20/3/17

Στη φρεγάτα «Λήμνος» ο Πάνος Καμμένος - Μίλησε στο πλήρωμα

Το πλοίο περιπολεί σε πλήρη ετοιμότητα στο Αιγαίο ενόψει της προετοιμασίας της άσκησης «Αστραπή 3/17» - Μαζί του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο αρχηγός στόλου 

Επίσκεψη στη φρεγάτα Λήμνος πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συνοδεία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη και του αρχηγού στόλου Αντιναύαρχου Ιωάννη Παυλόπουλο.

Ο κ. Καμμένος μίλησε στο πλήρωμα της φρεγάτας ενώ επισκέφθηκε και ενημερώθηκε από τα στελέχη που υπηρετούσαν στο κέντρο επικοινωνιών μάχης του πλοίου. Στο τέλος της επίσκεψής του, δε, συμπλήρωσε το ημερολόγιο καταστρώματος.








Το συγκεκριμένο πλοίο εκτελούσε «καθήκοντα πλοίου επιχείρησης φυλακής σκοπούντος» που σημαίνει ότι πλέει σε πλήρη ετοιμότητα στο Αιγαίο προκειμένου να παρέμβει αν παραστεί ανάγκη όπως συμβαίνει κάθε φορά με ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την προγραμματισμένηα άσκηση «ΑΣΤΡΑΠΗ 3/17», μια εθνική τεχνική άσκηση που θα διεξαχθεί στη θαλάσσια περιοχή του κεντρικού Αιγαίου από το βράδυ της 20ής Μαρτίου 2017 έως το βράδυ της 22ας Μαρτίου 2017 και στην οποία θα συμμετέχουν φρεγάτες, πλοία γενικής υποστήριξης, υποβρύχια και πυραυλάκατοι.
Πρώτο Θέμα

2 σχόλια:

  1. We have one of the highest (in %) contributions in the alliance even in crisis. Withdrawing from an exercise is not an option. Communicate that committment and if they insist leaving out Greek territories, make sure our participating aircrafts and ships DO use Lemnos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχωρεστε με για την οικιοτητα...
    ρε παιδια! πεστε σαυτον τον αποστολακη οταν παει σε ασκησεις με υπερβαρους εθνοφυλακες να μην φοραει αυτες τις παλιοαμερικανικες παραλλαγες...ελεος!!!
    παει αλλου το μυαλο μας...
    υπαρχουν δοξα τω θεω και ελληνικες παραλλαγες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.