19/3/17

Η ΕΔΕΚ καλεί τον ΠτΔ κ. Ν. Αναστασιάδη να δώσει εξηγήσεις για τη μη επιστροφή του γεωτρύπανου της ΕΝΙ

Εικόνα1Η ΕΔΕΚ με ανακοίνωσή της χαιρετίζει την υπογραφή των συμβολαίων για τα οικόπεδα που παραχωρήθηκαν με τον 3ο γύρο αδειοδότησης.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
"Η ΕΔΕΚ χαιρετίζει την υπογραφή των συμβολαίων για τα τεμάχια 6, 8 και 10.
Παρόλα αυτά, τον Μάρτιο του 2015 το τρυπάνι τη ΕΝΙ αποχώρησε για συντήρηση. Πέρασαν δύο χρόνια και ακόμη να επιστρέψει από τη συντήρηση.
Μπορεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να μας δώσει κάποιες εξηγήσεις για αυτό;
Είναι προφανές ότι για μια ακόμα φορά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παραπληροφόρησε το λαό και την πολιτική ηγεσία. Η αλήθεια είναι ότι ο Πρόεδρος είχε υποκύψει σε πιέσεις. Διέκοψε τις εργασίες των γεωτρήσεων για να αρχίσουν οι συνομιλίες με στόχο την υλοποίηση των «κοινών οραμάτων με τον κ. Ακιντζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.