17/3/17

Αυτό δεν είναι σφαλιάρα στους Τούρκους, είναι κάτι άλλο - Οι Κούρδοι του Κομπάνι απέκτησαν ελικόπτερο!!!

Εκεί που ο Ερντογάν προανήγγειλε χωρίς καν να κρύψει τη χαρά του την πτώση του Κομπάνι στους συμμάχουσ του τζιχαντιστές του ISIS, εκεί που στην ουσία προεξοφλούσε τη διάλυση των καντονιών, εκεί που μόλις προχθές ανακοίνωνε την επίθεση εναντίον της Ιεράπολης, έρχεται η σκληρή πραγματικότητα να τον διαψεύσει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο!
Οι Κούρδοι δημοσίευσαν φωτογραφία την οποία φαίνεται ένα ελικόπτερο τύπου S-92 Superhawk, το οποίο φέρεται να ανήκει στην Στρατιωτική Ασφάλεια του Καντονιού του Κομπάνι.

Χωρίς να αναφέρονται λεπτομέρειες, είναι προφανές ότι πρόκειται για χορηγία των ΗΠΑ στους συμμάχους τους Κούρδους της περιοχής, με τους οποίους επιχειρούν από κοινού εναντίον της Ράκκας.
Σημειώνεται ότι νοτίως του Κομπάνι οι Κούρδοι παραχώρησαν έναντι συμβολικού τιμήματος έκταση στις ΗΠΑ, για να κατασκευάσουν εκεί αεροπορική βάση, η κατασκευή της οποίας έχει προχω΄ρησει αρκετά.


1 σχόλιο:

  1. Χαααα! "Σημειώνεται ότι νοτίως του Κομπάνι οι Κούρδοι παραχώρησαν έναντι συμβολικού τιμήματος έκταση στις ΗΠΑ, για να κατασκευάσουν εκεί αεροπορική βάση, η κατασκευή της οποίας έχει προχωρησει αρκετά" ...ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΡΚΑΛΕΟΥΔΕΣ, "ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ, ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ", ΣΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.