6/3/17

Έχουμε καταλάβει τί γίνεται; Οι ΗΠΑ θωρακίζουν την Ιεράπολη από βόρεια και οι Ρώσοι από δυτικά, εναντίον των Τούρκων

Μερικές φορές κυκλοφορούν πληροφορίες στο διαδίκτυο, που αδυνατεί να πιστέψει κανείς.
Μια από αυτές είναι η σημερινή,  αφού σύμφωνα με τον διαδραστικό χάρτη, από τον οποίο αντλούμε συνήθως έγκυρες πληροφορίες, η κατάσταση στο μέτωπο της Ιεράπολης εξελίσσεται ως εξής:

Οι Ρώσοι έχουν αναλάβει την ευθύνη της προστασίας της περιοχής που είναι χρωμοσκιασμένη με το πορτοκαλί χρώμα, ανατολικά της Ιερπαόλης, με επίκεντρο την κωμ.οπολη Αρίμα, ενώ οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ αναπτύσσουν δυνάμεις στα βόρεια σύνορα του τομέα που ελέγχουν οι Κούρδοι, δυτικά του Ευφράτη, στην περιφέρεια Ιεράπολης, για να τα προστατέψουν από τον τουρκικό στρατό, ο οποίος συγκεντρώνει δυνάμεις τεθωρακισμένων, πυροβολικού και μηχανοκίνητου πεζικού και στο δυτικό μέτωπο, που ελέγχουν οι Ρώσοι και στο βόρειο, που ελέγχουν οι ΗΠΑ.
Άρα, με άλλα λόγια, αν τα παραπάνω είναι σωστά, η Τουρκία ετοιμάζεται να κινηθεί εναντίον των στρατιωτών της Συρίας-Ρωσίας και εναντίον των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ.
Παρακάτω το βίντεο που δείχνει φάλλαγα τεθωρακισμένων οχημάτων με σημαίες των ΗΠΑ, να κινείται προς ανάπτυξη στο βόρειο μέτωπο.

6 σχόλια:

  1. Γνωρίζουμε τον αριθμό των χερσαίων δυνάμεων των Αμερικάνων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας είμαστε εν εγρήγορσει.. εμείς και νμ πολύ υπομονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς επιρρωση του αρθρου σας π αυτοκαταργουμενος πρωθυπουργος Γιλντιριμ εδηλωσε προχθες οτι ηδη , οι κουρδοι στο pyd ειναι μονον 40% του , και οι υπολοιποι ειναι αραβες διαφορων αποχρωσεων αρα η τουρκια θα εξετασει ξανα την κατασταση στο Μενπιτζ, μηπως θα πρεπει να επιδιωξει πολιτικα την αποχωρηση του pyd
    Y.Γ πηγη το syrialivemap.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Turkish PM: Turkey does not intend to conduct a unilateral military operation in Manbij
    syrialivemap.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.