17/3/17

Ο Μάικ Φλιν δεν τα έπαιρνε μόνο από τους Τούρκους, αλλά και από τους Ρώσους

Αποκάλυψη WSJ: Ο Μάικλ Φλιν έπαιρνε χρήματα και από την Ρωσία!
O πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ είχε λάβει περισσότερα από 50.000 δολάρια από ρωσικές εταιρίες  
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ, αντιστράτηγο εν αποστρατεία Μάικ Φλιν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal ο Μάικ Φλιν δεν είχε πάρει μόνο από τους Τούρκους χρήματα, αλλά είχε εισπράξει περισσότερα από 50.000 δολάρια από ρωσικές εταιρίες, λίγο πριν ενταχθεί στην προεκλογική καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ, τον Φεβρουάριο του 2016.Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο Μάικ Φλιν είχε εισπράξει το ποσό των 11.25 δολαρίων από ρωσική αεροπορική εταιρία μεταφοράς φορτίων, στην οποία είχε απαγορευθεί να κάνει δουλειές με τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), καθώς είχε εμπκλακεί σε σκάνδαλο διαφθοράς.

Ανάλογο ποσό, επίσης το φθινόπωρο του 2015, σύμφωνα με την WSJ, είχε λάβει και από τη ρωσική εταιρία κυβερνοασφάλειας  Kaspersky. 

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα τον Δεκέμβριο του 2015 ο Μάικ Φλιν έλαωε 33.750 δολάρια από το ρωσικό δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today.Την περασμένη Παρασκευή ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ανέφερε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έμαθε μόλις την περασμένη εβδομάδα ότι ο πρώην σύμβουλος του σε θέματα εθνικής ασφάλειας, Μάικλ Φλιν εργαζόταν ως παρασκηνιακός πολιτικός μεσάζων της τουρκικής κυβέρνησης, παρόλο που το θέμα ήταν εν γνώση της ομάδας του Τραμπ πριν την ανάληψη των προεδρικών του καθηκόντων. 

Ο Φλιν, όπως είχαν αποκαλύψει οι  New York Times είχε διατελέσει λομπίστας εκπροσωπώντας τα συμφέροντα της τουρκικής κυβέρνησης, λαμβάνοντας περισσότερα από 500.000 δολάρια κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016, ακόμη και κατά την διάρκεια που ήταν σύμβουλος του Τραμπ.  


Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.