20/3/17

Νέες έρευνες για πετρέλαιο σε Εύξεινο Πόντο και Μεσόγειο ετοιμάζουν οι Τούρκοι

Το υπουργείο Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Τουρκίας αποφάσισε να επιταχύνει τις εργασίες για την εύρεση πετρελαίου στον Εύξεινο Πόντο. Το πλοίο «Μπαρμπαρός Χαϊρεττίν Πασά» που συμμετέχει στις έρευνες για εύρεση πετρελαίου στη θάλασσα του Εύξεινου Πόντου, έδεσε στο λιμάνι της Σαμψούντας.

Στην ομιλία που έκανε ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Μπεράτ Άλμαϊρακ στις ΗΠΑ, στο IHS CERAWeek 2017, δήλωσε τα εξής: «Φέτος θα κάνουμε σημαντικές κινήσεις στην εύρεση πετρελαίου και γεώτρηση στη Μεσόγειο και τον Εύξεινο Πόντο. Μετά το πρώτο πλοίο ηχοβολισμού, το «Μπαρμπαρός Χαϊρεττίν Πασά», θα ξεκινήσουμε στη Μεσόγειο και τον Εύξεινο Πόντο και με δεύτερο πλοίο το οποίο θα κάνει δισδιάστατη και τρισδιάστατη έρευνα ηχοβολισμού και στις δύο θάλασσες».
  • Πηγή: karadenizgazete.com.tr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.