαρή''..!Διότι και καθότι,κυρίως και πρωτίστως,η φιλοσοφία αποτελεί μελέτη θανάτου,φίλε.Και ο συγκεκριμένος θιασώτης...του Διός του Παμμεγίστου,αν δεν το έχης,ήδη,προσέξη,είναι ή δ η ν ε κ ρ ό ς.Ένας ολοκληρωτικός ηγέτης του λαού που δεν έχει μέλλον και προοπτική αναδημιουργίας και αναγεννήσεως εκ θεμελίων του,τελικής και οριστικής,αποφασιστικής αναζωογονήσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.